"Жълтите жилетки" разцепиха бизнеса у нас

Една бизнес организация одобрява отлагането на закона за горивата, други две са възмутени

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Грозни и престъпно- криминални....тоя шкембел едва ли си е мечтал за министерски пост, ама стая далавера "обединени патриоти" удари кьоравото без да го е и сънувал....

То пък един бизнес у нас...И едни "бизнесмени"....мани, мани...

Само се загледайте в снимката и ще разберете веднага, защо... цял свят ни се смее:)))!!!

Вальо-дизела™ и Московския пролетариат няма да оставят нещата така. БОКО на килима да се моли. Трябва горивата да са около 3 лв. От началото на седмицата петрола се се вдигна 2 пъти с около 3 $. ВЕДНАГА ВСИЧКИ ГОЛЕМИ компании да вдигат цената, каза ЛУКОЙЛ!

За разлика от петролната мафия политическата такава видя какво става във Франция. А и много по-добре от тях знаят колко са им бесни хората и че рискуват много повече. Честно казано в тоя закон са пропуснали само да напишат "Ако сте собственик на малък бизнес с горива наведете се и си целунете г-за и бизнеса за сбогом". По приказките на един министър вчера ако тоя закон влезе в сила щяло да трябва машините в мините да бъдат разглобени, да се изкарат на повърхността, да се източи горивото, да се налее ново, пак да се върнат в галериите и да се сглобят там. Изобщо всичките извращения свързани с горивата както у нас, така и в чужбина са направени така, че да предизвикат бунтове. В случай че се чудите за източника нека напомним, че Лукойл не е руски, а собственост на I&G, т.е. на един, дето фамилията му се превежда като червен щит. Същите са организирали още навремето революциите във Франция и Русия, същите имат интерес от всеки конфликт и мизерия. Сега просто се възползват от лудостта на либераст-фашистите в ЕС, спонсорирани от тях чрез шорош и с-ие и пак се опитват да си играят на играта. Така че слагате ли жилетката внимавайте да не става на тяхното. Защото ви гарантирам, че те ви познават по-добре и от самите вас. Исторически факт.

В USA можеш да заредиш 10 галона за 10$ това са 45литра за 17лв. ебати смехурковците....

10 галона за десет долара има само в сънищата на мухите. Освен това 10 галона са 37 и половина литра.

Такива като тоя дебелия министър и шефа му от Банкя, ония с филията с мас, са обявили война на света преди 75 години и народа го отнася. Сега продължават в същия дух без и малко поука да са взела от случая. Тогава самолетите са били повече от 8 броя но ефекта е нулев.

Гаранциите са за фирма, не за обект! Не заблуждавайте хората тролллчета розови. И изискването за обем на съдовете със какво ще осветли бизнеса?? Апропо Лукойл случайно отговаря на тези изисквания. Стига сте ручали рубли маймунки розови

Отврат.

Чудя се защо наричат елечетата жилетки.

На едни познати им трябва BG-Паспорти-лични карти,знаете ли към кого да се обърнат,и ако са повечко,дали ще има някаква отстъпка,и колко върви цената за брой,и за какво време ще са готови,говорим за истински.

Стига си събирал в България циганската си рода!

няма ли да се скриеш най после!

Тези двамата, определено изглеждат, като представители на мозъчен тръст...

Сигурно си говорят за някакви паспорти. А?

Тези двамата са потвърждение на теорията на виликия антрополог за единство между форма и съдържание. ББ трябва да ги уволни моментално,това е еманацията на прехода,когато хора без всякакви елитни характеристики са на постовете на върха. Резултатите са последните места в ЕС. Най-слабият ученик в класа,но и учетилети и "родителите" ни хвалят. Нещо не е наред. Или сме безнадежни и по този начин се говори снисходително на безнадежно болният и слабоумен ученик или просто са заинтересовани да сме в това положение. Когато някой губи по всички показатели,някой някъде печели от това. В природата,в обществата и в глобалната икономика има равновесие. Та двамцата Бокъ да ги гони-единият ПОТРЪЧКО, А ДРУГИЯТ СКОРО ЩЕ ГО ПОГНАТ ЗА ПАСОШИТЕ, ТА ЩЕ ЗАВЛЕЧЕ ВСИЧКИ

"Силни" сме защото Те ни управляват. Горд съм от визията ИМ.

Кой,кой,кой да гони капи ди туто капи буда простия?!?

ама...пак му е изгоряла крушката,май?!

Лобисти .... В България единствено процъфтява монопола ...

Като заговорят за "бизнес" в българия ме напушва на смях нещо....тук няма бизнес има фирми на нашите(силните на деня), които са в явен картел и останалите фалиращи или едвам кретащи!

Българинът не признава правила и не ги спазва!

Абе тоя Валентин Златев и компания не разбраха ли, че трябвя дя престанат с мръсните си похвати, ЗАЩОТО няма да допуснеп повече да ни крадат разни руски олигарси и български политици ментета, ревизори и ликета !!!!!!!!!!!!!!

Никой не иска да работи по правила.Защо ,защото управляващите все са в зависимости.Сега отлагат закона ,за да минат евроизборите,после ще отложат друго за кметските и така докато напълно съсипят всичко.Браво.Много умно постъпвате като удължавате АГОНИЯТА на България.

Ма казвайте ги нещата до края де: Българска петролна и газова асоциация (БПГА) ... с председател Валентин Златев - Изпълнителен директор на ЛУКОЙЛ-БЪЛГАРИЯ ЕООД ... поръчител на Закона за горивата, които защитава неговите чисто олигархични интереси и потъпква малките и средни търговци и вносители на горива ... нещата требва да се наричат с истинските им имена, а в случая на всички в тая държава, изключая Комисията за защита на конкуренцията, е ясно че истинското име е МОНОПОЛ!!!

По този закон Лукойл трябва да плати близо 100 милиона. Прочетете го поне преди да коментирате.

При 100% МОНОПОЛ си е направо нищо.

Кое по-точно е лобисткото в закона? Лукойл трябва да плати няколко десетки милиона за данъчните си складове. Една малка бензиностанция - 20 бона. Всъщност лобизма е в полза на малките фирми. Ако нямаш 20 бона, как имаш бензиностанция?!

Ако закона не е лобистки и всеки да има гаранции и капитал съобразно оборотите си ,то Лукойл трябва да е с банкова гаранция 500 млн. лева и уставен капитал 5 млрд. лв.