На 15.04 официално беше открит най-новият офис на Luximmo Finest Estates в град Русе! Агенцията за недвижими имоти, лидер в обслужването в най-високия сегмент на пазара, не спира да разширява своята мрежа от офиси в България и чужбина.

снимка: Luximmo

Церемонията по откриването беше уважена от Никола Стоянов, основател и собственик на Luximmo Finest Estates, както и много инвеститори, партньори и клиенти от дунавския град. Стоянов сподели, че именно клиентите от Русе, с които агенцията е имала множество сделки през годините, са причината компанията да отвори свое представителство в Малката Виена.

снимка: Luximmo

Гостите бяха поздравени и от мениджъра на офис Русе Силвия Гочева, която представи своя екип: консултантите Деница Братованова, Вероника Димитрова и Борислава Танева и офис мениджъра Саня Кръстева. Гочева благодаря на Никола и Невена Стоянови за гласуваното доверие и увери русенци, че ще получат обслужване от най-висок стандарт, който Luximmo защитава вече 15 години.

снимка: Luximmo

Екипът на Luximmo Finest Estates в Русе Ви очаква всеки делничен ден от 9:00 до 18:00 часа на адрес ул."Константин Иречек" №9!

Вижте всички оферти от портфолиото на агенцията в град Русе!

 

* съдържание на Luximmo