Затлъстяване срещу глад: "Виртуалният Давос" се заема с изхранването на планетата

Световният икономически форум събира министри на земеделието, ръководители на компании и дипломати, натоварени със задачата да се борят с глада

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ ГОДИНИ В КОИТО СЕ СЪБИРАХТЕ, БЕЗ ДА ИМА "ПАНДЕМИЯ", ЧЕ СЕГА ЩЕ ГИ НАХРАНИТЕ! ВАШТА ИГРА Е РАЗГАДАНА, НЕ ВЪРВИТЕ ВЕЧЕ! СТАВАТЕ СМЕШНИ И ЖАЛКИ, ЗАЩОТО СТЕ РАЗКРИТИ, НА СВЕТЛО СТЕ, ОГЛЕДЙТЕ СЕ, ГАЩИТЕ ВИ СА СВАЛЕНИ ПРЕД ЦЕЛИЯ СВЯТ! ИГРАТА ВИ СЕ КАЗВА THE GREAT RESTART!

Шваб и кликата му се мислят за господари на света, но са едни тъпи човекомразци.

По-извратени идеи от тези на старците от Давос май никъде по света няма. Кой ги е избрал тези мумии, че си мислят да управляват света?

Гущероподобните искат да сложат ръка на прехраната на хората...

ЕДНО ЦЕНТРАЛНО РЪКОВОДСТВО ПЛАНИРА ВСИЧКО И ДЪРЖИ ВСИЧКИ ЛОСТОВЕ В РЪЦЕТЕ СИ! И НА СЛЕПИТЕ Е ЯСНО, ГОСПОДА ДАВОСЦИ, НАКЪДЕ НИ ТИКАТЕ, ДЪРПАТЕ, БУТАТЕ, БЕЗ ДА ИМАТЕ НАШЕТО СЪГЛАСИЕ! И НЯМАТЕ НИКАКВО ПРАВО ДА ГО ПРАВИТЕ, ОТ НИКАКЪВ ЗАКОНОВ АКТ!

Абе важно е софтуерните тамагочита да забавляват хората..................пък хляб............ами ши ми ядети ......пастьоризирания!

НЯМАМ ПРЕДВИД СЛАБОУМНИЯ ДЕДО НАЧЕЛО! ЗАД НЕГО СТОЯТ ДРУГИ СИЛИ. ТОВА Е ЧАСТНА ОРГАНИЗАЦИЯ, НЯМА ЗАКОНИ И ПРАВИЛА, КОИТО ДА СА И ВЪЗЛОЖИЛИ ДА УПРАВЛЯВА КАКВОТО И ДА БИЛО, ОЩЕ ПО-МАЛКО ИКОНОМИКИТЕ НА СВЕТА! НЕ ЖЕЛАЯ ДА СЕ ГРИЖИТЕ ЗА МЕН, НЯМАТЕ МОЕТО СЪГЛАСИЕ!

Закрийте офшорните зони и глада и милиардерите ще намалеят значително.

Защо богатите не са затлъстели, като имат по 5 готвача и 10 сервитьора и масите са им отрупани с от пиле мляко?! Затлъстява обикновеният човек, който само има възможност да се тъпче след работа и ежедневен стрес! Затлъстяването се дължи изключително на липсата на пари и време! Хората са принудени да се хранят с евтини боклуци, които по незнайни причини са разрешени за производство и продажба!!!??

Празни приказки. Ти познаваш ли лично богати хора или приказваш наизуст? Аз познавам няколко души, които имат над един милион в техника в бизнеса им. Има и дебели, и с нормално тегло. Не съм сигурен дали имат по пет готвача. Това, че ти обичаш да закусваш с банички или други теста, а вечер да си в кварталната кръчма с пържено и панирано, полято с бира си е твой проблем.

The great reset беше конспирация до онзи ден. Явно плюе по капитализма и наричат Ковид перфектната възможност за рестартират. После господин Гейтс се чуди защо този хейт. Ама щом е за доброто на гладуващите, всичко е ОК...

Ще участваме на живо в игрите на глада както ги гласят нещата

Тъпи политици - по-добре да инвестират в заводи за презервативи и кампании в бедните страни. Ония там се плодят, ние ще ги изхранваме ... баси

Който иска да хвърли едно око в канала им в тубата. World economic forum и ще му се изяснят нещата.

Ще има ваксини. Против глад.

Щом тия са се заели с "глада", дупе да ни е яко.

Трябваше много по-рано да се вземат мерки срещу унищожаването на храна, ресурси и природа. Много по-рано.

Грета, ти ли си?

Надей са, баламо, на пияни давосци, че "да се вземат мерки срещу унищожаването на храна, ресурси и природа."

Е как така, едни и същи прасета, от 15 години в политиката се събудихте вчера сутринта и видяхте, че кочината е мръсна и тясна? Всички вкупом, катарзис ли получихте или видяхте, че ножа опира до кокал и няма накъде повече да мърдате! Рано или късно, с това уродливо празнословие ще се приключи и ще трябва да има не само намерения, но и дела! От Давос, на Давос....до ден днешен, цял свят на колене, пред шепа мутирали, откачили от страх и старост ИДИОТА!

Не, просто видяха новата схема в която всичко ще е за наше добро, всичко ще е в името на планетата, всичко ще е за да повдигнати опазят нашето достойнство и за да е еко, справедливо и зеуено. Чак треперя от страх, нещо много гадно и перверзно са измислили, в името на човека щ ни затрият

Всички знаем с какво ще бъдат нахранени гладните, т.е. бедните - с един голям бахур.