17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Делянчо донякъде е прав, Лукойл винаги е работил със 70% руски петрол и 30% петрол от Киркук, т.е. иракски - така системите и крекинг процеса са най-ефективни. А иначе, социално, там намират работа над половин Бургас и то с добри заплати.

И се чудите, че не приемат България никъде. Как пък не гласувахте веднъж, че отказвате европейска субсидия. Ей така да покажете поне малко достойнство, плужеци.

За една частна фирма? Ами докато решите как и при какви правила да работи, фирмата ще си продаде активите. Направете закон направо за национализация и тогава подготвяите правила как да работи, като държавна.

Лукойл е стратегически обект и трябва да бъде държавен. Както например е АЕЦ. Това трябва да стане възможно най-бързо. Не може Русия да ни извива ръцете с това, че притежава единствения обект за производство на стратегическа за държавата суровина. Ако не се национализира, да се купи от държавата. Едва ли ще му е висока цената, щом от 10 г работи на загуба

Нещо не разбрах -Украйна къде е в цялата схема , пред базата за гориво в гр. Бяла,Русенско чакат всеки ден по стотина цистерни,половината от тях с украински номера ?

Еми ще свърши безплатното зареждане - като спре петролът към Рафинерията замина и Усрайна..

Мириканците що не спрат да купуват ядрено гориво от СССР?

тъпите избиратели на подлизурковците ще си го получат накрая - ще живеят като в Хаити, ама не като туристи.

Добре е да гледаме малко сеир с шепа пуканки. Не забравяйте, че петата колона в България се самоиздържа от този бизнес. Откъде мислите, че идва мед за калинките на всички избори през последните 10-15 години. Само едно не разбирам защот точно ДПС внася тоя закон? Интересно ми е да чуя мнение на хора като Осман Октай

Руски петрол от турция..с надценка

След толкова години неизчистване на съмненията около дейността на руските преработватели на петрол у нас , сега идва време да им се затвори базата без значение колко данъци биха плащали.

Гербаджаците надуват гащи , бай ганя пак ги избра и не ги бърка нафтата да стане 5 лева

тук е България,а на Европедалия.

Муахаха, днеска и на официалното гласуване ще ви Шамаросат!

време е да се връщаме към Русия - СССР поне АЕЦ ни построи, а САЩ за 33 години - само Разруха и Обедняване!

Заграбване на Построеното от СССР - включително Мариците!

Предлагам на 500 метра от българския бряг да се построи нефтопровод за да влиза нефта в България по тръба.

после вече е късно и няма пускане като 1ви до 4ти блок на АЕЦ-а, обаче тоя път последиците ще са катастрофални...

новият Губернатор на България, пред Сената каза ясно - затваряне на ЛукОйл и съответно 15 лева литър Дизел - основен приоритет!

защо сте се Оставили Очевадни Национални Предатели да ви Управляват?! Вие имате ли идея какво ще стане с държавата България, ако Лукойл спре?! или Купените Мисирки не ви Информират и си живеете в Розов Балон?!

Задава се далавера по-голяма от сръбското ембарго, цялото ЕС ще се опитва да купи продуктите на Лукойл. Така ще стане, че от контрабанда, за нас няма да остане и ще ни шъткат да мълчим, защото трябва да сме солидарни с Украйна.

Бали ма кОрът за нас българите. Но много се притеснявам, как горките укри ще се снабдяват от нас с дизелче? Или за тях законът няма да важи?

Ако имат наченка на мозък гласоподавателите на тази трупа ще се псуват здравословно, че са гласували за тях....

Как мазно и доволно се усмихват лекетата на снимката доволни че го сложиха за пореден път на населението :)

още не е разебано (без да влагаме политика)

ТИЯ ИДИОТИ ИСКАТ ДА СПРАТ ИЗНОСА НА ДИЗЕЛ ЗА УКРО ВЕРМАХТА .... И ХЕРО МУСТАФА ГИ НАБИЛА :))

Когато останете гладни и без гориво, ей тези ухилените мазнопитеци попържвайте!

ха честито ни пешеходство - бенза над 5 лв, нафтата над 7, газта...... Бахти малоумното племе сме, заслужаваме си политиците..

И най-жалкото е ,че ние им плащаме заплатите

Бензин - 3.98 Нафта - 4.34 LPG - 2.10 Да го духа Русия, хич не съм им фен, но ние действаме непазарно и в свой ущърб.

Защо бензинът и нафтата са по-евтини в Германия?? Газта е малко по-евтина в България... Тука е 1.12 евро. Нещо, някой ви клати и ви обяснва, че ви обича...

И като се замисля всичко се прави така, че ситуацията да стане такава, че да има един спасител Кралят Слънце от Банкя. От проста смека 2+2 някой я преобразува на система с линейни уравнения с няколко неизвесни и идава Кралят Слънце и казва: Защо се занимавате с глупости? Махайте тая глупости и смятайте 2+2 ...

Бензин 10 лв. Дизел 12 лв. - това ще са цените от м. 01.2023 г. Но господата депутати не ги засягат тези цени, ТЕ се возят със служебни коли, на които горивото и заплатите на шофьорите заплащаме НИЕ - НАРОДА. Скоро ще се срещнем пред и в парламента господа ДУПЕдавци!

Техните заплати са милиони с даренията , но за народа пак ще има да го духат бедните .... къв Шенген като няма да имаме гориво да идем до болницата ....

Господи, какие же идиоты!

Браво. Браво и на ДПС.

Не е ми за Русия, но ще се затриеме както сме тръгнали ! Кирето и Асенчо гръмнаха газа та ни излезна през носа, сега тези хубавци ще направят горивата по 5 лв минимум. Вън от ЕС!

Хахахахаха, вън от ЕС вряваш, че горвто ще е 45 стотинки лътъра, а заплатата 4000 лева ли? :)))))

Управялват ни престъпници! Ако не ги избием, те ще ни избият!

Вчера реших за пръв път да не зареждам от най-евтиния дизел. Просто така, понеже иде зима. Оказа се, че по-добрият е 3.75 лв литъра :) Тоест, около 75 лв за 20 литра. Смятайте!

ПРОДАЖНИЦИ, ЩЕ ДОЙДЕ И ВАШИЯТ ЧАС !!

Няма ли поне един от тази компанийка дебили в НС, който осъзнава, какви ги вършат..............

...има ,но ние си подкрепяме ...евроатлантизма ,който изцяло е в услуга на САЩ ...Марионетки !Е ,Радев ...."благодарим "!

Сорослешперите, бензин 10 лева литъра добре ли ви е? Щото тва ни чака и вас и нас.

sawo

да, 50лв литъра ги чака, даже 100. Колкото и газа стана 4000 евро.

Соросроб със сонда аватарче. Ти знаеш какво приказваш:) Ма като зема едно дърво.

Бензина по 10 лв за литър