Преди седмица време, WorkTalent.com даде старт на своята нова инициатива в помощ на хората, които си търсят нова, по-добра работа. Нарекохме я "Кариерен шанс", а благодарение на нея, всеки един регистрирал се в платформата ще може да заяви своята безплатна 15-минутна кариерна консултация с експерт от водеща агенция за подбор на кадри на [email protected]

"Кампанията отчита сериозни резултати и вече стотици хора проявиха интерес за среща с кариерен професионалист, който да ги насочи и ориентира как по-лесно да намерят своята подходяща работа, да им даде съвети за успешно кандидатстване и интервю, както и да ги информира за тенденциите на пазара на труда и изискванията на работодателите.", споделя Бисер Кунчев, един от съоснователите на WorkTalent.com.

Припомняме ви, че кампанията ще продължи до края на месец февруари и всеки от вас, който изпитва някакви затруднения в процеса на откриване на нова работа, ще може да бъде участник в инициативата и да увеличи шансовете си за кариерно развитие.

В желанието ни да подобрим комуникацията между работодател и кандидат, ще насочим вниманието ви и към кариерната секция на dir.bg, в която можете да откриете десетки статии с актуални коментари и множество полезни съвети, които да ви дадат допълнителен ориентир в процеса на търсенето на подход и решение за намиране на по-добро работно място.

"Кариерен шанс" може да бъде не само кампания, но и вдъхновение за успешни стъпки в професионалното развитие на всеки търсещ нова възможност за заетост, смятат създателите на инициативата.

Публикацията е предоставена от WorkTalent.com