Защо ЕС блокира износ на 250 000 дози от ваксината на "АстраЗенека"

Европейският съюз позволи на Италия да спре износа на конкретна пратка ваксини за Австралия, защото фармацевтичната компания не е изпълнила задълженията си към ЕС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и без тва тяхната ваксина е най калпавата

Имунитета " далаверсон " е по-силен от закона и морала , който тресе ЕП и номенклатурата там !

Искаме строги санкции срещу ЕС! За това, че оставиха милиона хора да се разболеят и да умрат, поради тоталното престъпно лекомислие, в резултат на което няма ваксини! Да бъдат запорирани сметките на цялото ръководство на ЕС, и да им бъде забранено да пътуват. Освен това, да им бъде забранено, отново да заемат постове в ЕС!

ПОДКРЕПЯМ

ама надали...

Да започнем с "европейския" лидер, нашия шебек. После ще му мислим. на 4 април всеки ще има възможност да направи тази проста първа стъпка.

Умират с 300 на ден.Ми ние умираме с 100 на ден.Мислех че италианците са повече от 20 милиона ,ама може ние да сме размножили и разпростряли на 3 морета та затова Вижда и учителя казва че сме мноого добре и всички са съгласни

Малко аборти ли се правят, що ли?!

Подписваш "дaгaвор" с ЕС и .........Това всъщност казва, че ЕК е вятър работа. Както може би и самият ЕС.

"ЕС изнася ваксини към 30 държави,"... айде бе?! Изнасят си ги фирмите собственици на лиценза на съответната ваксина, това че някои от заводите им се намират из Европа а те си продават продукцията извън Европа е поредният пример че ЕС няма кадърни управленци които овреме да мислят какви договори подписват, ей ви го и доказателството "че след въвеждането в края на януари на ограничения за износа са били издадени 174 разрешения." а само една пратка е спряна и веднага ни засипаха с оправднаия;)

Това всъщност казва, че ЕК е вятър работа. Както може би и самият ЕС. За съжаление, тулупите май виреят не само при нас.

да иска обяснение от фармацевтичната компания не от ЕС

Подписваш договор с ЕС и взимаш авансово парите и след това изнасяш ваксините за кеш пари от Австралия, а този с който имаш договор ти е в кърпа вързан и ще чака... Е това ако не е схема и корупция и то брюкселианска!

Астра Зенека която действа не коректно е централен офис извън Брюксел. Доло горе същото стана и с руските ваксини има поръчани сигурно милиард ама няма изнесени и милион

Ми ходи протестирай, кърти жълти павета, да им наложат санкции, щом си достоверен източник на информация.

Взехте авансово дори и от бедна България,а сега други се възползват.А заваода е в Италия,а народа там умира