Коментари - 1200 кокошки вече са мъртви в Хасковско, започва унищожаването на още почти 40 000 | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Американците пръскат със самолети от високо за поддръжане и разрастване на пандемията от Ковид 19( за да трупат огромни печалби от ваксини и лекарства, но той(Ковида) започна да се прихваща и от птиците. Де го чукаш де се пука.

Видяхме "хуманното " унищожаване на кокошки, кокошките - живи в чували и един лумпен скача върху тях, трошейки костите им, после всичко - в ямата, няма значение живо или мъртво. И престанете да употребявате "евтаназирам" - това е доброволно асистирано самоубийство, неграмотници с неграмотници. Говорите за умъртвяване, освен ако всички кокошки не са подписали декларация, че искат "хуманна" евтаназия. И да не се окаже, че и този "птичи грип" е като чумата по овцете, дето "болните" овце, не само че се оказаха живи и здрави, ами се и размножиха.

Нещо се получи като фал с ваксините на Рептилите, сега отново започват старата песен на нов глас - птичия грип !! То преди ваксинацията със скапания Ковид, изтребиха овцете ни, козите, кравите, прасетата и какво ли не и после започнаха с нас !! Хиляди са случаите досега с ваксинираните, но гадовете продължават геноцида !! Чудя се само едно - защо се споменават държави с птичи грип от ЕС и целия свят, но не виждам в статиите една държава с 50 щата - САЩ ?!

Не пип, че пляс! Не мой да докачаш кравария!

Да и през 2030 елита ще хапва истинско месце от фермичките на щастливо отгледани животни а за останала част от света 99% са предвидили месце на принтер.

Европа преживява остра криза от кретенизъм по високите постове ! Ако не бяха съсредоточили всички животни в ужасни огромни ферми-концлагери нямаше да има масови зарази. Но от алчни боклуци какво друго може да се очаква. Къде са ви десетките хиляди малки независими производители, дребни фермери и живи села ?

Продадоха държавата Костов и другите пасита, след това хората избягаха кой как може сега кокошките им пречат тикви нещтастни и тва ще свърши ама всички у Барселона ще се криете или в Гърция вм.

Отглеждането т.е. тормозенето на животните трябва да бъде забранено. Щото следващия вирус , идващ пак от животните може и да довърши двукраката лакома паплач! Така или иначе Европа като спре субсидиите на най - бедната нация и ще преминете на здравословни растителни храни, които са бъдещето на човечеството!

Негрите- маймуни и китайците , като пренасят всякакви вируси- СПИН, ЕБола, Африканска Чума, Корона- вируси, ЗАЩО държавата не ги евтаназира, убива ??? Всички негри- маймуни в футболните фирми - Лудогорец, цска на Гриша Ганчев, лиевски на Наско сираков , би трявбало да бъдат ЕВТАНАЗИРАНИ, умъртвени !!

Защото ще трябва да убие и българите, които доведоха в България английския щам Алфа, индийския Делта и последно Омикрон. Чудя се какво пиете и не е ли забранено?

Аре сега тези дето са намерили вируса в ареста. Ако на Ивановден кокошките са живи и здрави ... агентите .... ха, вижте историята за Влад Цепеш и практиката му в тези казуси

Следващата глобална чума ще е гъшата хуйня, няма спасение

Трябва да ви кажа, че миналата есен само в рамките на месец, всичките ни пилета и кокошки в двора измряха. И на други места в село също имаше мор по пилетата. Никой не дойде от властите да прави изследване! На пролет като взехме нови пилета, покрихме всичко с мрежа и от тогава птиче не е кацнало.

Не са птиците а семената и фуража който купувате с марка Монсанто. Това е причината за измирането на вашите и всички кокошки, патки, прасета и пр.

А сега като курнелия е министър на икономиката ще протестират ли с галева ?

Унищожавайте, вие друго не можете, нащастници и така, докато се самоунищожите!

Разказвайте ги на друг тези сладки приказки. Всичко е организирана кампания за лишаване населението от самостоятелност и възможност да се самоизхранва.

И да купува боклуците от магазините!

Нима не разбирате, че и нашият начин на живот е същия като на кокошките. Хуманно избиване, какво ли искат да кажат с това словосъчетание?

.Ваксина против заболяването има, страни като Мексико и Египет вече ваксинират ,Ама тъпите еврочиновници още се ослушват да я позволят .Накрая фермерските общности ще им писне и ще скочат на техните си политици .И те съответно ще натиснат педалите в Брюксел .И съм сигурен ,че французите първи ще изреват.

Като ваксинират пилетата ще ревете, че ги тъпчат с лекарства и че ще ви порастат на мъжете цици, а на жените косми по гърдите. Не е да не сме играли в този филм.

Аре да не се изказваме неподготвени,а?В момента почти всички кокошки се ваксинират поне 3 пъти докато още не са започнали да снасят яйца ...И като казвам ваксинират -разбирай инжектират една по една ,първия път още в люпилнята,като току що излюпени. Това е за промишлените ферми . И само не започвайте ,че сте големи баровци и си купувате яйца от някоя бабичка и те са от селски кокошки и прочее ...Нямате си на идея какви гадости си върлуват по дворните птици/салмонели,туберкулоза,най-разнообразни паразитози/...да не продължавам. И бабичката отива в ветеринарната аптека,там и продават някой ,,елексир" с карентен срок поне две седмици . Съответно лекува птиците примерно 5 дни...да не си мислите,че при редовни клиенти ( разни шарани от градо) , тя ще изхвърля яйцата 20 дни?

Европейските кокошки и пилета са ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ-СЛУШАЛИ СА РЕЧИТЕ НА АДОЛФ ХИТЛЕР ПРЕДИ ДА УМРАТ @А НАШИТЕ СА БОЛНИ ОТ ПТИЧИ ГРИП...ЯКО ВНОС И ДАЛАВЕРА ЩЕ ПАДА...

страхуват се българина да не си спомни вкуса на българско пиле, яйца и кокошка..

Точно така/не е редно на българина да му евтино пилешкото и яйцата. Напред до Пълен геноцид!!!

Интересно по времето на Тоше Валон нямаше нито, пилешки, нито свински грипове.

Те хората започнаха да ги евтаназират с ваксини то какво остана за животните!

Не знам кого са евтаназирали с ваксина, ама много като тебе са с евтаназиран мозък още по рождение.

Ще евтаназирате 39 000 кокошки? ЗАЩО? Знаете ли колко много „мисирки“ може да се пръкнат от тях?(Ще има за Фсички медии, че и ще артисат) Я им боцнете по една Факсинка и готово! Ми то пичи грип и Ковид грип – се вирус.(ако не ви се вярва – питайте Фазер и Мъдерна и онези с детския шампоан-J&J, те знаят как се праят Факсинки за 2-3 месеца) Сигурен съм, че ефекта няма да е по лош отколкото при непернатите двукраки! (справка: Цяла Факсинирана Европа!)

Не става така, ще се окаже, че много въглерод отделят и пак ще ги сложат в газовите камери :)

Кукловодите не искат да ядеме месо. Пилешкото е най-достъпно и почват от него. Скоро ще сме само на шепа жито 1 път на ден, това им е целта.

Еврейските лаборатории нямат почивка, бълват ли бълват всякакви вируси...

После и краставичи грип, и доматен грип, и зелев грип .Ако си отглеждаш сам храната, как ше те контролирам тотално...

да питам и тук, новина от днес е "37,3 млрд. лв. е събрала държавата от данъци", как мислите това е възможно, щото дори 50% от всичко, което народа печели да е данъци то 2 x 37 милиарда е повече от БВП на България! Кой и защо лъже?!

а по Турско Иго, данъка беше само Десятък, т.е. 10%, за 2022 данъците и таксите ще гонят 70% от доходите - после ми говорете кога сте били Свободни и кога под Р0бство!

Че десятък са взимали ами дори са градили по тоя край разни неща и то дори полезни...

Вие толково хора убихте,че 30 000 кокошки няма да убиете!

Ами като не купувате пуйки така ще е.

Няма такова нещо-т.е. такава болест.Нали и при прасетата нямаше чума.Къде е Нинова сега да гушне някое пиле и да пролее лъжовни сълзички заради унищожаването на пернатите.Ама Борисов го няма вече и всичко в тази държава на вицепремиер Нинова вече е възможно.

Ето решение за хората с Ковид!!!

Ало, мисирките! Някои в желанието си да се направят на умни не осъзнават какви глупости пишат. Преведено на български първото изречение звучи така: Още на 03 януари ще започне безболезненото умъртвяване по човешки начин на ...!!! Викторе, ти идиот ли си или да?

промяна..

От страна износотел на месо, плодове, зеленчуци англосаксонеца ни докара до вносител на всичко.

"През 2021 Приходите в китайските киносалони надхвърлиха 7 млрд. щатски долара. Страната за втора поредна година е лидер по този показател в света" Р0бе на Пекин, вервайте че има Смъртоносно Пандемичен Вирус по Въздуха, за това ние в Китай не се Заразяваме в КиноСалоните като дишаме 2-3 часа издишаното от 100-ци!

А колко ще умрат от генетично-геноцидния експеримент със "западните " fuc kсини предстои да видим и броим.

Всичко върви по план.

Овце, свине,кози....нищо родно не трябва да имаме. ЕС НИ УСИТуРЯВа 20 годишно месо, плодове с ГМО и т.н. От какво сте недоволни.Бъдете верни евроантлантици.

Нищо не рязбираш и много дрънкаш

Гледай си цей парада и не умувай.

Ей, Г, тебе чука х снощи

в далечните 90-години един тираджия се закле в децата си, че е разтоварил сланина от военния резерв на фашистка германия изядохме я на кренвирши, пилешки, с любезното съдействие на един виден бизнесмен от сливен

Много са долни, нарочно му пускат на канадеца птичи грип, това са заложени капани от бившите управляващи. Раши да разследва.

Почнете с мисирките.

Прасета са ефтанизирали. Сега кокошки носачки.

а скоро и Хората, в Нова Зеландия вече приеха Закон за Евтаназия на КОВИД Болните и това не е нито майтап, нито фалшива новина - проверете сами, ако не вярвате...

Ми те и ваксинираните се разболяват - демек 100% евтанизация - да се разделят на двойки там хората и да си забиват по един нож едновременно.....

Докога бе говеда докога ще унищожавате българското птицевъдство и животновъдство по нареждане на Брюксел продажници гадни един ден ще си платите за всичко не си мислете че сте големи тарикати.

Кога ще си платят...

Винаги когато има свръхпроизвидство в Германия има изтребване на съответното животно в България или Румъния. Дано да нямат излишък от германци.

Ето така се ликвидира пандемия. А ние се гъбаркаме с този ковид вече трета година.

Ке ядете Месо от Лабораторията на Гейтс и Кюфтето от Скакалци - това е Полезна Зелена Храна! Месото е само за Елита!!

Жалко! Какви журналисти щяха да излязат от тия мисирки. Само да им хвърлиш малко зърно върху компютърна клавиатура...

Последните няколко години по нареждане на Европа избихме десетки, ако не и стотици хиляди животни. Накрая ще останем без храна, а не всички искаме да паразитираме на гърба на народа и да ядем оная работа на Бойко или Кирил, или която и да е друга отрепка.

хуманен по колко хуманен начин могат да евтанизират птиците? А след тяхното евтанизиране очаквайте увеличение на яйцата и пилешкото, не, че сега са евтини...! А и от друга страна, колко ли от тези кокошки "хуманно" ликвидирани ще стигнат до магазинната мрежа, за да ни ги предложат като щастливи кокошки?

Шило

Избиха "хуманно" свинете с монтажна пяна.

По този начин превантивно трябва да действаме и при хората, установи ле се случай, действие, без отлагане, и проблема е решен , няма хасковлии, няма проблем

Шест кокошки съм заклала, руйно вино съм наляла Яла любе довечера ще те чакам на пенджера. Няма мама, няма тате, няма кой да ни се кара. Яла, любе, довечера - ще те чакам на пенджера. Гащите съм си опрала снощи вечер на канала Хем са прани, хем са драни хем ги нося разкопчани. Краката съм си изтрила със чирпанска керемида хем са бели, хем дебели хем са слънце невидели. Яла любе довечера ще те чакам на пенджера.

Шило

А, така-трепете. То не остнаха говеда, свине, кози, овце, кокошки...Давайте след това и домашните любимци, че и те са опасни. Канарчета разни, зайци, папагали.

Що не си караш таксито? Ако не унищожиш популацията във фермата ще пламне целия район. Птиците ще измрат всичките и ще внасяме замразено пилешко от Аржентина.

Шило

Сега кво ще ми внасяш бе, вет? И, давай, превантивно да изтрепем добитъка и там, където няма зараза? Че, някой решил да има санитарна зона 3 км.? Кво стана с епидемията по овцете и козите, де ги избихте? Май е нямало чума, а?

Има говеда.240

Туй е въпреки ваксинацията им. Ако докарат до 5 месеца стигат до щандовете в магазините. Аз мисля, че тия няма да ги загробят ще станат на кренвирши

Шило

няма вече ваксинация. Доста шум се вдигна за това при масовото унищожаване в Странджа преди години. А после се оказа, че чума и нямало.

Шило

Е, има и решение на съда след анализ на доказателствата и назначени експертизи, ама за бай трол това няма никакво значение.

Таксито!

Шило

Ела, да те повозя, ама после няма да искаш да слезеш.

Споко, Нинова идва за да пази кокошките ...................

Много ви пречи тази Нинова! ? От Президента та до Тиквата

Споко, до 5 месеца и на теб ще ти запречи. Тогава, обаче, Минеков трябва да се приготви да носи пълни ковчези по жълтите павета...