За първи път в света: Пуснаха в обращение криптовалута на ЛГБТ общността

Името на марикойна е игра на думи, идваща от испанската жаргонна дума за хомосексуалист maricon и думата bitcoin

Обратно в новината

Коментари - За първи път в света: Пуснаха в обращение криптовалута на ЛГБТ общността | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Побъркаха се тотално, извратеняците! Да вземат да си създадат собствена държава на някой остров в Тихи океан, със собствена валута и всички сбъркано да се съберат на едно място, да си практикуват отвратителните си обичаи , желания и мечти! Дискриминирани били... Не дискриминирани, психично болни са!

Странното е че физиологически немогат да се размножават а стават все повече. Физически и духовно.

Джендъри напред!

Фалшиви стоки фалшиви услуги и фалшиви пари

Сега ще трябва да я приемат навсякъде като официално платежно средство, за да не ги обвинят в хомофобия!

Парична единица иматвече. Кога ще си направят и държава(Педерасландия) и да се отделят от нормалните.

педикойн щеше да е по-добре

Обичам тези новини. Показват ми ясни симптоми на това, което предстои.

А Трамвай Минчев колко кли-торкоина заработи днес?

Педераси, Сър.

Гнусните педали превземат света - бавно, но сигурно. Извоюваха си специални права - квоти за педали при наемане на работа, после не може да ги изгониш, участие в управлението на фирми и правителства, сега валута, утре - очаквам да обявят хетеросексуалнистта за болест и извращение.

педикойн

Тва е гениален маркетинг. Евалата. Айде ходи са атакувай тая спекула ако си имаш работа. Ще те налазят всичкото кретенйе.

Нали искат да бъдат интегрирани и да не ги разделят от останалите хора? Защо тогава по всякакъв начин се стремят да се разграничат от другите, сега и собствена валута изобретили. Дори в името си се разделят по между си - вместо обобщаващото хомосексуалист са сложили буквата на всяка от разновидностите, че даже сложиха и "+" за останалите 32, дето няма как да увековечат. След като те се разграничават, защо ние трябва да се борим за тяхната интегрираност. Същото е и с циганите, които се разграничават от себеподобните си, като искат да ги наричаме "роми", макар че името не променя същността.

Не ме е страх от педалите. Само тези които ги е страх от тях или фа6 станат като тях ги мразят. За мене е ок. Колкото са повече - толкова повече жени за мене.

Ами лесбийките? Колкото повече от тях толкова по-малко жени за теб.

Да съм казал нещо за лесбийките? Па и тези който са... Мязат повече на педали. То не са като тия дето гледате на клипчета.

Можеше и "лез" да я кръстят.

ЛГбт общноста е единствената която неможе да се размножава,а се увиличава всеки изминал ден

имаше дето се размножаваха сами.. Сещам се за морските плоски червеи, размножаването им е също толкова гнусно като лгбтфк-нещото си!

Не се увеличават, а все по-малко им пука от селяндурите, като вас и не се крият

Богатее Сорос, че трилионите са му малко - вече?!

Вече се е насочил към криптовалутите, подобно на Бил Гейтс, Тръмп и др.!

Чудесно! Сега да вземат и държава да си основат и всички да се съберат да си живеят заедно и да си харчат валутата и да си правят прас-прас!

расисти от негрите и по-нетолерантни от педерите. Парите трябва да обединяват различните, тия си направли само за педали валута....

Съветът ми към хора, които ще спекулират с тази криптовалута по борсите, е да съблюдават правилото на гей прайда. Всяко чудо за три дена. Купувате в понеделник един пакет от криптовалутата за две хиляди лева и чакате до сряда, като стигне пика продавате целия пакет и сте придобили една прилична сума. Търговията с тази криптовалута ще си бъде като гей парад. Хахо хихо, после тихо.

Испанските педераси, по педераси от останалите педераси.

Западно от желязната завеса са израснали само педераси.

За много години на майка ви в п

Каква ще им е емблемата (смях). Кой по-пеерас, ще има повече марикойни? (много смях).

Колко хубавоооо....

Като взема един неокастрен вършинкойн да ви подкарам с него знайш какви криптограми ще ви закодирам по задниците и гърбовете. Не се спряхте с тия простотии.

Shitcoin…буквално.

Това е началото на краят на крипто шитните :)

Искат останалите да ги приемат,а сами се сегрегират.Защо им е тази валута?

ми казали са си го - искат с нея да се плащат лбгт "услуги".... само не са уточнили как ще се "произвежда"?

Приходите от дрога, която се консумира в техните заведения трябва да се изперат чрез тази криптовалута.

Izrodi, pisah ti +.kriptotp shte si go zavirat v..... Nosaaaa.

Кога ще пуснат негрокоини за да могат нерасистките компании да инвестират а останалите ше им кажат че мразвт кюмюра

А ако се пусне продукт рекламиран като насочен към хетеросексуалните нали се сещате какъв вой ще настане ?

Никакъв вой няма да настане, защото тази криптовалута няма да има никаква цена. От 7000 000 000 хора 500 000 000 са лгбт. Останалите са нормални. Като се разпространи едно платежно средство сред мнозинството на човечеството, то се обезценява, щом е за всеки достъпно. Швестерите за тяхната криптовалута са подготвили списъци, което прави достъпът ексклузивен и изкуствено вдигат цената на криптовалутата.

Да си я ползват. Ние, които сме нормални, а не извратени няма да се възползваме.

Очаквали Добронамерени към извратеняците компании,да започнат да използват тази нова педе валута. Оттам компании които откажат да използват ЛГБТ валутата са Недобронамерени,Мразят педалите и ще бъдат публично обявени като Хомофобски! Ето така работи Запада в който за да влезем си продадохме душите и държавата.

Отличен пример.Само да добавя,че хомосексуалните педофили обединени в секта са начело на всяка една управленска структура там и неуморно унищожават устоите на обществата които живеят.От там идва този непрестанен натиск за "правата" на извратеняците.

Като има измислени платежни единици какво, всъщност, е бастисала Ружа? Нещо, което го няма! " Докато има будали, ще има тарикати!".

Mariconadas:)))

Досега има поне 2000 криптовалути. Скоро може да никнат на ден по 100-200 нови. и докато изникнат, вече са изчезнали в небитието.

Мариконска им работа.

Кокорчо и спецов , колко си купиха ? Или просто се наредиха на влакчето от чакащи , НАЙ ОТПРЕДЕ!

После не ми казвайте, че са дискриминирани. Те сами го правят да е така. Те се делят

Това е все едно расизъм към нормалните . Една валута трябва да принадлежи към всички общества, не само на пеерасите

Добре де, на 1-ви Януари точно с тази ли тъпотия намерихте да ни занимавате? И то в категория бизнес. Въобще редактора пуснал статията може ли да си отговори на въпроса "Какво е бизнес"? Или понеже като си иде в провинцията и там кварталните манияци говорят все, че мислят да "инвестират" в биткойни и сега изведнъж някакво общество обявява своя криптовалута и в ДИР.БГ веднага подскачат и намират бизнес в това.

Ненормалниците ще ползват фалшива валута. Нека да фалират!