Златото достигна рекордна цена

Търсенето на жълтия метал се е увеличило силно: инвеститорите залагат на вечния актив убежище по време на криза

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗА СЕЛ ИМА НА 4 ЧАСА ОТ 29 ЮНИ И ПО ЕДИН НА ДНЕВНА И СЕДМИЧНА ... ЯКО ИЗСИПВАНЕ ШЕ ИМА СКОРО ...МНОГО ОВЦЕ ЩЕ РЕВАТ НА УМРЯЛО!

ЗЛАТО , ОВЦЕ ! ШЕ СТАНЕТЕ "БЕЗСМЪРТНИ" , КАТО АНУНАКИТЕ!

ЛУДА РАБОТА ... АМА ... ИМАЛИ ПАРИ - ДАЛИ ! ХА ХА ХА ...

2020-07-27 13:11:05 Аа (нерегистриран) Бойко има в шкафчето и от него. ---- ЩЕ ГО ПРАДАДЕ ОБАЧЕ, СЕ ПИТА В ЗАДАЧАТА ? ХА ХА ...

А на Доган ага къде ли е златото Що никой не смее да пита ли?

Просташки коментарии на някои другари. сякаш Борисов е повишил ц. на златото. Аман от тъпотии.Ами свалете го от власт, че да минем на рубли.

Само да можеше и да се яде. Ама.... все едно на оня свят ще им свърши работа.

От ЕС ЕК ЕП и ено ТКЗС + АПК Кондофрей са изпратили спешна нота до ББ (Винету, шкафа, еднокнижника, тулупа, тиквата), че тия дни ще минат към "Секвоя" едни момчета с една кола за една пратка към едно посолство. Отряд 28 спешно е свикан да се преведе в бойна готовност за полет до Ливан. Същевременно дронът фотограф ече е оборудван с касетъчни гранати. Така че замисълът на бобчо няма да бъде осъществен. Заев услужливо се предложил срещу скромен 30%ов комисион, което засега остава като най-добрата оферта за тиквеника. Вече има постове на всички места с възможност за пресичане на границата със СевМак. Скоро се очаква бюджета на Р България резко да се повиши

Чекмеджето дей?

Богатсвото на Баце се увеличава! За справка - златните кюлчета на Баце в нощното му шкафче! Това богатство е изкарано с ЧЕСТЕН РЕКЕТ и е за сметка на всички нас!

2018г от България се е изнесло 9 тона злато. При цени от $2000 на унция това са $560 МИЛИОНА долара. Годишно. И това е всяка година. От тези пари в България не остава практически НИЩО. И някой нагли и продажни деб.или даже ни убеждават, каква страхотна далавера за страната са подобни сделки.

спокойно всеки грам от това злато е прокълнато. ВСеки. Нека да го вземат.

tonk11

Не остава я. Те онези дето бачкат там не вземат пари. Карат на фотосинтеза. Данъци и осигуровки не плащат. Концесия също. Отделно що смяташ добива от 2018 по сегашния курс? Не защитавам никой. Просто съм обективен. За разлика от теб.

Мислете му виЙ тулупи. Аз си имам в чекмеджето кюлчета златни, и пачки по 500-тинтачки, пазя ги с пищова. и си карам джипарата. и ша ви го туря с двеста у дупарата. Ваш главен тулуп на Републиката Бойко Велики

150 тона злато е изнесено от България откакто разрешиха грабежа да се извършва от чужди фирми срещу комисионна за някой хора от власта.

tonk11

Там някъде. 100-150. Може и малко отгоре. Ти знаеш ли какво е 1 тон бе?

Жеков

7-8 тона е добива на година и то на доверие. Колкото кажат че са добили и това е. От България се изнася концентрат който се преработва някъде в Африка. Но със златото се добива сребро ,мед и редки метали чиято стойност е по голяма от стойноста на добитото злато. Особенно на редките метали.

Явно баце е сменял интериеора наскоро и сега има ОГРОМНИ чекмеджета.

добре се е ориентирала мутрата значи

Метала поскъпва, защото банките купиха злато за да заменят инвестицииите с отрицатлена доходност - напр. дългове. Това ще рече, че огромен дълг в глобален ще бъде отново отписан. А тук у нас, гепят ли ви за дребно задължение, връщате го на 300% и ви искат още 300%, после ви пращат ЧСИ да ви разпори. Дълговете били с отрицателна доходност ли? Не и в Абсурдистан, след като 3 000 000 души търпят безропотно да ги одират безогрледно... Другата причина за покупката на злато е очакването на някои хора долара да пада тази година. Не препоръчвам на никого да купува по време на такъв пик. Техническия анализ в момента е неясен! Тепърва ще видим какво ще става. Някъде в началото на есента. Тръгне ли да поскъпва долара, златото отново ще падне.

_stankow

От какво ще поскъпва доларът ? От нестабилната обстановка в Америка ?

Тя щото Европа е много стабилна... Изборите в щатите на есен ще дадат яснота и ориентир за икономическите играчи. А истинските трусове на стария континент тепърва предстоят!

Сега да не се окаже, че юлчетта от шкафчето на Баце са държавна инвестиции :)

И защо мислиш, че е държавна???????????????

Скоро може и държавна да се окаже. Изненади дебнат отвсякъде

Те са толкова държавна инвестиция , колкото баце е държавник!

Сега разбрахте ли защо Дънди Прешъс пълнят шкафчето на Толупа директно с кюлчета?

Ето защо Тиквата пълни чекмеджета.

Алтън беят намаза!

Ето защо Тиквата трупа кюлчета в разни чесмеджета!

Ние подаряваме златото на канадска фирма и нямаме проблем с котировките на цената.

И на една белгийска.

Ами да вдигне бoko цената... кой знае за колко милиарда е накупил злато.

Бойко има в шкафчето и от него.

За бедния и обран пт Шайката човек движението на индексите и ресурсите е само шоу. Обче, не мога да не обърна внимание на факта, че Тиквата (според снимките от спалнята му) тъпче по дуварите си само евро и злато. Би трябвало да е направил голям удар, ако знбае както е то туй форекс от една страна. От друга страна, какво пълно недоверие към стратегическия партньор и икономиката му - тито 1 пачка долари не се мерна по снимките и видеата. Той прост ли е или сам осе прави? От де такъв инвеститорски талант? ПС. от де му е началния капитал от ен на брой милиарда е друг въпрос.

Е, няма да си купувам злато за сега... ;-)

Статия за бизнес, а коментарите на селски тарикати явно дърводелци които виждат нощни шкафчета. Някой смислен коментар ще има ли?

Шиши ти ли си бе, мислех те за по-умен.

Дадохме си златото от Челопеч - един от най-големите залежи в Европа, на канадската Дънди Прешъс Металс и то, буквално за жълти стотинки... Така, че вече цената на златото, няма за какво да ни вълнува...

За ветропоказател вече ще се посочва шкафче с кюлче злато. А за ослушване, "свински уши".

Значи да вадя от шкафчето кюлчетата ;)

Боцко знае какво да тъпче в чекмеджето ...

И аз ъова си помислих. Ама от де знае? Едва ли има богат човек , който да не диверсифицира побне 30% от мангизите си. А Боце заложил планина от ресурс само на един кон - евро/злато са скачени съдове.

Свинкята ще намаже...с неговото шкафче...

Ама щом има таков шкаф, не ми се мисли какво има по сейфове и офшорки.... Да не се окаже по-имотен от целокупния ни национален златен резерв?