Затварянето на небето на Беларус ще повиши цените на въздушния транспорт

Заобикалянето на въздушната пространство на страната ще удължи и оскъпи всеки полет с хиляди долари, предупреждават експерти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Schilo

Брех, не знаех, че и от това разбира българина. Хората са ви го написали. Авиокомпаниите ще губят. Факт. А след поредицата от локдауни, едва ли ще им хареса. Особено на нискотарифните.

Изперкалия диктатор Лукашенко ,ще духа яко супата...

Грета тунбака защо мълчи?! Кръжат горе едни самолети и сега ще заобикалят и кръжат още повече... От къв зор? Те да не би да горят зелен водород и да отделят само водни пари?! Какво става със скапаната зелена сделка и намаляване на карбоновите емисии?! Бахти мишоците нещастни.

Разходите по принудително кацане и излитане са в пъти по-големи от разходите за дори 500 км удължен полет

Каква е тезата на списвача? Че за да имаме някаква политика и да си отстояваме позициите щяло било да струва нещо и щяло било да има някакви неудобства ли? Тоя е много умен. То остава и непопулярните мерки да носеха печалба и удобство. Както бяха казали пазвантите в "Хаджи баба от Исфахан" - "Ако на война не се умираше, персите щяха да са най-великите воини". Значи целият ЕС не може да надцака един самозабравил се бивш боксьор и да му фалира авиопревозвача за половин година и да му резне солидните приходи в евро, дето му идват буквално от въздуха? Ясно. Важното е, че ЕС е световен играч и ще е в състояние да се оправя с Китай, САЩ и т.н., просто сега не може, щото щяло да има неудобства. Ха, ха...

МОСКВА, 27 мая — РИА Новости. Авиакомпании Austrian Airlines и Air France отменили рейсы в Москву, так как российская сторона не согласовала изменение маршрута полетов в обход Белоруссии. Ранее представитель французского авиаперевозчика сообщил РИА Новости, что рейс AF1154, который в четверг должен был лететь из Парижа в Москву, перенесли. То же самое произошло с рейсом Вена — Москва компании Austrian Airlines.

Ну и что от этого вышло? Руските крепостници спират полетите до Москва? Ха, ха, нека се капсуловат и изолират още, таман по-бързо да катурнат режима на този ленинградски еврейски бандит, сменил предходния евреин Боря.

Почти съм сигурен, че ЕС ще преживее по-лесно финансовите последици. 10% от 100 лева, болят повече от 10% от 2500 лева...

Беларус дали не може да обедини възд. си пространство с Русия. Така затварянето ще има по-голям ефект :)

Целта на тая статия е да ни накара почнем да се тръшкаме и молим ЕС да махнат рестрикциите срещу мустакатия диктатор. Ядец! Дира да си прибира копейките!

Федя, Саша, я вас всех еб@л и вижу насквозь.

"удължаването на маршрута на полетите ще доведе до повече разходи". С колко ще се удължи 200-400км което си е 10-20% освен ако не си от Варна за Литва. Аре освен стъкмистика малко и геометрия да поучите.

who cares?