• NEXT BASKET обяви своето ключово сътрудничество с euShipments за фулфилмънт и логистични услуги
  • euShipments е една от водещите международни компании за фулфилмънт и логистика, която разполага със собствени складове и осигурява бързи доставки до цяла Европа.

 Българският стартъп NEXT BASKET, който предлага комплексен 360-градусов бизнес модел за управление на онлайн магазини, сключи дългосрочно споразумение с euShipments.com за фулфилмънт (складиране на продукти за онлайн доставки). Това ключово партньорство предоставя възможност на всички компании, които използват софтуерната платформа на NEXT BASKET да се възползват от развитата международна мрежа на euShipments.com, осигурявайки им бързи и надеждни доставки до повече от 27 държави в Европа.

Благодарение на богатия опит на euShipments.com в обработката и доставката на пратки от електронна търговия, партньорите на NEXT BASKET ще могат напълно да се фокусират върху своя бизнес. Те ще имат възможност да поверят управлението на поръчките и доставките до крайните клиенти в България и зад граница на професионалистите от euShipments.com, без нуждата да създават вътрешни логистични отдели.

euShipments.com разполага в момента със складове в 12 европейски държави, използвайки унифициран оперативен и софтуерен модел. Компанията оперира със собствени складове и екипи в четири от тях - България, Румъния, Унгария и Хърватия. Това означава, че euShipments.com разполага с необходимите ресурси за обработка на онлайн поръчки, независимо от дестинацията, до която трябва да бъдат доставени.

Сътрудничеството между NEXT BASKET и euShipments.com ще улесни онлайн търговците, като създаде всички условия за бърз и безпроблемен растеж на европейските пазари, осигурявайки им сигурна и навременна доставка до крайните потребители.

"Решихме да установим партньорство с една цел - да предоставим на всички потребители на NEXT BASKET достъп до по-широк кръг от специализирани услуги. Пример за такава специализация е euShipments.com, компания, която вече повече от 10 години осъществява надеждни доставки до България и Европа. Чрез нашето партньорство онлайн търговците ще получат по-голяма конкурентоспособност при разширяването си към нови международни пазари", коментира основателят на NEXT BASKET, Борислав Малинов.

"С това партньорство NEXT BASKET затваря цикъла от услуги и активности около един онлайн бизнес. От платформата за тестване на продуктите, през маркетинга до генериране на поръчките. След това се намесваме ние. Продаваната от клиентите на NEXT BASKET стока може да бъде в някой от нашите фулфилмънт складове, където приемаме поръчките, опаковаме пратките и след това се грижим за доставката до крайния клиент; но ние от euShipments можем да товарим пратките и от адресите на онлайн търговците - ако те сами се грижат за фулфилмънт активностите, и "инжектираме" обемите им в нашата мрежа за eCommerce доставки." - споделя Ашхен Гарабедова, Фулфилмънт нетуърк мениджър в euShipments, която води реализирането на проекта и партньорството от тяхна страна.

Очакваме старта на NEXT BASKET през месец юли тази година, а дотогава продължаваме да следим всички новини около развитието на новата българска софтуерна платформа за електронна търговия, която наскоро спечели отличието "Компания на годината" в категория "Стартъп на годината", а впоследствие получи и финансиране от фонда за дялови инвестиции Иновейшън Кепитъл.