Лято е, време е да правим нещата, които все отлагаме - да се виждаме с приятели, да се разхождаме, да почиваме, да се отдадем на сладко бездействие. Само при споменаването на думи като "почивка" и "бездействие" обаче се усмихваме виновно и повдигаме рамене, защото ни е все по-трудно да си дадем време за тях. Под въздействието на динамичното ежедневие, задълженията в офиса и у дома, сякаш сме забравили как се правят тези неща. Време е да натиснем невидимото копче "Пауза" и да си припомним. Времето за себе си, за любимите хора и занимания, е безценна инвестиция в здравето и умението ни да продължаваме напред. Качествената почивка за ума, тялото и душата ще ни възстановят и заредят за новите предизвикателства в живота.

"Планирам да си купя жилище и нямам време за лято" - откажи се от този отговор. Всички имаме своите мечти и планове, но те не трябва да поглъщат цялото ни свободно време. Винаги трябва да оставяме време само за себе си и винаги има как да постигнем това. Да, има начин да станете собственик на ново жилище и да не се отказвате от летните удоволствия. Не е задължително процеса на търсене, консултиране и избор да е сложен, неприятен и да отнема ценното ни време. Вече можете да се консултирате, а и да кандидатствате за жилищен кредит изцяло онлайн - от онази зона на комфорт, в която сме се разположили в този момент - от любимия диван у дома, от уютното кафене или удобния шезлонг на някой красив плаж. Отскоро Пощенска банка предлага иновативната си услуга чрез мобилното си приложение EVA Postbank. В специалната секция "Ново начало в нов дом" има 24/7 достъп до ценна информация, свързана с процеса на покупка и финансиране на недвижим имот и необходимата документация за жилищен кредит. Директно през апликацията можем да започнем процеса по кандидатстване за жилищен кредит, както и да получим предварително становище по искането си за финансиране. Всичко това е напълно безплатно, само трябва да изтеглим приложението (което също е безплатно) от Google Play или App Store.

Веднъж придобили нагласата да поставяме своите потребности от почивка и удобство на първо място, ще се изненадаме колко бързо намираме нови начини да свършим задачите и да вземем добри решения по пътя към новото жилище. Изборът на кредитен продукт е изключително важен и най-добрата стратегия е да се консултираме с банков експерт. Но това не е повод да губим време в ходене до банката. Приложението EVA Postbank ни дава и възможност за връзка с експерт на банката в реално време чрез функцията "live chat".

Пощенска банка има богато портфолио от кредитни продукти и наскоро пусна на пазара иновативния Супер жилищен кредит. Защо е супер? Това е единственият в страната жилищен кредит с фиксирана лихва за период до 30 г. Накратко, това значи, че знаем размера на всяка месечна вноска, защото той няма да се промени, независимо от колебанията на пазара и лихвените проценти. Освен сигурност, спокойствие и предвидимост, Супер жилищен кредит дава и гъвкавост, съобразявайки се с потребностите ни. Позволява сами да избираме за какъв период да вземем кредита: 10, 15, 20, 25 или 30 години. Може да се комбинира с опция "Флекси" за гъвкаво управление на месечните вноски - можем временно да намалим или увеличим размера им в зависимост от текущите си разходи и финансова ситуация.

Стратегията е просто да поставим собственото си удобство, време и спокойствие на първо място. Това е отправната точка за правилните ходове и решения в процеса по покупка на собствено жилище и едно пълноценно лято.

Повече информация за голямото разнообразие от продукти за жилищно кредитиране на Пощенска банка можете да научите на www.postbank.bg, в специализираните центрове за жилищно кредитиране и офисите на банката, чрез безплатна видео консултация по Skype или по телефон на кратък номер *7224.


Материалът е предоставен от Пощенска банка.