Според данни на НСИ, мебелите и стоките за дома са сред най-поръчваните стоки онлайн през 2020 и 2021 г. В условията на икономическа криза и нарастващата инфлация в страната, обаче, за мнозина мечтаният офис или домашен интериор се оказва сметка, непосилна за месечния бюджет.

За да отговори на потребителските нужди в тези предизвикателни времена, tbi bank надгражда партньорството си с верига магазини ДОМКО. След като в продължение на месеци клиентите във физическите обекти на компанията използваха гъвкавите възможности за разсрочено плащане на банката, сега това е възможно и онлайн в domko.com. Всеки, който има нужда от обновяване на дома или офиса, може да закупи желаните продукти онлайн и да заплати на части, в удобен за него период, чрез алтернативния платежен метод на банката. Решението позволява необходимата гъвкавост и достъпност при финансиране на стоки от 100 до 30 000 лв., с одобрение в рамките на до 15 мин.

"Инфлацията свива портфейла на потребителите, а мнозина искат да си осигурят нужните за предстоящата зима условия в дома. За да отговорим на нуждите на клиентите си в тези предизвикателни времена, екипът ни продължава да предоставя гъвкави разплащателни възможности за богато разнообразие от продукти. Помагайки за интегрирането на нашето решение в обновения онлайн магазин на ДОМКО, ние доказваме за пореден път, че водещо за нас е удобството в ежедневието, както на нашите партньори, така и клиенти", коментира Надежда Коцинова, ръководител "Търговски партньорства" в банката.

"В продължение на месеци с tbi работихме успешно, като предоставяхме алтернативен разплащателен метод на нашите клиенти във физически магазини. Сега сме щастливи, че надградихме партньорството си и обновеният ни уебсайт domko.com вече предлага не само подобрено потребителско преживяване, но и възможност за гъвкави разплащания. Така ще дадем на клинтите ни да стигнат до мечтаните стоки за дома бързо, без да натоварват бюджета си", сподели Кристина Кръстева, мениджър "Електронна търговия" в ДОМКО.

Финансовият инструмент за плащане на части на tbi е предпочитано решение за близо 20 000 търговски локации в България, Румъния и Гърция, които са го имплементирали в онлайн и физическите си магазини.

Източник: tbi

 


 Материалът е предоставен от tbi bank.