Сметки, разходи, доходи... Напоследък все по-често обръщаме внимание на финансовите теми. В днешно време, дори да не сме експерти, ни се налага да разбираме от лихви, активи, възвръщаемост и куп други термини и процеси, които правят нещата да изглеждат все по-сложни, а нас карат да се чувстваме все по-неподготвени. Не е задължително, обаче, да ни бъде трудно, когато можем да се възползваме от иновативен продукт, който с лекота би ни носил добра доходност от свободните ни средства. Няма нужда да слагаме парите си на пауза, докато избираме мечтания нов дом или правим планове за собствен бизнес. С новия атрактивен финансов продукт iuvoUP средствата ще работят за нас, докато изберем най-подходящи момент да сбъднем мечтите си.

iuvoUP е най-новият продукт на Р2Р платформата iuvo*, която вече 5 години внася нови стандарт във финансовата култура в България. Доверен и доказал се партньор, с когото да знаеш, че можеш да започнеш нещо ново и вълнуващо.

С iuvoUP получаваш:

  • Висока доходност
  • Разполагаш с парите си по всяко време**
  • Ти избираш за колко време и каква сума да добавиш
  • Ясни и прозрачни условия по пътя към желаната печалба

Ето и един пример. Ако инвестираш 5 000 лв. при 4% годишен лихвен процент след 5 години ще имаш в сметките си вече цели 6 083 лв.

В три лесни стъпки можеш да накараш свободните си средства да работят още днес.

  • Регистрираш се. Всичко става за минути.
  • Избираш продукт - "Старт" за 6 месеца и 3% годишен лихвен процент или "Прогрес" за 12 месеца и 4% възвръщаемост.
  • Потвърждаваш и готово.

Не е нужно да поставяш живота си на пауза, докато дойде идеалното време да реализираш плановете си. IuvoUP живее в твоя ритъм, тук и сега. Колкото по-рано започнеш, толкова повече можеш да спечелиш от свободните си средства. Защо не още днес?

* Дейността на iuvo не се регулира от законодателството, касаещо депозитите и/или инвестиционните посредници. Средствата на потребителите в платформата не са депозити. Пълна информация за дейността на платформата и условията на продуктите може да намерите на адрес www.iuvo.bg

** Потребителят може да поиска предсрочно получаване на до 1 000 лв. (хиляда лева) на месец от вземанията, закупени чрез продуктите на iuvoUP, при такса от 0.5% върху заявената сума. Заявката се обработва до 2 (два) работни дни от подаването ѝ.

*** Посочената доходност е изчислена за периода от създаването на платформата досега.


През петте години на своето съществуване P2P лендинг платформата iuvo се доказа именно като добра алтернатива за увеличаване на свободни парични средства, с които потребители от цял свят разполагат, предлагайки разнообразно портфолио от кредитни оригинатори и кредити и атрактивна средна годишна доходност. Iuvo е платформа за P2P инвестиции, която позволява да се закупуват части от кредити, отпуснати от надлежно регистрирани небанкови финансови институции, наричани оригинатори. От създаването си през 2016-а iuvo успя да привлече над 27 000 потребители от 162 държави, генерирали над 216 милиона евро оборот на пазара на платформата, които са донесли средна годишна доходност от 9.2%*** на инвеститорите.

Iuvo е P2P платформа, която прилага стриктни правила за допускане на кредитни оригинатори на пазара. Mажоритарен собственик в платформата е Management Financial Group (MFG).

В началото на 2020-а iuvo получи престижната награда Компания на годината в сектор финанси на Forbes Business Awards 2020, а през м. май на същата година платформата беше призната като един от Топ 50 най-добри работодатели в България в класацията Career Show Index 2020.

Management Financial Group е 100% българска група компании, чиято мисия е да осигури възможност за лесен достъп до финансиране на всеки без оглед на моментното им социално и финансово състояние. Някои от компаниите в групата оперират на българския пазар от над 16 години. Групата е активна в шест държави: България, Румъния, Украйна, Полша, Испания и Северна Македония, и осъществява планирана мащабна геоекспанзия на ключови европейски пазари и поне на още един континент.


 Съдържанието е предоставено от МFG.