Коментари - 2023 - И енергийните приоритети на държавата ли ще ги реди изборният Поп Вечерко? | Бизнес.dir.bg

Коментари - 2023 - И енергийните приоритети на държавата ли ще ги реди изборният Поп Вечерко? | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Славчо Нейков е юрист. Дори крушка не е подменял през живота си. Но е "експерт" по енергетика.

Безвремие? Вдигнете лихвите да видите как ще се разбърза времето. Тъй, като, в еврейския цивилизационен кредитен модел времето е пари (под формата на лихви), то когато лихвите са 0 (т.е. парите са 0), то и времето го няма - БЕЗ времие. Ако времето е пари, то Без пари = Без времие. Така стоят нещата във контекста на икономиката базирана на кредит.

С МАСКВА до гроб ! Това е визията на Румбата Радев.

Енергетиката ни е към Москва. Всички решения за нея се вземат само и единствено в Кремъл. Така че, без значение от къде идват суровините, дали са внос или местни, всички печалби винаги ще отиват в Москва. Това споразумение, според което и американците имаха някакъв малък дял вече е очевидно недействащо и ТЕЦовете ще преминат в правилните джобове.

С евтина енергетика до никъде няма да се стигне!

Много е лесно да се пишат глупости. "В момента като действителен собственик на "Брикел" в Търговския регистър фигурира регистрираното във Великобритания дружество "Бакар Лимитед", което е собственост на 82-годишния британец Рой Кенеди. ТЕЦ "Бобов дол" е притежание на "Консорциум Енергия МК", където мажоритарен акционер е британското "Стокет Лимитид", собственост на Ерлин Мей Родригес от Белиз, а още три дружества държат останалите дялове." https://www.mediapool.bg/firma-bez-deinost-iska-da-kupi-aktsii-ot-dve-tets-na-kovachki-news342549.html

Ало, Дир, пише се скудоумие, а не скудоумие!

Скодоумие

Браво тролче, заработи си центовете. Бягай сега , да лижеш задните части на Б.М.Б.

Ба си експерта.... пълен лайномет.

ми тоэи човек но е эабравил да добави че раэни тролове по интернет форуми от всякакви партии и дори платени от чужди държави помагат иэключутелно много таэи политическа каша да продължава. Управляват ни идиото эа съжаление

бах ти глупостите дето ги наговори този тъпак....абе защо не дойде един диктатор да сложи ред в тази истрадала държава, да открие отново лагерите в Скравена и Ловеч, да праща там всички които нарушават законите веднага без съд да чукат камъни за една паница леща и филия хляб..иначе няма да се оправи държавицата ни

ПРЕДЛАГАМ ВОЛЖКИЯ БЪЛГАРИН .... ВЪРХОВНИЯ МЮФТИЯ НА РФ И ОНД ШЕЙХ АЛ ИСЛЯМ ТАЛГАТ ТАДЖУДДИН ... ДА ДОЙДЕ В ДУНАВСКА БЪЛГАРИЯ И ДА ОСНОВЕ ФИЛИАЛ НА ПАРТИЯ " ЕДИННАЯ РУСИЯ" ..... 70% ОТ НАРОДА ЩЕ ГЛАСУВА ЗА НЕЯ .... И ПОНЕЖЕ Е И ЧИСТ БЪЛГАРИН И МЮСЮЛМАНИН , ЩЕ ИМА ПИЗДЕЦ И ЗА ПРО-ТУРСКАТА ПАРТИЯ ДПС ...:))

А зад всичките тези "британци" стои товрищщ Ковачси, завършил инжинерство в Ленинград........Тролчо!

ех миленче миленче....

Ахам. Ама предпочитат да му откраднат теца в България, вместо да го арестуват в Белиз или Великобритания, нали? Тва на мен повече ми прилича на гейско влакче, в което ние сме първия член на гей-влакчето, а всички зад нас ни шибат.. по един или друг начин.

Кой вкара тези политици в парламента?? КОЙ ??? ЗАЩО ??? Нему се сърдете !!! Имахте един миг възможност да им серте в устата на политицте, а вие не го направихте, напротив - подкрепихте ги, слушайки бръщолевенията им, че видиш ли ако не се гласува, то ще спечелят другите !? Ахмаци сте вие, ахмаци !!! Тогава им вярвахте, сега - не. Прав е професор Хрсто, че 80 % сте дебили !!! Може и да са повече ...

Тази политическа каша е изгодна и за Президента. На него много му харесва да се представя за важен политически фактор и продължава да играе тази смешна игра. За 8 месеца след последните избори, Радев успя успя да връчи 2 мандата за правителство. Единият бе върнат веднага, а вторият все още се мъти от харвардците. Ясно е, че ще се измъти поредният запартък.

Ритнахме на турците Си инЮжен поток. Сега ни го набутаха рязания до сливиците Предатели на България Сър Джон

Ако ИМА мислещи политици, а НЕ американски СЛУГИ-сега е момента да се ПУСНАТ 3 и 4 блок на АЕЦ-Козлодуй/ще ни излезе ПО-ЕВТИНО отколкото да внасяме ел.енергия от съседите!!!! Целият ЕС възстанови работата на ТЕЦ-овете, НИЕ /съгласно плана за развитие на ПП/ги спираме в рамките на 2-3 год!?!? Мислете за следващите избори!!!!! Трябва ни управление мислещо за БЪЛГАРИТЕ, а НЕ за чуждите интереси!!!!

"Колкото повече думи, толкова по-малко смисъл." Iustitia fundamentum regnorum означава: Справедливостта е основата на Кралството. Разбрахте ли? Кралството, не българското лайняно тресавище.

ли на "енергийния" експерт умът му е все в правната комисия. Плюенето срещу Герб също. Дежурен поплювко. За енергетика - нищо.

Таааааааааааа, каква беше експертизата на този мунчо и защо живота започва в 2012 и завършва в 21???

и не само тях ще ги редим

такова никога не е имали и никога няма и да има

Такива са качват - такива га возим! При такива анЪлизатори - такава Инергетика - такова е и българското мЪсонство. Каква е връзката ли? Ами попитайте гергов и радев!