17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой крал крал, кранчето секна!

ЕФЕКТ "КУБА КАСТРО"1959-2008... ЕМБАРГО САНКЦИИ..И НУЛЕВ РЕЗУЛТАТ..... .49 ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ.... АМЕРИКАНСКАТА ФОРМУЛА ЗА САНКЦИИ Е ИЗМИСЛЕНА ЗА ДА СМАЗВА ИКОНОМИКИТЕ НА ДЪРЖАВИТЕ КОНКУРЕНТИ КОИТО СА НЕСЪГЛАСНИ С ПСЕВДОДЕМОКРАТИЧНАТА ИМ КОЛОНИАЛНА ВЪНШНА ПОЛИТИКА.... ОГРАБВАЙКИ ФИНАНСОВИТЕ ИМ АВОАРИ И ИНВЕСТИЦИИ В ЗАПАДНИТЕ БАНКИ .... ЕТО ГИ ПОСЛЕДИЦИТЕ ОТ ИКОНОМИЧЕСКИТЕ САНКЦИИ........ТЕПЪРВА ЩЕ СЕ ЗАСИЛИ НЕГАТИВНИЯТ ЕФЕКТ ОТ ТЯХ ПО ЦЯЛА ЕВРОПА........ЗА ПОЛИТИДИОТИТЕ КОИТО ВЪВЕЖДАТ САНКЦИИ..... КАТО МАЙМУНКАТА КОЯТО САМА ПРЕРЯЗВА КЛОНА НА КОЙТО СТОИ..... ТОВА НЕ Е ПРОБЛЕМ ЗАЩОТО ТЕ СА ФИНАНСОВО ОСИГУРЕНИ И ОБЕЗПЕЧЕНИ..... НО ЗА ЕВРОПЕЙСКИТЕ СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКИ ГРАЖДАНИ ТОВА ЩЕ БЪДЕ ПОРЕДНИЯТ ЦЕНОВИ ШОК...... А ЗА УКРАЙНА И НАРОДЪТ И ОСВЕН ЗАГУБИТЕ ОТ ТАЗИ ВОЙНА ТЕЗИ ИКОНОМИЧЕСКИ САНКЦИИ СА КАТО ОЩЕ ЕДИН КАМЪК С ВЕРИГА НА ШИЯТА НА УДАВНИК....... ВИНАГИ Е БИЛО ТАКА БОГАТИТЕ, СИЛНИТЕ И ВЛАСТ ИМАЩИТЕ ЗАСЛЕПЕНИ ОТ ПОЛОЖЕНИЕТО СИ НЕХАЯТ ЗА НИЗШЕСТОЯЩТЕ ПОД ТЯХ....... РАЗХОДЕН МАТЕРИЯЛ, РОБИ, ПУШЕЧНО МЕСО В МЕРЗКИТЕ ИМ ГЕОПОЛИТИЧЕСКИ ИНТРИГИ...... СЪЩИТЕ ТЕЗИ ПОЛИТБЮРОКРАТИЧНИ ИДИОТИ ПРОСПАХА 8 ГОДИНИ СЛУЧВАЩОТОПСЕ В УКРАЙНА И НЕ ИЗПРАТИХА КОНТИНГЕНТ ИОТ ООН СИНИ КАСКИ И ПОЛИЦАИ...... ЗА ДА ПРЕУСТАНОВЯТ УБИЙСТВАТА И ВОЙНАТА......

Светът се променя с драматичен ход и ще има доста турбуленции, войната е само малка част от случващото се хората плюещи по Руснаците трябва да четат повече и то с разбиране.

9 млрд заеми от служебното само за декември,няма отчет,значи е откраднат.След това " промяната" още в първите дни усвои вероятно за себе си,за кого другиго 9 млрд.за 9 дни от резерва без отчет,ей така изчезнаха ,но гледаме нахални усмивки за" борба" с корупцията.Всичко е една голяма лъжа за сметка на стадото,което търпи и гледа как му се подиграват.Скед като 18 млрд.са откраднати как да компендират . Единици се самокомпенсираха и забогатяха ,пей сърце,усвоиха власт, а аборигена бле е.

Да,мерки за подкрепа- zero,за разлика от всички съседни и далечни държави,тук на инат или програмирано няма никой,никой бизнес не се подпомага,не се компенсира ,едно голямо нищо и оставам с впечатление ,че се подготвя умишлен фалит.След това ще изплуват тези които на чужд гръб спекулираха и трупаха,за да яхнат държавата и определят правилата.То се вижда,ето Гърция дава 1.2 млрд за компенсации,сърбия регулира цените,Австрия ,Гетманив компенсират ,а тук не.Е не е случайно.Че са некадърни е видно,но имс и задкулистни диригенти.

в България фалира, демокрацията си поема въздух в тази прокълната от Бог страна!

Курнела иска да се въведе "форс мажор"в България официално.Така,когато си дал пари на зелено за апартамент,например,строителят ще разтвори ръце ,ще вдигне рамене и ще ти каже:"пАри нЕма,сорри-фос мажор".И отиваш да се бесиш с 200!

Хората по-малко купуват и пътуват, поради ред причини - скъп бензин/газ, работа повече от вкъщи, висока инфлация, по-скъпи хранителни продукти, и т.н. При това положение доста бизнеси са ударени. Обикновено по-големите са по-стабилни и оцеляват (макар че те също търпят загуби), по-малките по-вероятно да фалират (както е посочено в статията). В моят регион не съм видял хлопнали малки бензиностанции. При нас повечето са на големи вериги. Има газ станции, които са малки. Но си работят.

аз толкова бензиностанции на квадратен километър, колкото има в БГ никъде не съм виждал. Да не говорим, че от съмнителен гълъбарник в малко село никога не бих сипал. Не пречи малко да се поразчистят.

При желязо над 3000-4000 Свети Петър..... ама и съвсем няма да го има и кипенци ..... Дограмата съвсем....

Няма баце турско желязо, не се заблуждавай няколко фирми в Пловдивско са само, и там вече няма.....

Васил Николов, търговски директор на един от най-големите вносители у нас на строително желязо - “Хелиос метал” каза преди 4 дни още : "Филма другари свърши,разпускаме се, жилезо йок" ......Промет стийл.....също......пернишката “Стомана" също..... И тъй .. хиляди хора ще са на улицата до седмица........даааааа, за жалосТ......

Малките бензиностанции работят със гориво менте няколко пъти като отида във сервиза със ново кола на лизинг ме питат от къде зареждам за това вече само на шел не е реклама!!!!!

Май почти всички работят с ментета...

Къде са тези фалите? Никъде не е посочено. В този и този град, на този и този път - къде? Име на фалиралите бензиностанции - липса. Куха статия от куха асоциация!

Председателя на асоциацията им държи в Стара Загора най високата цена на горивата в неговите бензиностанции .

Граждани и гости на Дупката, не зареждайте. Тотален бойкот на спекулантите! Скоро и големите камиони спират, и дизела ще се харчи с 50% по-малко. Тогава нека продават на 5 лв, както се точеха. Същото и с шибаното олио, ще си мажат задника с гранясало олио докато са живи.

Спри и да ядеш и пиеш ! Така няма и да сереш, и няма да се задръства канала !

Да , само при крайна нужда !

Зор му е на бай Мангал. Магарето бензин не ще.

Магарето стана на наденица още ноември.

Ако някой мисли че може да си иска парите от едно ЕООД с 100 лева капитал по договор за строителство на зелено значи сериозно не е у ред...

НИКОГА НА ЗЕЛЕНО!

Пуснах сълза, има ли въобще бензин под 3лв бъдеще в България ?

Узбагойся! В зяла Европа няма да има.

Въртя минимум км вече. Мн малко зареждам, по-малко пари давам отпреди спекулациите. Нека всички правят същото, първо да им сеебе мамата на малките, после на големите и ще свалят гащите. Ще им мине мерака за дълго да ни работят при всеки повод. Най-ниски са цените тук, да, тогава нека вървят да продават в Германия.

- над 5000 бензиностанции, от които 20 на сто малки - Лъжа-1 Лъжа-2

Трагедия се случва със строителството....Турция също от години има квоти върху износа на желязо за ЕС - общо 72 хил. тона за целия съюз за едно тримесечие, и български фирми рядко имат възможност да си осигурят оттам а месечното ни потребление е 50 хиляди тона а от Турция едва може вече 1...... От Русия и Украйна финиш......

Лъжа е, за да лапат по-високи цени. Отдавна се внася и работи с по-евтиното/некачествено турско желязо и сега видяха нова възможност да вдигат цените с повече от поскъпването на транспорта.

Всеки трябва да си направи сметката. Като искаш да живееш в Долно Нангорнище и да имаш бензиностанция до теб, ще зареждаш от нея. За да подпомагаш бизнеса на човека. Без значение дали някоя верига ти дава 10% надолу. Когато направят те бензиноставция у ваш'то село, тогава си зареждай от тях. Тъпият тарикат на дребно не може да разбере това. Той пазарува в Кауфланд и Била че изгодно, но иска и до задника му да има магазинче, ей така за удобство. Същото е и с бензиностанциите. Мислете с главите си, че тарикатлъка ви излиза скъпо.

Зависи как гледаш на нещата. Нищо не ти пречи да си напълниш резервоара и някоя друга туба преди да потеглиш обратно към Долно Нанагорнище. Големия бизнес да си прекупвач, все едно да купуваш салам от борсата и да го продаваш с надценка. Аман от селски тарикати правещи бизнес. Лукойл добива петрола, носи го от на майната си и го рафинира, а тука някъв пръцльо с наследствен имот на шосето, поставил две колонки и иска да дере кожи.

абсолютно споделям.

ги лапнат господарите сега тия бензиностанции ... охоп

Абсолютна лъжа. Малките бензиностанции, поради факта че продават на малко по-ниска цена, дори увеличават броя на клиентите си, и продължават да работят.

Когато започнат да продават качествено гориво клиентите сами ще дойдат.. Трябва малко време обаче.

Призовавам за бойкот на големите вериги и зареждане от малките!

С нова кола, особено дизелова това е изключено! Няма да рискуваш нова кола с едно зареждане по-ниско с 20-25лв за цял резервоар. Абсурд. Ако напълниш отнякъде нафта с мазут си чао!

Харесва ли ви новата цена на тока за промишлеността ?

Киро Мустафа не можа да ни загроби достатъчно с кУроната и сега ще се пробва със "санкциите". Ама нали така му нареждат, а на него милинкият, топките му дълбоко в г&за заврени...

Казах ви, научете се да ходите пеш или с колела. Писна ми от дебели, мързеливи скотове с коли да ми се пречкат по улиците. Само линейки, пожарни и доставчици за магазини може. Аман от глезлъовци. С кола ще ми ходят до магазина - мърди.

Няма да са само бензиностанциите но и те са многио

Кой решава на какви пари си плаща тока рафинерията ? Путин или Медведев?

Искахте промяната защото бяхте забравили вкуса на лайнотоо.Ей ви на промяната.

Забранете колите в градовете. С коли само междуградско. Не искам да ми се пречкат в града, когато ходя пеш или с колело, а и да ми омирисват въздуха.

Забранете колите в градовете. С коли само междуградско. Не искам да ми се пречкат в града, когато ходя пеш или с колело, а и да ми омирисват въздуха.

Дреме ми на най-дългото от трите за твоите неволи!

Има една бензиностация "ИВОНИ" до Ботевград - много добра и оборотна. "ЕНЕРДЖИ" зад Шел-Пазарджик също е класа.

Дреме ми на КУРолацията! Ние с Лена и Кокорчо се возим с държавни коли!

Не е вярно!!! Фейк новини! Казаха да слушаме правителството само! Няма такиз работи казаха управляващите! Всичко е наред. Няма криза и няма и да има!

С голям зор успях да си взема парите от строителство на зелено с връзки за 7 апартамента вчера .....без неустоики и лихви, но след мен ще духат супата мисля инвеститорите ..... а фирмата уж е една от най сериозните в бранша.... Нещата стават трагични хора......

А като си поръчал 7 апартамента що си искаш парите ми не апартаментите?

Тези пари дето си си ги взел, нали се сещаш, как в момента се обезценяват с часове. Да не се окажеш ти оня със супата след няколко месеца?, като не успееш да си купиш и гълъбарник с тях.

Да, е , нищо чудно. Накрая ще останат само Лукойл, ОМВ, гърците и Петрол. Даже за Шел не съм сигурен щот май са нещо като франчайз. Все пак има влакове и колела и градски транспорт. Тамън София и Бургас Ще си отдъхнат., предполагам и другите големи градове .

Няма нито един даден пример за фалит на бензиностанция. Дайте един, все някой човек може да отскочи до там да видим дали наистина е фалирала. Никой не е спрял да кара кола, независимо от цената на горивото, няма какво да се реве фалшиво.

Е защо пишете такива тенденционни статии да подпалвате паника и напрежение!?! Проверена ли е информацията? На какво основания ще фалират/затварят? Руският петрол е по-евтин от всякога, а американския е на цена от преди 8 години. Това не е журналистика, а евтин популизъм. Засрамете се.

е ти какво искаш от дир-а :) тука няма журналистика, има списване и преписване. Нищо не се проверява, за нищо не се мисли кой-знае колко.

#ДържаватаДаПомогне

#СамоАкоСиБежанец

Публикации как хора и фирми изгарят с парите си за инвестиране на зелено в строителство се трият поголовно но фактите след седмица ще са нескриваеми хора https://www.facebook.com/reel/797876911171690?fs=e&s=cl

Внимателно следете къде ЧПФ са вложили парите на хората !!!!!

Всички трябва да си спрат колите от движение,да се бракуват. И всички бензиностанции ще фалират. Също ще спестим така наречения законен рекет. Данъци,прегледи и граждански отговорности и Каско. Пиявиците който ни пият кравчицата който са и на чело на държавата трябва да им се спре кранчето. Визирам и Кирчо тъпото и кокорчи.

Който? Който?

Спри и да ядеш, за да фалират производителите на храна. Докато пукнеш от глад, те ще са вече фалирали !!

По хардвардски...

По Путински

Строителните фирми удрят кипенците поголовно, който е вкарал пари на зелено ще духа супата...... Вече над 60 в София са спряли дейност.....

Диета

Строителното желязо от 1300 лева вече е 3000 и на горе и го няма даже за метрото и детските градини ..... Дограмата е по три и пет а тухлите по 6.....честито..... дано да си е струвало Украйна в НАТО да е изруди.....

Пости.

Каква Украйна, това е от Харвард...