Над 60 световно признати маркетолози, мениджъри продажби и мениджъри във водещи европейски и международни компании, бизнес ангели и представители на инвестиционни фондове от три континента, ще вземат участие във второто издание, посветено на високите технологии - Innowave Summit 2018.

В два поредни дни /19 и 20 октомври/ на сцената на Innowave Summit ще се качат някои от дигиталните лидери на световни компании. За първи път в България пристига мениджърът "Глобални маркетингови решения" за Централна и Източна Европа във Facebook - Андрю-Уелд Мур; Инвеститор, Консултант и CEO в Aerospace, CryptoTech&Real estate | SpaceX - Марк Албизер; генералният мениджър продажби в Google - Нанси Немес; съоснователят и член на борда на Siri (Apple) - Норман Уинарски; регионалният директор на Alibaba.com /Турция/ - Джунейт Ерполат, както и човекът назначен лично от президента Обама за дигитализация на администрацията на Белия дом - Томас Кохран. Те ще представят едни от най-горещите идеи, теми и съдържание относно Маркетинг, Електронна търговия, Блокчейн и други.

Innowave Summit - събитието превърнало Варна в Дигитален хъб на Европа, фокусира вниманието си върху качественото съдържание и глобализиране на българския бизнес. Целта на събитието е да създаде благоприятна среда за развитие на бизнеса във всички сфери посредством използване на най-добрите практики и дигиталните технологии, нетуъркинг, изследване на тенденциите и успешна обмяна на бизнес модели и добри практики в развитието на успешни брандове.

Станете част от най-мащабната технологична конференция в Югоизточна Европа! Бъдете там, където ще са всички ваши партньори, клиенти, конкуренти и вдъхновители!

Билети за Innowave Summit 2018 - ТУК

Повече за Innowave Summit 2018 - ТУК

ВИДЕО - ТУК