Коментари - За няколко долара в очното дъно: Останали без пукнато песо, аржентинците продават ирисите си за малко криптовалута | Бизнес.dir.bg
назад

За няколко долара в очното дъно: Останали без пукнато песо, аржентинците продават ирисите си за малко криптовалута

"Уърлдкойн" ... или става дума за първите стъпки към изграждането на "най-голямата финансова и идентификационна мрежа в света, която запазва конфиденциалността на личните данни

Обратно в новината
| Автор: Галя Горнишка, БТА

Коментари - За няколко долара в очното дъно: Останали без пукнато песо, аржентинците продават ирисите си за малко криптовалута | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Няколко долара в очното дъно..." информира ФРАНС ТРАС и БТА препечатва...

А кога ще започнат да раздават куфарчетата със по 1 000 000 евро на калпак ? Да знаеме кога да се приберем в България от Малдивите.

Че в Испания опашките също бяха много големи, ама от алчност. Иначе драматизацията в репортажа е брилянтна, след като вече няма разследваща журналистика ни занимават с напудрени измишльотини.

Това ни чака и нас след няколко години управление на Мутрата, Прасето и Рашка Чебурашка. Масова емиграция, самозапалвания ириси и т.н.

Ако бях видял тази статия на друго място щях да се чудя кой ли ги пише тия глупости ? Но в Дир нещата са ясни! И да попитам: ако това нещо го предложат тук колко души ще гледат да вземат парите ? Познахте ! Всички ромеи, 80% от пенсионерите, 80 % от селяните и т.н. "градове" в Западнала България. Ще има денонощни опашки! Ама друго е да ти внушат, че там някъде има някой дето е по-зле и от теб !

заглавие

галя горнишка е написала прекрасна статия! россолюбците ще се кефят! само дето няма ни един човек да е мигрирал от аржентина в рассия, а от рассия в аржентина са десетки хиляди! впрочем в аржентина са много по свободни и богати от алкашите!

Отлично, юнак! Получаваш усмивка пред Посолството. Ела да ти я връчим!

Това не може да се случи в света на ,,демокрацията".

Но при демоНОкрацията може.

пак директно в очите им ли става? На очна орбита поне 2-3 златни монети...

Доста мрачно и дистопично бъдеще се задава за гоите.

През 90те нашите родители и това не можеха да направят! Очевидно всяка страна преминава през такъв епизод. Така, че аржентинците са в. по-добро положение от българите по онова време.

ирисът НЕ Е в очното дъно, тъкмо обратното - той е цветната кръгла част в предния край на окото!

Искаш твърде много от глупавите джурналя на дирника. Те самите са дъно

Това се случва и в много африкански държави, където хората са на ръба на оцеляването. Нека само да ви сканираме оченцето и ще получите $10, което си е сума за там.

Светът си заминава....

Е ти сега ли го разбираш?

Не света, а Аржентина !