До 25 души ще имат възможността да разширят и надградят знанията си в сферата на оптимизацията за търсещи машини. Толкова е максималният брой курсисти в рамките на изцяло SEO академията - SERP Acad. Третото издание на образователната програма стартира на 13 януари и за пореден път се реализира с подкрепата на Стопански факултет към Софийски университет "Св. Климент Охридски", официален партньор на академията.

"Партньорството със Стопански факултет към Софийски университет "Св. Климент Охридски" увеличава значително степента на доверие към нашите усилия и дава сигнал, че отговаряме на най-високите стандарти за качество и етика", коментира Никола Минков, изпълнителен директор на най-международно награждаваната SEO агенция у нас - Serpact, която е и идейният двигател зад академията. "Всеки записал цялостната програма и завършил я успешно, ще получи документ за следдипломна квалификация в рамките на Софийския университет."

Курсистите могат да запишат както цялостната програма, така и да избират между всеки от четирите модула.

  • Въведение в SEO с Евгени Йорданов, CEO на NEXT BASKET
  • Техническо SEO с Деян Стоянов, Head of On-Page SEO в Serpact
  • Семантично SEO с Тереза Светославова, Semantic SEO стратег в Serpact
  • CPS - Content promotion strategy с Борислав Арапчев, SEO стратег в Serpact

Обучението е подходящо както за специалисти, така и за хора, които тепърва навлизат в материята. Организаторите са изчислили, че 61% от курсистите, завършили SERP Acad. през изминалите издания, в момента успешно развиват своята SEO кариера, а близо 2/3 от останалите работят по собствен бизнес с онлайн присъствие. В третото издание на SERP Acad. влизат двама нови лектори - Деян Стоянов и Тереза Светославова.

"Преди да постъпя в академията се занимавах най-вече с копирайтинг и създаване на съдържание. За целта получавах стратегиите зад това съдържание и често си мислех, че когато порасна, това искам да го мога. SERP Acad. ми помогна да порасна - да мисля по-мащабно и да виждам както частното в общото, така и общото в частното. В крайна сметка правя това, което винаги съм искала - да създавам голямата картина", обобщава впечатленията си от обучението Тереза Светославова, която вече е Semantic SEO стратег в Serpact. "Беше велико да получиш всички парчета от пъзела и да знаеш по-добре как можеш да подкрепиш усилията си в дадено направление на SEO, така че те да имат повече смисъл."

Един от основните партньори на академията е Ahrefs - студентите получават безплатен достъп до SEO платформата за целия период на своето обучение. Местата са ограничени, затова запазете своето място на официалния уеб сайт на SERP Acad.

Съдържание на: Serpact