Всеки собственик на МСП изпитва задоволство от успеха и постигнатите резултати, но и носи отговорности към развитието и благополучието на бизнеса. Ако и вие сте сред предприемачите, които търсят нови подходи за оптимизиране на разходите на фирмата, личностно и професионално развитие, Visa Бизнес Хъб ви предлага много възможности, събрани в практична онлайн платформа. В нея ще откриете разнообразие от специални оферти и отстъпки.

За да имате вдъхновението за нови идеи и eнергията за покоряване на нови върхове заедно като екип, е важно да се погрижите не само за своето здраве и физическа форма, но и за тези на нашите колеги. Защото всеки успех е резултат от сътрудничество и общи усилия. Visa и RONIQUE предлагат да се погрижат за цялостното ви благополучие чрез спорт, различни процедури и терапии за лице и тяло. Притежателите на Visa Business и Visa Business Premium карти могат да се възползват от специални отстъпки до -12%.

Заедно с Office 1, Visa предоставя възможността на всички Visa Business и Visa Business Premium картодържатели да получат -12% отстъпка на печатни и рекламни услуги, мебели и столове, съвместими консумативи и канцеларски материали, от каквито всяка фирма се нуждае в ежедневието си.

С изключително динамичната смяна на политически фигури и последващите икономически и финансови промени, както в света, така и у нас, е от съществено значение за всеки бъдещ и настоящ собственик на МСП да бъде постоянно информиран за актуални норми и закони. Капитал и Visa предлагат специален подарък за тези, които не искат да пропуснат последните новини. Всички притежатели на Visa бизнес карти, които се абонират за Premium пакет "Капитал", безплатен присъствен билет за бизнес събитие по избор от календара на "Капитал". Не пропускайте възможността да се срещнете с вдъхновяващи личности от света на бизнеса и инвестициите.

Предприемаческият дух се откроява с неспиращ глад за нови знания. Разкрийте напълно своя бизнес потенциал и се погрижите за личностното ви развитие с помощта на вдъхновяващите книги от богатата колекция на Ozone.bg . Открийте нови перспективи и стратегии, които ще ви помогнат да постигнете професионални и лични цели. Visa и Ozone.bg имат специална оферта към всички Visa Business картодържатели - 15% отстъпка за книги, които покриват широк спектър от теми, включително бизнес етикет, кариера и HR, комуникация, коучинг, лидерство, маркетинг, мениджмънт, предприемачество и самоусъвършенстване.

Всички специални оферти, които платформата Visa Бизнес Хъб предлага, можете да намерите тук.

Съдържание на: Visa