Dentsu България обяви днес новото си позициониране на глобалния пазар, под мотото "Innovating to Impact" (Иновации с въздействие). С тази промяна, компанията отбелязва важен етап в 120-годишната си история. Новото обещание на бранда към неговите клиенти и партньори изразява ангажимента на dentsu да стимулира растежа им чрез иновации и предимството да им предоставя обединен трансформиращ подход по отношение на творческите и медиини решения, данните и технологиите.

Създаден чрез съвместни усилия на многонационален екип от dentsu, "Innovating to Impact" изразява отдадеността на dentsu да постига резултати, които не само стимулират растежа на бизнеса, но и генерират положителен ефект върху хората, обществото и нашата планета.

"Новото позициониране на марката ни смело потвърждава неотменната ни отдаденост към иновациите, чрез които задвижваме успеха на нашите клиенти", каза Мария Грашнова, главен изпълнителен директор на dentsu за Югоизточна Европа. "В dentsu не просто следваме тенденциите, а се стремим да ги определяме. "Innovating to Impact" е нашето обещание към клиентите ни, изключителния ни екип и обществото, да гарантираме, че непрекъснато разширяваме границите на възможното чрез професионализъм и бизнес трансформация."

Стартът на новото мото е следващият етап от средносрочната и дългосрочната стратегия на dentsu и позиционирането му като интегриран партньор за растеж и трансформация на водещи световни организации. Dentsu се стреми да предоставя на клиентите най-доброто от двата свята: водещи комуникационни марки със собствено лице и задълбочен експертен опит, и способността те да работят и да свързват своите уникални предимства и услуги, за създаването на мултиплициращ ефект от стратегиите на своите клиентите.

Мотото "Innovating to Impact" беше разработено от екип на Dentsu Creative, ръководен от Рикардо Фрегозо, главен творчески директор на Dentsu Creative Италия, заедно с нов манифест на марката. Дизайнерският облик и усещането за новия бранд са създадени от многократно награждавания екип на Dentsu Inc. в Dentsu Japan, ръководен от изпълнителния творчески директор Йошихиро Яги, един от най-награждаваните в международен план японски творци в областта на изкуството.

Dentsu е наистина уникална на пазара марка, която се позиционира на границата между медия и творческите решения, технологиите и консултантския подход. Когато комбинираме иновациите с ясен фокус върху постигането на резултати, ние обединяваме най-доброто от нашите възможности, за да постигнем интегриран растеж за нашите клиенти в България, които искат нещо различно от традиционния модел на работа.", каза Радослав Неделчев, Главен Директор Клиенти в dentsu Bulgaria.

"Повече от 120 години иновациите са основен двигател на предложенията, които идват с марката dentsu; те са в нашето ДНК и в самата култура на екипите ни по целия свят. Иновацията за dentsu е както отворения начин на мислене, така и систематичния подход, който помага на клиентите да подходят към трансформацията на бизнеса си по нов начин", коментира Джин Лин, Глобален президент - Глобални практики в dentsu.

Повече информация относно dentsu и новото му позициониране може да получите тук: Innovating to Impact

Благодарности към екипа от създатели:

Dentsu Creative Италия

Рикардо Фрегозо, Главен Творчески Директор

Стефано Батистели, Изпълнителен Творчески Директор

Франческо Епифани, Изпълнителен Творчески Директор

Кристиана Брегни, Художествен Директор

Сантяго Кансела, Копирайтър

 

Dentsu Inc., Япония

Йошихиро Яги, Изпълнителен Творчески Директор

Цубаса Адачи, Творчески Директор

Харуко Цуцуи, Творчески Директор

Хироюки Като, Художествен Директор

Нацуки Томода, Художествен Директор

Миюки Ито, Копирайтър

Марико Фукуока, Копирайтър

Шинтаро Мураками, Дигитален технолог

Съдържание на: Dentsu