За 16-а поредна година, събитието БАТА АГРО предоставя възможност на посетителите да се срещнат с най-големите световноизвестни технологични брандове на земеделска техника и с най-значимите фирми от агросектора в България. УниКредит в България има съществената цел да подпомогне агросектора и да предостави най-атрактивните ценови условия.

"Наша мисия е да сме рамо до рамо с агросектора и знаем колко важно е производителите и преработвателите да разполагат с правилната техника и условия за работа. Затова и тази година ще ви подкрепяме и предлагаме изключително изгодни условия за лизинг и застраховка на селскостопанско оборудване", сподели по време на церемонията за откриването Иван Апостолов, главен изпълнителен директор на УниКредит Лизинг.

УниКредит Булбанк има близо 18% пазарен дял на кредитите в сектор "Селскостопанство", което определя банката като предпочитан финансов партньор за всеки 5-и земеделец.

Към настоящия момент УниКредит Лизинг има близо 1 200 клиенти с над 600 млн. лева доставна стойност на финансираната земеделска техника.

По време на изложението, посетителите и изложителите имаха възможност да се срещнат с експерти от УниКредит в България и да получат професионална консултация, информация за възможностите по Европейски програми и най-подходящите решения за финансиране.

УниКредит в България и тази година ще подкрепи българските земеделци с гъвкави условия за лизинг, за да могат да реализират проектите си по най-ефективен начин с изключително атрактивни ценови условия:

  • Промоционално тарифно число за каско за първата година
  • Възможност за гратисен период
  • Удължен срок на изплащане до 72 месеца

Преференциалните условия са все още валидни до 15.06.2024 г. и всеки клиент, който има интерес, може да се свърже с експертите на УниКредит Лизинг и да обсъди възможностите.

Снимка: УниКредит Булбанк