Лицензираните онлайн букмейкъри в България се увеличиха с още един след, като в края на ноември БетМаркет се сдоби с лизенз за извършване на хазартна дейност. Компанията дълги години е водеща в създаването на бинго игри в локални зали, а сега предприе логичната стъпка да навлезе на онлайн пазара. Всеки нов играч може да се възползва от бонус код за букмейкъра BetMarket, който да "отключи" всички бонуси и оферти на компанията. В настоящата статия ще ви разкрием за бонус код, който можете да използвате при регистрация в БетМаркет, как можете да го активирате и какви предимства ще ви даде той. Да не губим повече време и да видим какво ни носи регистрация в БетМаркет с промо код.

Когато говорим за промоции при онлайн букмейкъри, трябва да имаме предвид, че те могат да бъдат най-разнообразни. Някои от промоциите са редовни и са константни, но пък други са променливи във времето и могат да бъдат ограничени времево. Все повече онлайн букмейкъри залагат на промо календар, който е пряко обвързан с различни празници от годишния календар. Така например може да получите промоции по случай Великден или Коледа, които са предназначение само за тези празници. По този начин букмейкърите правят празниците на играчите по-специални, а БетМаркет също има подобни изненади.

По случай откриването на новия си сайт БетМаркет е подготвил игра с големи награди. Общият награден фонд е 50 000 лева, а стотици фенове ще получат награди от 20 лева до 5000 лева. В играта участва всеки нов потребител, който чрез различни действия - регистрация, депозит, верификация - получава допълнителни точки и си увеличава шансовете да спечели. Това, разбира се, не е всичко: БетМаркет разполага със солидни предложения за стартови оферти, като компанията се отличава с факта, че предлага не един, не два, а цели три начални бонуси. Освен стандартните стартови бонуси за спорт и за казино, БетМаркет предлага начална оферта и за бинго. Така феновете на бинго игрите могат да се възползват от специализиран начален бонус за любимите бинго игри на БетМаркет, които могат да бъдат открити на сайта.

Както споменахме по-рано, при регистрация в БетМаркет всеки играч може да се възползва и от бонус код. Промоционалният код се въвежда в хода на регистрацията, като е предвидено специално поле за целта. Въвеждайки такъв код в полето, играчите си гарантират пълен достъп до всички оферти и промоции на БетМаркет. Промо кодовете са много важни за потребителите, тъй като им дават множество предимства. За БетМаркет има безплатен бонус код, който може да бъде използван от всеки нов потребител. Промо кодът за БетМаркет е MAXBONUS.

Въвеждайки MAXBONUS в съответното поле при регистрация, играчите си осигуряват много по-добри възможности за игра. Самият бонус се активира при завършването на регистрацията, като е важно да бъде изписан с главни букви и слято, за да бъде приет. За ваше улеснение кодът може да бъде копиран и поставен в съответното поле. Промо кодът MAXBONUS си заслужава да бъде въведен, особено ако нямате ваш бонус код, тъй като по този начин правите акаунта си много по-завършен откъм промоции и оферти.

В заключение можем да кажем, че БетМаркет е една авторитетна компания, която вече е достъпна и за онлайн феновете. Всички играчи могат да се възползват от една по-добра регистрация, въвеждайки промо код MAXBONUS. Бонусът е напълно безплатен и се активира веднага след регистрация. Чрез него потребителите си гарантират достъп до всички промоции оферти на компанията, които не са никак малко. Ако имате намерение да се регистрирате в БетМаркет, то можете да се възползвате от промо кода и да се насладите на всички предложения, които осигурява букмейкърът.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!


Материалът е предоставен от KEMIKA LTD