Коментари - 2023 - И енергийните приоритети на държавата ли ще ги реди изборният Поп Вечерко? | Бизнес.dir.bg

Коментари - 2023 - И енергийните приоритети на държавата ли ще ги реди изборният Поп Вечерко? | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такива са качват - такива га возим! При такива анЪлизатори - такава Инергетика - такова е и българското мЪсонство. Каква е връзката ли? Ами попитайте гергов и радев!

и не само тях ще ги редим

Таааааааааааа, каква беше експертизата на този мунчо и защо живота започва в 2012 и завършва в 21???

ли на "енергийния" експерт умът му е все в правната комисия. Плюенето срещу Герб също. Дежурен поплювко. За енергетика - нищо.

"Колкото повече думи, толкова по-малко смисъл." Iustitia fundamentum regnorum означава: Справедливостта е основата на Кралството. Разбрахте ли? Кралството, не българското лайняно тресавище.

Ако ИМА мислещи политици, а НЕ американски СЛУГИ-сега е момента да се ПУСНАТ 3 и 4 блок на АЕЦ-Козлодуй/ще ни излезе ПО-ЕВТИНО отколкото да внасяме ел.енергия от съседите!!!! Целият ЕС възстанови работата на ТЕЦ-овете, НИЕ /съгласно плана за развитие на ПП/ги спираме в рамките на 2-3 год!?!? Мислете за следващите избори!!!!! Трябва ни управление мислещо за БЪЛГАРИТЕ, а НЕ за чуждите интереси!!!!

такова никога не е имали и никога няма и да има

Ритнахме на турците Си инЮжен поток. Сега ни го набутаха рязания до сливиците Предатели на България Сър Джон

Тази политическа каша е изгодна и за Президента. На него много му харесва да се представя за важен политически фактор и продължава да играе тази смешна игра. За 8 месеца след последните избори, Радев успя успя да връчи 2 мандата за правителство. Единият бе върнат веднага, а вторият все още се мъти от харвардците. Ясно е, че ще се измъти поредният запартък.

Кой вкара тези политици в парламента?? КОЙ ??? ЗАЩО ??? Нему се сърдете !!! Имахте един миг възможност да им серте в устата на политицте, а вие не го направихте, напротив - подкрепихте ги, слушайки бръщолевенията им, че видиш ли ако не се гласува, то ще спечелят другите !? Ахмаци сте вие, ахмаци !!! Тогава им вярвахте, сега - не. Прав е професор Хрсто, че 80 % сте дебили !!! Може и да са повече ...

ПРЕДЛАГАМ ВОЛЖКИЯ БЪЛГАРИН .... ВЪРХОВНИЯ МЮФТИЯ НА РФ И ОНД ШЕЙХ АЛ ИСЛЯМ ТАЛГАТ ТАДЖУДДИН ... ДА ДОЙДЕ В ДУНАВСКА БЪЛГАРИЯ И ДА ОСНОВЕ ФИЛИАЛ НА ПАРТИЯ " ЕДИННАЯ РУСИЯ" ..... 70% ОТ НАРОДА ЩЕ ГЛАСУВА ЗА НЕЯ .... И ПОНЕЖЕ Е И ЧИСТ БЪЛГАРИН И МЮСЮЛМАНИН , ЩЕ ИМА ПИЗДЕЦ И ЗА ПРО-ТУРСКАТА ПАРТИЯ ДПС ...:))

бах ти глупостите дето ги наговори този тъпак....абе защо не дойде един диктатор да сложи ред в тази истрадала държава, да открие отново лагерите в Скравена и Ловеч, да праща там всички които нарушават законите веднага без съд да чукат камъни за една паница леща и филия хляб..иначе няма да се оправи държавицата ни

ех миленче миленче....

ми тоэи човек но е эабравил да добави че раэни тролове по интернет форуми от всякакви партии и дори платени от чужди държави помагат иэключутелно много таэи политическа каша да продължава. Управляват ни идиото эа съжаление

Ба си експерта.... пълен лайномет.

Ало, Дир, пише се скудоумие, а не скудоумие!

Скодоумие

С евтина енергетика до никъде няма да се стигне!

Енергетиката ни е към Москва. Всички решения за нея се вземат само и единствено в Кремъл. Така че, без значение от къде идват суровините, дали са внос или местни, всички печалби винаги ще отиват в Москва. Това споразумение, според което и американците имаха някакъв малък дял вече е очевидно недействащо и ТЕЦовете ще преминат в правилните джобове.

Много е лесно да се пишат глупости. "В момента като действителен собственик на "Брикел" в Търговския регистър фигурира регистрираното във Великобритания дружество "Бакар Лимитед", което е собственост на 82-годишния британец Рой Кенеди. ТЕЦ "Бобов дол" е притежание на "Консорциум Енергия МК", където мажоритарен акционер е британското "Стокет Лимитид", собственост на Ерлин Мей Родригес от Белиз, а още три дружества държат останалите дялове." https://www.mediapool.bg/firma-bez-deinost-iska-da-kupi-aktsii-ot-dve-tets-na-kovachki-news342549.html

А зад всичките тези "британци" стои товрищщ Ковачси, завършил инжинерство в Ленинград........Тролчо!

Ахам. Ама предпочитат да му откраднат теца в България, вместо да го арестуват в Белиз или Великобритания, нали? Тва на мен повече ми прилича на гейско влакче, в което ние сме първия член на гей-влакчето, а всички зад нас ни шибат.. по един или друг начин.

С МАСКВА до гроб ! Това е визията на Румбата Радев.

Безвремие? Вдигнете лихвите да видите как ще се разбърза времето. Тъй, като, в еврейския цивилизационен кредитен модел времето е пари (под формата на лихви), то когато лихвите са 0 (т.е. парите са 0), то и времето го няма - БЕЗ времие. Ако времето е пари, то Без пари = Без времие. Така стоят нещата във контекста на икономиката базирана на кредит.

Славчо Нейков е юрист. Дори крушка не е подменял през живота си. Но е "експерт" по енергетика.

Браво тролче, заработи си центовете. Бягай сега , да лижеш задните части на Б.М.Б.