Пощенска банка и ЗЕАД "Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп" представиха най-новия си съвместен продукт Международна застраховка "Живот" с допълнително здравно покритие "Premium Insurance" по време на специално събитие в град София и в компанията на водещи бизнес медии. Новата застраховка "Premium Insurance" е разработена специално за Premium клиенти на Пощенска банка, търсещи висок клас медицинска грижа, като предоставя финансова подкрепа, всеобхватни здравни услуги и пълно обслужване в страната и чужбина с лимит до 2 000 000 EUR.

Специалното събитие се състоя в наскоро открития иновативен Premium Banking център "Сан Стефано Плаза" на Пощенска банка, който е продължение на дългосрочната стратегия на финансовата институция за цялостно обновяване на клоновата ѝ мрежа и с изключително отношение към клиентите от Premium сегмента. Специализираните центрове осигуряват комфорт и конфиденциалност, в съчетание с безкомпромисни стандарти на обслужване за своите висок клас клиенти в луксозна обстановка и пространства с модерен високотехнологичен дизайн.

На събитието присъстваха г-н Димитър Шумаров, изпълнителен директор и главен финансов директор на Пощенска банка, г-н Румен Радушев, мениджър сектор "Банкиране на дребно" в Пощенска банка, г-н Николай Лазаров, началник управление "Продажби Индивидуални клиенти" в Пощенска банка, а от страна на ЗЕАД "Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп" гости на събитието бяха г-н Калоян Антов, изпълнителен директор и член на Управителния съвет на ЗЕАД "Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп", и г-н Мартин Райчинов, директор "Партньорски програми и проекти" в ЗЕАД "Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп", и г-н Томас Зауер, основател и главен изпълнителен директор на Daily Health Insurance Group.

С входящото си обръщение към гостите г-н Димитър Шумаров, изпълнителен директор и главен финансов директор на Пощенска банка подчерта, че Пощенска банка предлага дигитални иновации и безупречно обслужване, които обхващат на 360 градуса живота, навиците и предпочитанията на съвременния вечно бързащ, но вечно търсещ човек. Като водеща финансова институция Пощенска банка развива редица ползотворни сътрудничества с утвърдени компании, за да предоставя пълен спектър на продукти, услуги и решения за максималното удовлетворение на своите клиенти. "Щастлив съм, че до нас има едни изключителни партньори в лицето на Булстрад Живот, с които заедно сме подготвили този специален продукт в нашето портфолио за Premium клиенти, за да им осигурим финансова подкрепа, висококачествени медицински услуги и обслужване не само в страната, но и в чужбина", сподели той.

Г-н Калоян Антов, изпълнителен директор и член на УС на ЗЕАД "Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп" посочи в речта си, че партньорството между "Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп" и Пощенска банка има дълга и успешна история, която датира от 2009 г. "То е най-успешният пример на пазара за сътрудничество между банка и застраховател, които не са част от една и съща група. И това е така, защото се основава на взаимно доверие и уважение, и споделени бизнес ценности като фокус върху клиента, предприемачески дух, иновативност и креативност. Тези фактори бяха в основата на много реализирани успешни инициативи и богато портфолио от продукти, които да посрещнат желанията на клиентите на Пощенска банка в пълната си гама. Всичко това убедително ме кара да посоча, че Международната застраховка "Живот" с допълнително здравно покритие "Premium Insurance" е обречена на сигурен успех", изтъкна той.

Новата международна застраховка "Живот" с допълнително здравно покритие "Premium Insurance" беше лансирана с кратки презентационни части на мениджъри от двете дружества. По време на официалната си реч г-н Николай Лазаров, началник управление "Продажби Индивидуални клиенти" в Пощенска банка представи най-новите услуги в специализираните Premium центрове и очерта тенденциите в международен план. "Днес заедно празнуваме не само отварянето на нашия нов център за Premium Banking, но и отбелязваме всички необятни възможности, които отваряме пред своите клиенти. Защото да - клиентите, хората с техните индивидуални потребности и красиви мечти, са поставени в центъра на нашата банкова вселена. Затова сме приели за своя мисия да предлагаме свръхперсонализирани иновативни решения, които не просто да оправдават доверието, а да надминават очакванията. Непрекъснато създаваме продукти от ново поколение и осигуряваме ексклузивно клиентско изживяване", коментира той.

Г-н Мартин Райчинов, директор "Партньорски програми и проекти" в ЗЕАД Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп ЕАД, в своята част презентира характеристиките на новия застрахователен продукт и допълни: "В партньорство с Пощенска банка заедно създаваме иновативни продукти с висока добавена стойност, за да могат нашите клиенти да мечтаят без притеснения за утрешния ден в един свят без граници. Така им осигуряваме, където и да се намират, спокойствие за най-важното - техния живот, здраве и семейство".

В заключение г-н Томас Зауер, главен изпълнителен директор и основател на Daily Health Insurance Group, направи ценни анализи в цифри и сподели кои са най-добрите международни застрахователни практики в сферата. Събитието завърши с кратка дискусия и нетуъркинг в неформална обстановка, където участниците обмениха идеи, съвети и своя практически опит.

Като лидер в създаването на едни от най-иновативните решения, Пощенска банка продължава да разширява портфолиото си от модерни продукти с висока добавена стойност за клиентите. В своята 360-градусова продуктова политика и високо ниво на обслужване водеща мисия на финансовата институция е да бъде партньор на клиентите си за добро качество на живот и успешен бизнес.

Допълнителна информация за продуктите, предлагани от Пощенска банка (включително основен информационен документ за застраховките), може да бъде открита на www.postbank.bg.


Материалът е предоставен от Пощенска банка.