17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре, че са синдиците, за да събират част от откраднатите пари от Цветан Василев!

А кога ще екстрадират Цветан Василев от Сърбия? Все пак той носи пряка отговорност за фалита на пирамидата КТБ и е крайно време да бъде осъден и вкаран зад решетките.

Дано случая на Василев има развръзка, защото всички знаят за сторената кражба от негова страна..

СПАС РУСЕВ И ВТВ-БРАТЯ ВЕЛЧЕВИ и кръга около тях някои бивши акционери в Левски...сега като си вземат милионите да помагат на отбора. С.Русев и адв.Ст.Кръстев не бяха ли в управата на Левски преди да го дадат на Божков....да го вземат обратно сега.

Това са милиони на вложителите, похарчени от Василев, за да си купи едър бизнес.

Οх отдъхнах си, сега и другаря Костов ще прибере обратно милионите дето беше депозирал на името на щерката заедно с лихвите, че те и двата зетя излязоха съвсем калпави, чакат само да прелапат туй що тъста е събрал от приватизацията, инак не му щат момите.

И ква стана тя, отново руски стерви ще купят БТК-т.е. отново руските кърлежи ще държат коз в ръцете си, с който ще изнудват всяко правителство на България оттук-натам! Щото надали се съмнявате зад тоя сръбски "бизнесмен" кой стои?!?! Обществена тайна е мустакатия швестер за кой работеше и с какви пари, само погледнете коя банка беше основен акционер в КТБ-руската ВТБ, това е достатъчно да разберете. Всъщност КТБ беше "фалирана" от ВТБ и парите отидоха на североизток-идеята беше да бъде оставена България на колене пред руските интереси, за пореден път....Ама не познаха, затова сега опитват друга схема!!

Браво! Айде сега да приберат и останалите милиарди...

Тук ключовата дума е сръбски бизнесмен - не беше ли в Сърбия и Цветан Василев

Грешна посока на размишление. BC Partners няма как да имат каквото и да е общо с Цв. Василв.

Първи по важност кредитор в Банката е Държавата, която изтегли кредит (КОЙТО ПЛАЩАМЕ ВСИЧКИ НИЕ) за да капитализира банката с 4 милиарда доколкото си спомням. Така, че тия 125 дори няма да покрият лихвите.

Грешиш и то яко

Тези наистина, си повярваха,че народа е толкова прост !!!

Е народа не е ли толкова прост ? 10 години се вижда.......

За пореден път се доказа, че в България работи само една система: "шменти капели". Всичко останало е имитация на дейности. Нито Евросъюз нито Варшавски Договор ни оправя нас...

Той Пеевски си взе отдавна парите, така че няма много да придиряме!

Тоя с 800дни я купи за два милиона лева,а сега,а Кой е Русев,,звучи ми руско,,,знаема ,знаеме кой е всъщност,да се радваме и на трохите,в сравнение ,че държавата даде два милиярда евро да помогне на банката и никога няма да си ги вземе.А сега за нещастните хора които останаха без работа няма пари,от тях няма далавера.Бог наблюдава

Сръбск-руски олигарх ще изпълнява диверсии на българска територия. Приветствайте КГБ, оп БТК

А спомняте ли си за КОЛКО продаде БТК "царското" правителство и то с нераздаден дивидент, който беше почти една значителна част от сумата !!

Спомням си когато барабар с БТК продадоха и каналната мрежа в бг та на всичкото отгоре наеха външни фирми да контролират използването им.

А колко откраднахте.....! От милиард и двеста, това са си цели 10% ресто .....

Официално цената на сделката не беше обявена, но според сегашния основен акционер в БТК Спас Русев става въпрос за около 1.3 млрд. евро. Когато Русев придоби оператора преди няколко години, сделката бе за около 750 млн. евро плюс задълженията ДИРА я пак?!?

Хубаво сте изтеглили единият коментар, ама вземете си оправете статията също?!? Евро или лев?!?

Ето това е печалба от 350милиона на 1.3 милиарда.