Семинарът ще се проведе на 12 февруари.

Кой е Грант Кардон? Освен че е международен експерт в областта на продажбите, Грант също така е и автор на известни бизнес книги и статии във водещите бизнес медии в света. Някои от най-известните му книги са „Продай или се продай“, „Правилото 10Х“, „Ако не си първи си последен“ и други. Авторското му портфолио включва и десетки статии за водещите бизнес и финансови медии.

В допълнение на авторските изяви, Грант се занимава с изготвяне на персонализирани учебни програми за търговските отдели на Fortune 500 компании. Самият той е обявен за водещия от топ 10 експерти по продажби, както и бизнес коуч специалисти.

Освен с познанията си по маркетинг и продажби, Грант Кардон е известен с десетките си предавания на живо в собствената му платформа и в YouTube. По този начин потребителите имат възможност да му зададат въпрос чрез Twitter или като се обадят в студиото. Всеки един епизод от предаванията му е изпълнен с безценна информация и съвети в областта на финансите, продажбите, кариерата и недвижимите имоти, които могат да се приложат във всеки един момент.

Повече информация за семинара и Грант Кардон може да получите тук.