17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Теди честито радвам се за теб!Ти го заслужаваш!

левончо е доносник на ДСь

левончо е доносник на ДСь

Най после конската му мутра изчезва.Бахти отврата.

Х. - визионер? Това виц ли е? Можеше да ни го спестите. Все пак тук четат и хора, които са били свидетели на събитията отпреди 25-30 години.

ХХХ0.- визионер са имали предвид

Изключително противна мутра е тоя Хампарцумян. Само като го видя и ми се повръща!

Само като видя типично съвременната курвенско-педерастска снимка с пръстче на таблетчето,няма нужда да чета каквото и да било.

На младини Л.Хампарцумян и Мартин Заимов-ГОЛДСМИТ основават финансова брокерска одиторска к/я при вьзхода на ИванКостаов като мин.председател Заимов-ГОЛДСМИТ е негов финансов министьр и 2та сИВАН КОСТОВ рещават да прехвьрлят/ПОДАЯТ 10 ТОНА ЗЛАТО от ЗлатнияБНБ РЕЗЕРВ сьс самолети от летище Божурища за ЛОНДОН Гетуик от там ЗЛАТОто от бф резерва поема за трезорите на Банк ьф Ингланд и ЕБВР Лондон /щаб квартира на Изрелските раз,служби за вьншно разузнаване ТЕВЕЛ и ЦОМЕТ/.Години по кьсно Заимов-ГОЛДСМИТ/дядоо му е руски НКВДгенерал от ХАЗАРСКИ-евреиски произход / заема рьководен пост като представител н аЕБВР за Бьлгария както и отговорник по отпускане на ЕСсредсва по Кохезониоте ЕС фондове 'JESSIKA'' и фонда JEREMIah''.ИВАН КОСТОВ пьк заедно с помощничката си МУРГИНА/внука на ДС ген.Мургин руски шпионин/УКРИВАТ и препират между 1,5-2 милиарда лева от ДДС в АНГЛИИСКИ офшоркои на о-в МАН/под прекия контрол на Банк ьф Ингланд ЕБВР и службите МI и Мосад/ските ТЕВЕЛ /ЦОМЕТ/

До пръсване, при това тези, които обслужват клиентите на банка, взимат 700 лева заплата. На Левон и всички по реда му ще излезе алчността им през всичките им дупки. Нещастници

Агентите на ГРУ и ФСБ са милионериа аkо перат пари на Неаполитанската Мафия стават и уни банкери

Харесва ми тази новата шефка! Хубава мома е - хем красива, хем способна. Някой има ли ѝ фейсбука?

Не ти трябва фейсбука й. Ще я видиш на живо у вас като не си внесеше месец-два вноската по ипотеката. Ще ти дойде на крака у вас -бъди сигурен .

Единственият им кахър е,че като ритат камбаните умират от мъка,че друг ще им харчи " заработеното".

Българската вършнотърговска банка беше оценена от Демойт енд Туш на 1р4 млрд. долара. Само резерва и беше 600 млн. долара. Костов я продаде на Уникредито Италиано за 320 млн. долара.Една от дъщшерите му живее в Милано в огромен собствен замък и пр....

и по неслучаиност дьщеря му е ОМЬЖЕНА за инвестиционен банкер в Миланския клон на УНИ дясна рька на шефа на банката Алесандро ПРОФУМО/топлата врьзка м/у Руските служби ФСБ и Италианската мафия/ топ перач на мафиотски капитали

дa бяхте написали "жена заема мястото на мъж" - щеше да е по-честно. Ама нейсе - не си заслужава коментара.

Сексистко заглавие, което подклажда примитивни сексистки страсти при такива като теб. Дир-човци, не забравяйте за следващия след нея да напишете: “Мъж заема мястото на Петкова”.

и не е банката на народа , вероятно е банката на бизнеса

Зверски прецака мой близък с 200 бона, за да ги подари на оня мaнгaл от случая Алабин, ковчежникът на Ваньо Драгалевски. За затвора е!

Георги Кирчев и жена му Мая? Да, вярно са много гъсти с Костов. Майката на Мая - Нейка Василева - беше дълги години и последен директор на ЦНСМ. Всичките са от ярко червено соц-комунистическо тесто. После изведнъж се събудиха тъмносини капиталисти. Между другото, Кирчевите са едни от големите длъжници на КТБ. Костов и семейството му пък имаха депозити там. Въбоще-е-е... мътна и кървава е. А що се отнася до Хампарцумян - той беше лицето на банката в България. Решенията се вземат от италианския изп. директор, който почти не се появява в медиите - нито сегашният, нито предишния.

Крайно време беше. Сега му изнесете имотите на публична продан.

че ЖЕНА сменя левон не е новина, ако тя е способна!

Булбанк не може да си вземе едни 100 млн. кредити от едни хитреци и ето отива си арменчето

Е, как си отива, като реално го повишават - в Надзорния съвет?

къв визионер е тоя бандит бе, като циганина Петър Стоянов беше в Канада това лайно беше там провален имингрант лаборант. оня от Пловдив го взе за преводач и да му открие някоя сметка, след това го докара в БГ за да окрадат заедно банката, ало пешко коня, внимавай идват и за теб а на тоя лаборанта му вземете паспорта и му опишете имотите като на баневи, май заради това бяга

Наи-добрият банкер сред химиците и най-добрият химик сред готвачите.

Никой не сменя ръководството, ако нещото (фирма, банка) върви напред! Ако обаче нещата се закучат, почват една след друга да хвърчат глави ...

Ех жалко, ще ни липсва този титан на банковото дело. Дано остане да ни просветлява от ТВ и радиото, защото сме абсолютно финансово неграмотни.

сега да чакаме ли банката да фалира, щом тоя мазник се оттегля ?

Колко ли "кавали" трябва да извъртиш за да станеш Визионер?!

Прочетете автобиографията на Хампарцумян от сайта на Уникредит и Уикипедия, както и историята на банката. Интересно четиво за свинските черва в България.

Крадецът си заминава да си харчи паричките на воля. Дали ще избегне народния съд след време????

ама как така народен съд, та това е елита на нацията?

Успокой се, няма да има "народен съд". А и човекът е профи. Успех на новия ръководител.

Най-после разкараха наглия химик,който нищо не разбира - освен да взема 60-80 000 лева месечна заплата+бонуси !!

250000 му е месечния доход.

Хм, а аз знаех за 200 хил. месечно.

да ти куку ли си за 60К никой банкер не би станал от леглото сутрин.

и щото нищо не разбира 20 награди за най-успешна банка е взела Уникредит Булбанк за времето през което е шеф, на всичко отгоре и той получава няколко, избиран е за кви ли не председателски постове в банкерски сдружения, точно щото нищо не разбира. А ти, разбиращия, ровиш по кофите и с един кредит не можеш да се справиш.

300.000

'Що така всите сте си плюли в устата! Къде отидоха достойните и доблестни мъже? Останахте само плужеците...

Жена заема мястото на Левон Хампарцумян в Уникредит Булбанк И този полека лека си заминава.Той е пълен майтап,като банкер.

Говори се, че Хампарцумян е с най-високата официална заплата в Бг - около четвърт милион BGN на месец...

Продажните медии, собственост на офшорки, трият коментари и спомагат за изпадането на България в класацията за свободата на словото.

Професия визионер. Ето това си стурва да се учи!

Визаионер ,шеф на най-голямата банка повече от 18 г.

ЛЕВОН на иврит КУКА крив -извит рибарски ченгел ,или крив нос каквито имат азери вавилонци кюрди семити ХАМПАР-на иврит БЬРЗ УДАР/страик/ ОТМЬКВАНЕ на иврит ЗУМ/ЦУМ-СКОРОСТНО светкавично придвижване ЦзУМ се казва и водеша спедиторска к -я на Израел за контеинеровози

че нищо добро не очаква Уникредит... Точно както HP, откакто го оглави Мег Уитман. Точно както Германия я оглави Ангела Меркел. Точно както за малко да стане със света и Щатите, ако беше взела властта Килъри...

електронното банкиране и сега е под всякаква критика. А сега вече ще стане... загоритенджера, ама в бизнес-смисъл.

Това лееекинко съвпада с това, че банките трябва да минат под мониторинга на Европейския банков съюз.

Феминистките няма ли пак да се оплачат как мъжете ги подтискали и жените не можели да се развиват и заемат високи позиции?

че не всички високи позиции са на жени...

Да се замислятъ кой ще ги полива, че както е тръгнало няма да останат мъже на разположение. Впрочем, турци и араби ще свършат работата.

Феминистките не знам какво ще кажат, но аз лично се подразних от заглавието "Жена заема мястото на Хампарцумян". Защо не пише "Теодора Петкова заема мястото на Хампарцумян"? Предава същата информация за пола на бъдещия главен изпълнителен директор, без да отваря вратата за тъпашки спорове на тема "Мо'е ли жена да върши рал'тата на мъжа".

Щото целта на Дир-ът ни е да подклаждаме между полови вражди. Такива тъпи, безсмислени спорове допадат на голяма част от читателите ми. Повишават ни рейтинга, а оттам имаме повече печалби.

След като близо 20г. еуспешен защо ще го сменят? Или гласиме 2ра КТБ.

ами Вивалди нали го казва - защото е доказан визионер

Явно се готви някаква бомба от банките - дали фалит, дали някакво значително вдигане на лихвите. Едно е ясно. Новият шеф трябва да поеме това, което следва. Куче доброволно не пуска кокал.

Хм, нали това му бе договорката - като беше в правителството продаде банката и малко след това го назначиха за директор. Явно е сгазил лука много

да му имам ръчичките, усмивката и позата на този .. банкер . Като гледам очичките на заместничката му май са от едно котило !

Четете другата Новина : За 9 месеца банките в най-бедната страна в ЕС, ако не и в цяла Европа, са СПЕЧЕЛИЛИ 1.22 МЛРД долара !?! Печалба = Приходи - Разходи ! От какво са спечелили? Дали от мощната българска икономика и страхотна външна търговия и чужди инвестиции, или от почти отрицателната лихва върху спестяванията на народи, които банките ползват Даром, и поголовно повишените банкови такси за всякакви услуги на населението !??! Банковата система е не по-малко подла и вредна за народа от днешната политическа, правосъдна, полицейска и здравеопазваща действителност !

От балъци, които продължават да теглят заеми въпреки ненормалните лихви, само за да си купят най-новият телефон и най-новата кола за да впечатлят хората около тях. С една дума от комплексарщината на хората печелят банките.

"Риск директор" или "рисков директор" или може би "директор по риска"?

"Риск директор" е правилно. Ключова позиция в банките. Образовай се малко преди да коментираш, само защото не ти звучи добре.

Рисков директор преведено на български от английски от някой папагал ! Риск директор - употребяват незнаещи български език папуняци !

Мартин Петров харесва това. И не само Мартин Петров харесва това... Мандатът му бил изтекъл, видиш ли! Някой да е чувал за мандат ...18 години?! Със шмекерия натресен в банката, със шмекерия "се оттегля"...

Направо не мога да си обясня голямато търпение, което Господ има към подобни *! Защо бе Господи? И докога?

"Левон Хампарцумян е доказан ВИЗИОНЕР в българския банков сектор." Много точна преценка! Докарваш ли нещата на визия всичко е ОК!!!

Каква засукана кака - топ банкерка, какви ли нейни заслуги крият дългите, тъмни коридори на булбанк

Визионер във финансовите измами и дрането на кожи, тя иска да е като него!

Какво се случи! Този Хампарцумян арестуваха ли го най-после?

Той играе с партията БСП-ДПС-ГЕРБ, кой да го арестува, след като тя е на власт?

никой не го подозира, че е сложен там да върши нещо умно, почтено и полезно, просто няма как точно такъв персонаж да върши нещо умно, почтено и полезно! но, явно, идва краят на играта, пардон-"на мандата"...

Не го мислете-ако съобщят за бонуса му при напускането,много читатели тук ще получат поне световъртеж.....

Това не е случайно! Или нещо е сгафил яко или напуска потъващия кораб! Този е на години, 18 год. колил и бедил в банката..... такива хора считат че това им се полага и не дават лесно властта!

Това един от най големите боклуци в България.

Грешиш! Този се мери по европейски аршин. България за него малка е.