Пазарът на криптовалути преживява забележително възраждане, което открива възможности за нови проекти, желаещи да предизвикат титаните на криптосвета. С началото на годината предварителните продажби се очертаха като най-горещия тренд, подхранван от FOMO (Fear of Missing Out, синдрома на пропуснатите възможности), провокиран от Биткойн и други широко известни криптовалути.

Предварителните продажби служат като съблазнителна възможност за ентусиазираните купувачи да натрупат значителен брой токени в самото начало, позиционирайки се така, че да получат значителни печалби, когато стойността на коините рязко се покачи.

Насред този динамичен пейзаж от предварителни продажби трима изявени претенденти са Ecoterra (ECOTERRA), DeeLance (DLANCE) и Caged Beasts (BEASTS). Тези зараждащи се криптовалути предлагат на потребителите вход към нишови пазари, преди да узреят за масови инвестиционни перспективи.

DeeLance (DLANCE) прави революция в сферата на фрийлансинга: Свързване, укрепване на потенциала и постигане на успех

DeeLance се очертава като криптопроменлива, като предлага динамична платформа, която безпроблемно свързва фрийлансърите с клиенти и потенциални купувачи. Изградена върху три стълба - пазар на NFT, метавселена и иновативна платформа за набиране на персонал - DeeLance напълно променя живота на фрийлансърите, като същевременно дава приоритет на удовлетвореността на потребителите.

В основата на философията на DeeLance е изкореняването на корпоративната алчност, което връща властта в ръцете на фрийлансърите. Използвайки токенизацията, DeeLance гарантира, че талантливите професионалисти печелят толкова, колкото наистина струва работата им, като същевременно запазват пълна собственост и контрол върху своите творения.

С използването на DLANCE токени потребителите отключват свят от възможности в метавселената на DeeLance. Те могат да се сдобият с виртуални офис пространства, като ефективно установят своето дигитално присъствие. Освен това тези токени дават възможност на фрийлансърите да рекламират услугите си и да се снабдяват с артикули от оживения пазар.

Ecoterra: Където печалбите срещат планетата

На фона на неотложните глобални проблеми, свързани с изменението на климата и опазването на околната среда, един блокчейн проект прави смела крачка напред - Ecoterra. В свят, в който устойчивостта е от значение, тази зелена блокчейн система е водеща, като гарантира, че въздействието ѝ върху планетата е не само благоприятно, но и печелившо.

Ecoterra се върти около четири привличащи всеобщото внимание стълба, които проправят пътя към екологична и финансова рентабилност. На първо място, иновативното приложение Ecoterra Recycle2Earn предоставя на потребителите възможност да печелят токени, като участват в дейности по рециклиране. С рециклирането, можете да допринесете за един по-чист свят, като същевременно извличате ползите от тази стимулираща система.

снимка: Caged Beasts

Второ, Ecoterra Carbon Offset предлага платформа за физически лица и организации, които могат да проверяват своите проекти и да компенсират въглеродния им отпечатък. Този пазар служи като катализатор на устойчиви инициативи, като насърчава участниците да намаляват активно въздействието си върху околната среда.

Платформата на Ecoterra служи като оживен хъб, свързващ потребителите с рециклиращите организации. Чрез тази платформа можете да използвате своите токени, за да правите поръчки, като подкрепяте кръговата икономика и създавате устойчива верига на доставки.

Ecoterra Impact Profile ви дава възможност да проследявате действията си и да наблюдавате вашето въздействие върху околната среда. С този всеобхватен инструмент получавате информация за положителната промяна, която правите, като у вас се формира чувство за удовлетвореност и отговорност.

Сега е моментът да прегърнете Ecoterra - инвестиционна възможност, която обещава както финансов просперитет, така и екологично благополучие.

Зверове в клетка (Caged Beasts) пуснати на свобода: Победа над хаоса в легендарна мисия

Подгответе се за приказка, излязла направо от мита и мистерията. Дълбоко в една загадъчна лаборатория, скрита в сенките на тайно място, живее блестящ, но ексцентричен учен, известен като д-р Джекил. Но доктор Джекил не е сам в начинанията си. Запознайте се и с доктор Рабит Хайд - неговото творение, натоварено със задачата да създаде генетично мутирали животни, които притежават силата да победят световните проблеми. Тези необикновени същества, известни като Caged Beasts, имат мисия да си върнат контрола и е време да обединим сили с тях.

Като участник имате възможност да печелите токени чрез уникален контактен код. Споделете този код с други хора и когато нови инвеститори тръгнат по връзката ви, ще получите щедър 20% депозит направо в портфейла си, готов да бъде похарчен. Това е печеливша ситуация, която ви предлага възможност да получавате пасивен доход, като същевременно насърчавате стабилна общност от ревностни последователи на Beasts.

Сега е моментът да създадете своя съюз. Прегърнете необузданата енергия на предварителната продажба на Caged Beasts и се позиционирайте в авангарда на едно революционно движение. Caged Beasts ви предизвикват. Ще отговорите ли на предизвикателството?

За всичко, свързано с Caged Beasts:

Уебсайт: https://cagedbeasts.com

Twitter: https://twitter.com/CAGED_BEASTS

Telegram: https://t.me/CAGEDBEASTS

 

* съдържание на Caged Beasts