Коментари - За първи път възобновяемата енергия изпревари въглищата в САЩ | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

харесва това

Някъде четох, че дървата се брояли възобновяем енергиен източник. Е малко бавно се обновявали.

пълни , простотии и глупости

Толкова глупости лъжи и пропаганда дори и по времето на комитата нямаше....

Упорити и нагли.

Хахахахаха Зелените еуглени в действие - тролове на ниво Данчо Полицая Гръмко заглавие и мънкане в текста Много ясно, другари зелени еуглени, че ВЕИ ще изпревари въглищата, защото ТЕЦ минават на газ. НА ГАЗ А ВЕИ са хидро и мизерни няколко процента панели и перки Жалка работа, въпреки заглавията

Адиоти, какво правим когато е тъмно и тихо????? Как си представяте пускане и спиране на ТЕЦ като караджейка??? Някой да се изрепчи пак за батериите дето струват един милиард, но да замълчи за цената на монтажа, инфраструктурата, съпътстващото оборудване, охлаждане и тнт. Аман от енергетици учили в ганкиното кафене.

В Германия това се случи за първи път преди години.... Хората имат инсталирани над 60GW соларни панели, които имат годишно производство колкото 8 ядрени реактора.

Махнете класическите Веи тоест язовирите и гледайте импотентността на панелчетата и перките

Хората генерират безплатна електроенергия от Слънцето, а ние ще строим АЕЦ, понеже сме по-велики от тях,

И тук като ги затворим ,ТЕЦовете барабар с АЕЦа ще имаме изпреварвате на ВЕИ

И щото е безплатна, затова в Германия гонят световни рекорди в цената на елетроенергията... Слънцето е безплатно, добивът на енергия от него -- не.

Мани, мани... живи да ги оплачеш германците. Виж хората в Перник, Бобов дол и Гълъбово как просперират и колко са по-добре от тях, като си копат кюмюра направо от двора.

Ей така се "правят" новини. Всъшност не ВЕИ са ИЗПРЕВАРИЛИ въглищата, а забраните за използване на въглища са довели обема произведена от тях енергия до под този на ВЕИ. Е, да, дялът на ВЕИ също се е увеличил, но нишата, освободена от въглища е заета основно от други не-ВЕИ източници на енергия.