По време на младежкия бизнес форум "Изгряващи звезди", младите ще ни покажат своя бизнес свят, в който ограниченията са заместени с решения!

"Учебна компания" е програмата, призната за най-добра практика в обучението по предприемачество в Европа. Използвайки метода "учене чрез правене", в реална среда тя подготвя младите хора, които преминават през реален процес на създаване на своя собствена компания".

Снимка: JA Bulgaria

Тази година компаниите адресират съществени екологични въпроси, както и здравословни и социални проблеми, търсейки подход към един по-добър и устойчив свят.

Снимка: JA Bulgaria

Какво предстои да видим тази година от учебните компании, разказва Ирина Илиева - Директор "Организационно развитие" на JA Bulgaria.

И въпреки че пътят към успеха е дълъг и трънлив, нашата мисия е да водим младежите в посока да не се отказват, да бъдат дейни и винаги гледащи на предизвикателствата като нови възможности, които ще ги отведат надалеч!

 

Ирина Илиева придобива бакалавърска степен по Международни икономически отношения със специализация по Международна бизнес администрация от Университета по приложни науки в Сейнайоки, Финландия. Ирина е стипендиант на Европейската комисия в международна магистърска степен по Икономика на глобализацията и Европейска интеграция.Ирина е дълбоко ангажирана с развитието на образованието в България. Работила е като програмен експерт във Фондация "Америка за България", където отговаря за програми в сферата на образованието и иновациите в България, както и инициативи за ангажиране на българите в чужбина. През 2018 година, Ирина е отличена в класацията "30 под 30" на списание Форбс за своята професионална и доброволческа ангажираност в сферата на образованието.

Снимка: Rising Stars