A1 спечели четири отличия от наградите на Career Show 2019, които открояват компаниите с най-добри практики, най-оригинални идеи и най-иновативен подход в управлението на хора. Компанията се нареди на първо място в три категории - "Най-добра стратегия за вътрешни комуникации", "Най-добра обучителна програма" и "Работодател на публиката". В категорията "Най-добра програма за кариерно развитие" А1 зае второ място.

А1 става "Работодател на публиката" за втора поредна година. Наградата се присъжда след публично гласуване на сайта на събитието. "За нас това е най-ценната награда. От една страна, защото се преборихме за нея с всички участници, а от друга, защото ни е присъдена от най-важните за нас хора - работещите", сподели Петър Иванов, мениджър екип "Привличане на таланти и развитие" в А1.

Снимка: Dir.bg

Наградата за "Най-добра стратегия за вътрешни комуникации" е признание за всички дейности, инициативи и събития за и със служителите в процеса по ребрандиране. "Тази награда е за всички близо 4 000 колеги, които свършиха хиляди задачи по време на ребрандирането на компанията. Тогава ние не просто сменихме логото и името си, а се променихме като екип. Станахме още по-добри и се надявам, че днес, на този чудесен форум, ще намерим още страхотни попълнения, които да станат част от А1", заяви Биляна Дражева, мениджър "Вътрешни комуникации" в А1.

Онлайн платформата за обучения eCampus, множеството онлайн курсове, разработени специално за екипа на телекома, както и всички останали инициативи, свързани с изграждането на култура за непрекъснато учене и развитие чрез използването на нови технологии, донесоха на А1 първото място в категория "Най-добра обучителна програма".

Петър Иванов, мениджър екип "Привличане на таланти и развитие" в А1

Снимка: Dir.bg

Програмата за развитие на таланти, която предоставя обучение по редица теми, свързани с телеком индустрията, заслужи второто място в категория "Най-добра програма за кариерно развитие". В първите два випуска на програмата се включиха близо 100 служители на А1.

Career Show 2019 обедини над 2000 квалифицирани кадри и топ таланти с повече от 150 български работодатели. Освен отличаването на най-добрите работодатели в страната, събитието включва редица лекции и дейности, с които да даде възможност на младите хора да се ориентират за кариерните възможности в България.