17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Затова избягвам квартални кръчми, капанчета, закусвални и щандове в мола.

А, да. Забравих да добавя и китайски ресторанти.

Егати новината! Заведение, ама без име. Това е като: „Откриха мишки в склад на известна хранителна верига”. Е, и?!?

Или като "появи се грамотен журналист в 'новинарски' сайт"

Има ли новини

в някой испански кауш

Много скоро Алибегов ще вее мазни къдрици по кабеларките, за да се жалва колко несправедливост има по този свят, боже!

Беше абсолютен свинарник! Добре, че са го затворили. У нас всеки си мисли, че може да стане кръчмар и да трови народа с боклуци.

Всяка една глупост е герберска. Мутри от герб са го нагърбили издоили и човека фалирал и затваря. Десетки хиляди са такива. Съвсем скоро и България ще затвори с тези тъпи мутри. Мутри вън !

Ти явно намаш проблем да ядеш и лайна, стига да са евтини.

затворено е заведение БЕЗ ИМЕ ?!?!? Що за глупост. Напишете кое е заведението, иначе няма смисъл от новина. Страх ли ви е от нещо?

У нас е опасно да подадеш сигнал например че си бит, окраден и заплашван, особено ако разпознаваш извършителите и ги посочиш на разследващите. Не го правете ако не искате цял живот ядове да берете.

_stankow

Не казват кой е собственикът, но явно е от противниковата групировка :D :D

БАБХ,идете няколко пъти и в макдоналдс, особено в подлеза на СУ.Или там не смеете да пипате?

Затвориха я тая помийна яма най после! Що го наричате заведение незнам, това е шатрата в кръговото на паркинга на джъмбо! Влизал съм веднъж там и повече не повторих. печено пиле на кол - 12лв. Да пекат ги на кол като палят огън срещу джъмбо до стената на недостроено хале и пекат. Да ми ядат...... дето ще им дам за тая проскубана кокошка толкова пари!!!!

Преди беше добре, но сега е ужасно! Вкусно е, явно заради различни "химии", които добавят в храната, но след това човек едвам стига до....- абсолютно се изчиства, да не кажа, че почти се очиства!

Тука 5 снимки а за новината как Шерцингер зарадвала сестра си за РД - 40 ?????

Чак да те е страх да погледнеш.

Може би защото не съм от София не разбрах кое е заведението.

Нема ти трябва..споко

си от село, понеже не схващаш поантата

Шокиращо е, че явно на повечето клиенти липсата на хигиена и лошото качество на храната не са им направили впечатление даже.

Повечето хора у нас нищо не им прави впечатление.. Казаните за боклук са разположени по тротоарите, преливат от боклуци, но никой не се впечатлява, просто си минават покрай тях без проблеми. Улиците в провинцията не са мити от години да не кажа от соца, но това не впечатлява никой камо ли управляващите, те не са българи, чужденци са.

Какъв герб те гони бе, сельо. Това е културата на материала. И герб не може да ви оправи.

От БАБХ са най-корумпирани, нямал е кинти да им бутне и всичко щеше да се размине.

Очаквам довечера алибегов да се жалва по божков тв от репресиите на властта.

Има една верига за дюнери , дето името й се свързва с един дет' търкал вълшебната лампа ! Ей там каква е гнусотия ! И в хигиената , и в качеството на продуктите !!!

Аладинът на 6-ти септември в Пловдив е №1. Винаги прясно и вкусно. В София - Мимас и Фарко на Мадрид са ми фаворитите.

Пфууууу, че примат!

vkysno e,kato otidesh v 4am pian,kato motika

Това да не е кебапчийницата на паркинга на Джъмбо? Дето за да ти дадат кюфтето, първо разбутват мухите от него.

Дано да е то! Мирише и на лайна даже.

Затова само лудите ходят по заведения в България.

Има доста качествени заведения в България. Живееш нещо в миналото май.

Е ако все ходиш в местната кръчма на бай Ставри, разбирам защо имаш такова мнение за заведенията в България. Пробвай някой път и в някои ресторант в центъра :D

Да, найстина ако искаш да си прочистиш чревцата иди във веригата Нарру

вчера следобед се пробвах да пийна една наливна бира във “Витоша стрийт бар” сядаме и чакаме да дойде някок от Марс, след 10 минити се появи едно сервитьорче о донесе менютата. Да биричката е по 5.99, но е там е проблема: при 4 души в заведението да чакаш 5-6 мин и никой да не дайде да ти вземе поръчката си е подигравка с клиента. В крайна смета врътнах 2 големи стели в Спагети китчън, sorry VSB

Абеее, никой не говори за скъпарски заведения! Нарушението е в крайпътно капанчеее!!! Вие иначе посещавате централните заведения, всички разбрахме! Толкова ли сте ограничени в мисленето си, че измествате темата?!

На централното заведение като му направят предписание го изпълнява. Оня байко с кюфтаците на Джъмбо си е побарвал картофчето и не взимал мерки след неколкократни предписания и глоби.