Миналогодишното издание на конференцията през октомври отбеляза впечатляващ успех, привличайки над 450 експерти по облачни технологии, 10 водещи корпорации и 20 гост-лектори.

Тази година организаторите от Several Clouds и AWS Bulgaria User Group продължават традицията, като гарантират, че участниците могат да очакват също толкова интригуващи теми, сред които Generative AI, оптимизиране на разходите, мрежи и Big Data.

В тазгодишната програма ще срещнете както експерти от над 10 водещи български компании, така и архитекти от AWS и ентусиасти, част от AWS Heroes общността.

Програмата на събитието предлага богато разнообразие от дискусионни модули, практически семинари, нетуъркинг панели и интересни активности на корпоративни партньори от различни сфери на бизнеса, сигурността, съхранението на данни и съвременни технологии.

AWS Community Day е глобален формат, който има за цел да улесни и насърчи обмена на полезна информация и опит сред потребителската общност на AWS. Презентационните материали традиционно са представени от специалисти и потребители на AWS, които споделят знанията си в сферата на облачните услуги под глобалното ръководство на лидера в областта.

Всички говорители, конкретните теми и специфичните активности по време на конференцията са оповестени в сайта на събитието - https://www.aws-community-day.bg, а билети може да вземете тук - https://bilet.bg/bg/cart/aws-community-day-bulgaria-2024-5008-5008.

За повече информация, акредитации на медии и запитвания за корпоративни партньорства:

Йоанна Низамска, New Moment New Ideas

[email protected]

+359883373622

АWS Community Day Bulgaria 2024 One-pager

12 октомври 2024 г. /събота/

Начало: 09:00 ч.

Край: 18:00 ч.

Повече информация за закупуване на билети и за събитието може да намерите тук

Снимка: Several Clouds


За организаторите:

Several Clouds има удоволствието да организира второто издание на AWS Community Day Bulgaria. Several Clouds предлага Cloud центрични професионални услуги. Специализира дейността си в следните направления:

  • Cloud Adoption
  • Cloud Security and Compliance
  • DevOps and DevSecOps
  • Cloud-Native Serverless Development
  • Big Data, Machine Learning & Analytics

Ръководител на компанията е Даниел Ранков - опитен професионалист, притежаващ множество AWS, Azure и Kubernetes сертификации. Той е част от организаторите на потребителската група на AWS в България и е силно ангажиран с общността в страната. Участва в редица конференции, като HachConf, ISTAcon, PlovDev, BSides Sofia, за да споделя знания и опит. Преподава Cloud & DevOps за Телерик Академия и ФМИ - Софийски Университет. През 2021 г. е отличен като първия AWS Hero в България - елитна група от по-малко от 250 човека в света. За втора поредна година получава своето признание в списъка на 100-те най-влиятелни IT личности в България според Career Show.

Съдържание на: Several Clouds