Международни експерти в областта на биотехнологиите и приложението им в здравеопазването и грижата за пациента, медицински специалисти, предприемачи, представители на академичните среди и индустрията, пациенти и пациентски организации ще събере четвъртото издание на европейската конференция в сферата на биотехнологиите и иновациите, обединяваща наука и бизнес - Biotech Atelier.

След успеха на събитията през 2018, 2019 и 2020, Biotech Atelier 2021 става по-мащабно с трети допълнителен ден, със значително по-широк спектър от интересни теми и дискусионни панели и с по-голямо международното участие. Конференцията ще се състои изцяло онлайн на 29-ти, 30-ти септември и 1-ви октомври 2021 г. Участието е напълно безплатно, а официалният език на събитието е английски.

Тазгодишният фокус на Biotech Atelier е върху 3 основни теми - бъдещето на здравеопазването (The Future of Healthcare)пациент центричност (Patient Centricity) и дигитално здраве (Digital Health).

Всеки ден от конференцията ще следва по една от основните тематични линии и ще включва наситена програма от интересни теми и завладяващи лектори. Всеки от участниците ще има уникална възможност да чуе за новостите, тенденциите и добрите идеи и практики в биотехнологичния и здравен сектор и ще има шанс да зададе своите въпроси, да изкаже мнение и да се включи в дискусия по интересуващи го теми.

Програма и основни теми вижте ТУК:

Не пропускайте шанса да станете част от забележителен форум посветен на една от най-бързо развиващите се и значими области в съвременния свят - биотехнологичната!

Регистрирайте се сега!

Конференцията "Biotech Atelier" е организиранa от Prescriptia и Българска асоциация за персонализирана медицина (БАПЕМЕД) и се провежда за четвърта поредна година. Събитието се радва на голям интерес, като се очаква да се включат над 1 000 участници с разнообразен профил, разностранни интереси и от всяка точка на света, но обединени от интереса си към биотехнологиите и иновациите. 

Biotech Atelier (Ателие по биотехнологии) е европейска конференция за биотехнологии, която събира на едно място учени, визионери, бизнес лидери и международни експерти, за да се срещнат, обменят опит и идеи за иновации, предприемачество и бизнес развитие в областта на биотехнологиите.

Мисията на инициативата е да свърже отделните точки, да насърчи иновациите и да инициира и подкрепи възможностите за междуиндустриално и междурегионално сътрудничество. За целта се организира ежегодния форум Biotech Atelier, допълнен от сателитни събития през цялата година. Идеята е да се комбинират и концентрират интересите на международно ниво, а платформата да послужи за създаване на нови контакти и партньорства.