Голямата награда "Агенция на годината" получи Bulgarian Properties в тазгодишното издание на конкурса Real Estate Awards. От 2016 г. насам инициативата отличава най-успешните компании, инвеститори, брокери в сектора недвижими имоти. Освен голямата статуетка, екипът на Bulgarian Properties беше отличен и в специалната категория на Пощенска банка "Качество на обслужване".

Полина Стойкова, изпълнителен директор на компанията, посвети отличията на всички професионалисти, които с таланта и усилията си са били част от растежа и развитието на Bulgarian Properties в нейната 20-годишната история.

Агенцията може да се похвали с над 600 000 регистрирани клиенти от над 100 националности, над 100 000 обяви през годините и покритие на цялата страна в различните сегменти на пазара - ново строителство, градски, ваканционни и селски имоти, парцели, офиси и търговски имоти и др.

Bulgarian Properties е една от най-добре познатите агенции за недвижими имоти не само у нас, но и като предпочитан партньор сред чужденците, търсещи имот в България. Компанията е един от новаторите и двигателите на пазара, въвеждащ много нови добри практики на обслужване, модерни технологии и принципи на работа, които се превръщат в стандарт за сектора, включително внедряването на изкуствен интелект.

Сред успешните примери, които сме въвели през годините, е работата с инвеститори за реализация на сгради и комплекси ново строителство, в които ние работим без комисиона от купувача - споделя Полина Стойкова и посочва, че през 2023 г. агенцията може да се похвали с посредничество по едни от най-мащабните проекти ново строителство в София и страната.

Сайтът на Bulgarian Properties се радва на особена популярност не само заради доброто представяне на обяви за недвижими имоти, но и заради богатото видео съдържание и виртуални турове, както и периодичните анализи на пазара и отделните сегменти, които помагат на продавачи и купувачи да се ориентират за икономическия контекст и прогнози в сектора. В сайта на агенцията също така всеки може да получи безплатна експресна оценка на своя имот за секунди с Имотния калкулатор, който комбинира за изчисленията си богата статистика, прогнози и изкуствен интелект.

От компанията посочват, че за тях развитието на дигиталното съдържание и функционалности е сред приоритетите като част от обслужването на продавачи и купувачи. Така например сайтът на Bulgarian Properties е изграден с максимална прозрачност за собствениците на имоти, които публикуват обяви през агенцията, като им дава детайлна статистика относно резултатите от рекламната и посредническа дейност, постъпили нови запитвания, проведени огледи и др. По този начин ние гарантираме най-важното - сигурност и защита на интересите на собствениците на имоти и постигане на максимална цена при продажбата, казва г-жа Стойкова.

Снимка: Bulgarian properties

Bulgarian Properties е най-награждаваната агенция за недвижими имоти през годините в конкурса Real Estate Awards, като с тазгодишните отличия статуетките стават общо 10. Сред тях са награди за Сайт на годината, награди на потребителите за Брокер на годината и Агенция и сайт на годината, Най-динамично развитие и Най-добра реклама.

Колко струва твоят имот? Заяви онлайн оценка сега!

Съдържание на: Bulgarian Properties