И някъде там между въпроса къде и кога идва ред на всички обяви за стажове, през които един млад кандидат минава, за да открие своето си място.

Често обаче стажовете не отговарят на очакванията ни. Дали защото са само за месец или пък, защото не гарантират, че ще предложат реален опит в истинска работна среда. Със сигурност почти всеки се е сблъсквал със ситуацията да започне стаж мотивиран и готов за работа, а да се окаже, че стои затворен в килера и сортира документи. Всеки опит е важен, но истината е, че в днешния динамичен свят, стажовете не могат и не бива да са такива каквито ги познаваме отпреди няколко години. Стажантът е истински член на екипа с познания, с умения и те не бива да събират прах в задната стаичка.

В това вярват и от Теленор България, които дават шанс на всеки студент, който е в последната си година на обучение или току-що завършил млад специалист, да покаже всичките си академични знания на практика. Стажовете в компанията са платени и продължават една година - време, в което кандидатът не само има възможността да трупа знания и опит, но и да се превърне в неразделна част от екипа, в който попадне.

Възможността да натрупат ценен опит върху реални и значими проекти е това, което операторът предоставя на всички желаещи да започнат работа в една от най-големите телекомуникационни компании. Дейности като: финанси, търговия, маркетинг и технологии ще изградят работната култура на всеки един кандидат, като му поставят солидна основа, върху която може да надгради своите професионални качества. За да могат всички стажанти да се потопят в работната обстановка, от Теленор предлагат гъвкаво работно време, което има за цел да елиминира първоначалното напрежение от постъпването на нова работа. Със сигурност можем да кажем, че това няма да бъде един от онези стажове, на които носиш кафе и подвързваш документите с телбод. Специалистът се ражда от опита, а точно това предлага стажът в Теленор - "бойно кръщение" в една от най-големите и утвърдени на българския пазар компании.

За да разберем повече за предимствата на стажантската програма на Теленор България, разглеждаме една от свободните позиции в момента - Digital Sales and Marketing Trainee. Позицията позволява на бъдещия служител да се впусне в дебрите на анализирането и работата по комуникационните канали на компанията, като всичко това се случва в уютната хай-тех централа на оператора. Възможността за усъвършенстване в сферите на дигиталните услуги и допирът до съвременните маркетинг тенденции допринасят за професионалното развитие на бъдещия стажант във водещата телекомуникационна компания. Всеки новопостъпил ще разполага с трима ментори от отдела, в който е назначен, като специално за позицията Digital Sales and Marketing Trainee стажантът ще се присъедини към звеното, управляващо уебсайта и дигиталния магазин на компанията.

Тяхната основна дейност ще представлява анализирането на различни индикатори като:

колко потребители са посетили страницата Telenor.bg, каква дейност са извършили в нея, откъде идва техният трафик, дали използват приложението MyTelenor и други. С тази си важна роля стажантът ще помогне за идентифициране на нуждите от подобрения в услугите на компанията, като предостави нужната информация за създаването на нови механики за дигитални продажби и ангажираност.

Тази есен 10 нови кандидати ще бъдат новите свежи попълнения в международния екип от професионалисти, обслужващи бранда в България. Подготовката по търсенето на бъдещите специалисти вече започна, като кандидатите, които имат желанието да се присъединят към телекомуникационния оператор, могат да направят това, като изпратят своята кандидатура по някоя от отворените позиции в компанията до 13 септември включително.

Новопостъпилите служители имат възможността да се потопят в платено 12-месечно стажантско приключение, което ще повиши техните професионални качества и умения, благодарение на подкрепата на водещите екипи и ръководители от Теленор България.

Повече за стажантската програма на Теленор България, както и свободните позиции в компанията можете да откриете на специално създадената страницата на оператора: Hub by Telenor

* съдържание на Telenor