Зърненият баланс на страната е осигурен, хлябът няма да поскъпне

Не се очаква повишение на цената на брашната за вътрешно потребление, каза министър Десислава Танева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То това е хубаво, но много ме съмнява дали, ако не вдигнат тока, пак няма да поскъпне и насъщния. Плюс това, той последния път така хубаво си поскъпна от 80-90 стотинки на 1.10-1.20, че поне 5 години не трябва да се променя цената му вече. А защо не го намалят даже, след като цената на горивото падна толкова много? Нали все пак и транспорта влиза в крайната определяща цена на хляба?

Ще видим на есен какво ще стане.

Последно си купих хляб преди 30 години. От тогава до сега ползвам дунапрен, на който вместо да пише "имитиращ продукт" пише "хляб". Най-новото поколение не знае, но между хляба и дунапрена разликите са съществени - при хляб стигат две филии, за да се наситиш, третата ти идва в повече, а при дунапрена изяждаш половината и след 3 часа пак изпитваш глад. И друго - хлябът позволява да намажеш нещо върху него без опасност да се пробие филията. При дунапренът това се случва дори от собствената му тежест в средата. И не на последно място, хлябът държи седмица. Дори когато изсъхне, е нужно да го поставиш на пара и става като токущо изваден от пещта. При дунапрена този процес само влошава нещата, да не споменаваме, че след 48 часа вече е позеленял от мухъл.

ггтт

ще поевтине-е?

evra52k

Добивът ще е 6.5*10^9kg.

2ма братя АРМЕНЦИ КГБейци фирма руски агенти от фирма ''СЕВАН'' изнасят за БЛИЗКИЯ ИЗТОК С.АРАБИЯ СЕВЕРНА АФРИКА над 2 МИЛИОНА тона бг зърно и реализират чиста печалба от 140-280 МИЛИОНА ЛЕВА ВСЯКА година ЗАЩО някви си арменци -чужденци шпиони на МОСКВА трябва да изнасят ЕВТИНО БГ ЗЪРНО и да резлизират стотици МИЛИОНА ЛЕВА печалба трупаъки пачки на гърба на бедните отрудени българи ГЕРБ премиера Борисов ,ГЕШЕВ веднага да ударят руските КГБейски крадци ИЗТОЧВАШТИ БГ ЗЪРНО .Това бгзърно трябва да е в ръцете на наш доверен човек от ГЕРБ,ВМРО или поне СИК,БГ зърно ТРЯБВА да ОСТАВА във БЪЛГАРИЯ и от него да се правят продукти с ВИСОКА ДОБАВЕНА СТОЙНОСТ и ПЕЧАЛБА;спагети,кроасани,кифли,макарони,грис,овесени ядки,сладкиши ,хляб,тестени изделия така 280 милиона могат да се увеличат над 1МИЛИАРД Същото важи и за концесията на МИНЕРАЛНА ВОДА '' ГОРНА БАНЯ'' подарена на други АРМЕНЦИ КГБейци близки приближени на арменския президент Кочарян