Коментари - Зърненият баланс на страната е осигурен, хлябът няма да поскъпне | Бизнес.dir.bg
назад

Зърненият баланс на страната е осигурен, хлябът няма да поскъпне

Не се очаква повишение на цената на брашната за вътрешно потребление, каза министър Десислава Танева

Обратно в новината
| Редактор : Лилия Чалева

Коментари - Зърненият баланс на страната е осигурен, хлябът няма да поскъпне | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

2ма братя АРМЕНЦИ КГБейци фирма руски агенти от фирма ''СЕВАН'' изнасят за БЛИЗКИЯ ИЗТОК С.АРАБИЯ СЕВЕРНА АФРИКА над 2 МИЛИОНА тона бг зърно и реализират чиста печалба от 140-280 МИЛИОНА ЛЕВА ВСЯКА година ЗАЩО някви си арменци -чужденци шпиони на МОСКВА трябва да изнасят ЕВТИНО БГ ЗЪРНО и да резлизират стотици МИЛИОНА ЛЕВА печалба трупаъки пачки на гърба на бедните отрудени българи ГЕРБ премиера Борисов ,ГЕШЕВ веднага да ударят руските КГБейски крадци ИЗТОЧВАШТИ БГ ЗЪРНО .Това бгзърно трябва да е в ръцете на наш доверен човек от ГЕРБ,ВМРО или поне СИК,БГ зърно ТРЯБВА да ОСТАВА във БЪЛГАРИЯ и от него да се правят продукти с ВИСОКА ДОБАВЕНА СТОЙНОСТ и ПЕЧАЛБА;спагети,кроасани,кифли,макарони,грис,овесени ядки,сладкиши ,хляб,тестени изделия така 280 милиона могат да се увеличат над 1МИЛИАРД Същото важи и за концесията на МИНЕРАЛНА ВОДА '' ГОРНА БАНЯ'' подарена на други АРМЕНЦИ КГБейци близки приближени на арменския президент Кочарян

Добивът ще е 6.5*10^9kg.

ще поевтине-е?

ггтт

Последно си купих хляб преди 30 години. От тогава до сега ползвам дунапрен, на който вместо да пише "имитиращ продукт" пише "хляб". Най-новото поколение не знае, но между хляба и дунапрена разликите са съществени - при хляб стигат две филии, за да се наситиш, третата ти идва в повече, а при дунапрена изяждаш половината и след 3 часа пак изпитваш глад. И друго - хлябът позволява да намажеш нещо върху него без опасност да се пробие филията. При дунапренът това се случва дори от собствената му тежест в средата. И не на последно място, хлябът държи седмица. Дори когато изсъхне, е нужно да го поставиш на пара и става като токущо изваден от пещта. При дунапрена този процес само влошава нещата, да не споменаваме, че след 48 часа вече е позеленял от мухъл.

Ще видим на есен какво ще стане.

То това е хубаво, но много ме съмнява дали, ако не вдигнат тока, пак няма да поскъпне и насъщния. Плюс това, той последния път така хубаво си поскъпна от 80-90 стотинки на 1.10-1.20, че поне 5 години не трябва да се променя цената му вече. А защо не го намалят даже, след като цената на горивото падна толкова много? Нали все пак и транспорта влиза в крайната определяща цена на хляба?