Коментари - 1200 кокошки вече са мъртви в Хасковско, започва унищожаването на още почти 40 000 | Бизнес.dir.bg

Коментари - 1200 кокошки вече са мъртви в Хасковско, започва унищожаването на още почти 40 000 | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

скоро да не се чудите, като няма какво да ядете! хипохондриците са на власт, тях и от сянката им ги и страх или по-точно така им изнася!!

Те много добре са сметнали как се вдига цена и кои кокошки трябва да оставят живи.

и някой дойде да Избива животните ми, да идва с оръжие, че не искам да застрелям невъоръжени!

Тъпак! Също като оная дето те е снесла.

Фермера и Мухаха са със согурност идиоти поддръжници на копейкината партия "Възраждане".

лошо, много лошо... чудно е преди 40-50 години дали е имало такива случаи... и ако е имало как са се оправяли. и дали е имало "доктори" като Дамян Илиев??

Споко, Нинова идва за да пази кокошките ...................

То преди и ковид 19 не е имало, издишат ти аргументите

Естествено, че е имало. Животни боледуват и ферми се затварят. Кое ви е странно?

Ау не думай! Големи сте воеводи зад на мама фустата ей!

Туй е въпреки ваксинацията им. Ако докарат до 5 месеца стигат до щандовете в магазините. Аз мисля, че тия няма да ги загробят ще станат на кренвирши

Шило

А, така-трепете. То не остнаха говеда, свине, кози, овце, кокошки...Давайте след това и домашните любимци, че и те са опасни. Канарчета разни, зайци, папагали.

Много ви пречи тази Нинова! ? От Президента та до Тиквата

Шест кокошки съм заклала, руйно вино съм наляла Яла любе довечера ще те чакам на пенджера. Няма мама, няма тате, няма кой да ни се кара. Яла, любе, довечера - ще те чакам на пенджера. Гащите съм си опрала снощи вечер на канала Хем са прани, хем са драни хем ги нося разкопчани. Краката съм си изтрила със чирпанска керемида хем са бели, хем дебели хем са слънце невидели. Яла любе довечера ще те чакам на пенджера.

Шило

няма вече ваксинация. Доста шум се вдигна за това при масовото унищожаване в Странджа преди години. А после се оказа, че чума и нямало.

По този начин превантивно трябва да действаме и при хората, установи ле се случай, действие, без отлагане, и проблема е решен , няма хасковлии, няма проблем

Що не си караш таксито? Ако не унищожиш популацията във фермата ще пламне целия район. Птиците ще измрат всичките и ще внасяме замразено пилешко от Аржентина.

Шило

Е, има и решение на съда след анализ на доказателствата и назначени експертизи, ама за бай трол това няма никакво значение.

Споко, до 5 месеца и на теб ще ти запречи. Тогава, обаче, Минеков трябва да се приготви да носи пълни ковчези по жълтите павета...

хуманен по колко хуманен начин могат да евтанизират птиците? А след тяхното евтанизиране очаквайте увеличение на яйцата и пилешкото, не, че сега са евтини...! А и от друга страна, колко ли от тези кокошки "хуманно" ликвидирани ще стигнат до магазинната мрежа, за да ни ги предложат като щастливи кокошки?

Таксито!

Последните няколко години по нареждане на Европа избихме десетки, ако не и стотици хиляди животни. Накрая ще останем без храна, а не всички искаме да паразитираме на гърба на народа и да ядем оная работа на Бойко или Кирил, или която и да е друга отрепка.

Шило

Сега кво ще ми внасяш бе, вет? И, давай, превантивно да изтрепем добитъка и там, където няма зараза? Че, някой решил да има санитарна зона 3 км.? Кво стана с епидемията по овцете и козите, де ги избихте? Май е нямало чума, а?

Шило

Избиха "хуманно" свинете с монтажна пяна.

Жалко! Какви журналисти щяха да излязат от тия мисирки. Само да им хвърлиш малко зърно върху компютърна клавиатура...

Шило

Ела, да те повозя, ама после няма да искаш да слезеш.

Ке ядете Месо от Лабораторията на Гейтс и Кюфтето от Скакалци - това е Полезна Зелена Храна! Месото е само за Елита!!

Кирчо ви е приготвил скакалци и мляко от хлебарки с пробиотици

Хейтъри виещи на умряло като теб са добър показател, че Възраждане е на прав път. Колкото и да позеленявате от яд, зд раво мислещиге хора все повече ще подкрепят каузата на възрожденци за спиране на упадъка в България и вдигането и отново на крака образно казано. А сега си изяжте ушите от яд.

Ето така се ликвидира пандемия. А ние се гъбаркаме с този ковид вече трета година.

Докога бе говеда докога ще унищожавате българското птицевъдство и животновъдство по нареждане на Брюксел продажници гадни един ден ще си платите за всичко не си мислете че сте големи тарикати.

Прасета са ефтанизирали. Сега кокошки носачки.

а скоро и Хората, в Нова Зеландия вече приеха Закон за Евтаназия на КОВИД Болните и това не е нито майтап, нито фалшива новина - проверете сами, ако не вярвате...

Почнете с мисирките.

Много са долни, нарочно му пускат на канадеца птичи грип, това са заложени капани от бившите управляващи. Раши да разследва.

Овце, свине,кози....нищо родно не трябва да имаме. ЕС НИ УСИТуРЯВа 20 годишно месо, плодове с ГМО и т.н. От какво сте недоволни.Бъдете верни евроантлантици.

Нищо не рязбираш и много дрънкаш

Това са яйценосни кокошки и при грип друг начин няма

Всичко върви по план.

А колко ще умрат от генетично-геноцидния експеримент със "западните " fuc kсини предстои да видим и броим.

Гледай си цей парада и не умувай.

"През 2021 Приходите в китайските киносалони надхвърлиха 7 млрд. щатски долара. Страната за втора поредна година е лидер по този показател в света" Р0бе на Пекин, вервайте че има Смъртоносно Пандемичен Вирус по Въздуха, за това ние в Китай не се Заразяваме в КиноСалоните като дишаме 2-3 часа издишаното от 100-ци!

Има говеда.240

От страна износотел на месо, плодове, зеленчуци англосаксонеца ни докара до вносител на всичко.

промяна..

Ало, мисирките! Някои в желанието си да се направят на умни не осъзнават какви глупости пишат. Преведено на български първото изречение звучи така: Още на 03 януари ще започне безболезненото умъртвяване по човешки начин на ...!!! Викторе, ти идиот ли си или да?

Ето решение за хората с Ковид!!!

Няма такова нещо-т.е. такава болест.Нали и при прасетата нямаше чума.Къде е Нинова сега да гушне някое пиле и да пролее лъжовни сълзички заради унищожаването на пернатите.Ама Борисов го няма вече и всичко в тази държава на вицепремиер Нинова вече е възможно.

Ей, Г, тебе чука х снощи

Ами като не купувате пуйки така ще е.