17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие наливайте трилиони, уж за "подпомагане на бизнеса", пък после се чудете що станала инфлация.

Не е луд този, който яде баницата, луд е който му я дава.. американците увеличават вътрешния дълг, после печатат долари и инфлацията го обезценява, сметката я плаща целия свят тъй като целия свят търгува с и има валутни резерви в долари.. не много честна игеа, но правото е на пи-силния

Целият свят беше принуден да прави същото - да налива трилиони, уж за "подпомагане на бизнеса", без да има нужда, иначе доларът щеше да се обезцени и САЩ щяха да получат конкурентно предимство с евтината си валута. Ето какво става в Европейския съюз - решиха да вземат 750 милиарда евро заем, а държавите се чудят какво да ги правят и за какво да ги похарчат. Тези пари просто не им трябват. П.П. При всички валутни войни това е целта - всеки иска да обезцени собствената си валута.

Няма страшно! За да се компенсира инфлацията ще трябва да се напечатат още долари. А как да се борим с предизвиканата от тях инфлация, прочети това отначало!

Тъпчо, печатането на долари предизвиква, а не спира инфлация.

Както обикновено, жичката в главата ти не дава обратен сигнал! ... Това е тревожно!

Вероятно сте чували думата "ирония", но не си личи да й разбирате значението! :-)

PEYTSCH

Няма какво да се чудите, Бидан не е Тръмп. Толкоз може... Вижте какво направи с цената на петрола...Смотаняк.

Картонената кула САЩ от десетки години е засилена надолу по пързалката,а спирачки няма,няма и да има !

То това новина ли е пишмандемократите?!?! Всеки разбиращ малко икономика знае, че като се напечатат 4 трилиона за 3 дена и става инфлация. А те дадоха заявка, да напечатат още 4 трилиона за плана за "възстановяване". Ще имат инфлация над 6% тази година. Успяха за 3 месеца да разкажат играта на икономиката. Важното е, че що помагат на ресторантите, но само ако са с черни или латино собственици. Иначе борят расизма. Лицемери!