Коментари - Защо милиони германци са на минус: капаните на овърдрафта | Бизнес.dir.bg
назад

Защо милиони германци са на минус: капаните на овърдрафта

Всеки седми човек е надхвърлил лимита по банковата сметка или е използвал овърдрафт с висока лихва, сочи проучване

Обратно в новината
| Автор: Кристофер Йенерт (АРД)

Коментари - Защо милиони германци са на минус: капаните на овърдрафта | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не плачете на чужди гробища бугарите да му мислат

Ще видят те, тука има - тука нема.

Как защо?! За да им е зле на Путин и на руснаците, разбира се! Изглежда западноевропейците и американците са произлезли от шопите!

Смятайте колко са зле нещата в другите държави, щом германците, които се водят най-спестовни в Европа вече са на овърдрафт. Никога не съм вземал кредитна карта и се надявам да не ми се налага някога да взема. Това е да си сложиш сам примката на шията. 15 години не можах да убедя жената да си закрие нейната. Напоследък обаче, като взеха да я жулят яко се осифиряса и я махна.

Как успя? Това си е за нобелова награда.

ако не вярвате,питайте козяшкитепедерсчета-там всички са цъфнали и вързали,парите ги събират като шума под дърветата и тотално просперират,въобще...хакуна матата;)

Дрън-дрън! В Америка, за разлика от разни диктатури, истината се казва открито и има разнообразие на мненията и дискусия. Масовият възглед в САЩ е, че заплатите трудно покриват увеличените разходи за живот и неравенството е нездравословно голямо. Обиновените хора се справят трудно и затова си правят сметката. Което кара разни Ганьовци да ги смятат за стиснати. Нали Ганьо е свикнал да си изпие заплатата, щом я вземе, и после да набие жената и децата.

Някъде в Америка може, но не и в САЩ. :-) Там влязоха в кенсъл културата. Никой не сме е да каже, че царят е гол.

Те хамериканците ще им пратят помощи. нови танкове, нови самальоти, нови ракети ... и фрицовете ще си ги платят двойно

Разсипаха им стабилната марка и минаха на измисленото евро, без покритие.... разбиха им икономиката с пландемията, и ги довършиха с взривяването на газопровода им.............а те са наследници на велик народ-едиствените, които римляните не успяват да покорят............жал ми е и за тях, и за цялото ЕС...........всичко в обслужване на англо-саксонските интереси, т.е и на сащ....

пропусна келтите

За тва идете в русия ! Там дават кожени палта безплатно !

Там е за тебе и по точно в Чечения та да те пълнят по десетина пъти на ден щото в дофия вече не та искат