За "Газпром", "Булгаргаз", интерконектора с Гърция: Ето отговорите на Росен Христов

Енергийният министър съобщи, че освен държавния заем, за обществения доставчик ще се търси дългосрочно и средносрочно финансиране от частния сектор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руски подлоги! Оставка!

Я се шибай бе, пендел!

Разбира от енергетика, колкто баба ми от космически технологии!

Приоритет е най-изгодната цена. Газпром или Шел все тая.

се ти бе русороб! Марш в Сибир!

"В случай на необходимост сме готови да възобновим преговорите с "Газпром",.." Не, не е необходимо, продължавайте да вкарвате от Марс и Юпитер втечнен, за да е още по-евтин.... Не са руски подлоги, просто са корумпирани подлоги всичките до 1!

овцете, позаинтересувайте се кой е този, какъв е бил, какво е постигнал... стига сте блеели! Този е абсолютен мошеник!

Много скоро ще се разбере кой накъде ще е марш, бе пенделска отрепко!

При СССР имахме четири ескадрили, краварските говнояди летите с фактури. Ходи в енергото и си пусни заявление да плащаш потребената Ел. енергия на цени на Марица1и3.

Икономиката на една страна не трябва да зависи от политиката, .... както правят 90% от ЕС - търгуват си с Русия!

Точно! Ние не сме някакви с 4000EUR заплати, че да можем да си позволим енергията за месеца да струва 500, вместо 250EUR на човек! Запада може да си го позволи, ни не! Тия жени дето бяха с американското знаме посред бял работен ден, явно имат други доходи, а не от заплата с ежедневна работа 8-17:00

НИКОЯ нормална икономика не зависи 100% от Русия! ПОНЯЛ?

А по Южен поток нямаше забележки и ги пуснаха за един месец? Аре тоя да не ми разтяга локуми!

Абе да го бяхте питали защо като електричеството е толкова скъпо, защо не пуснат ТЕЦ Варна на хидроексперта, да се смъкнат леко цените, а?

Киро ква лента ряза....Поредната му лъжа...Какво ли се учудвам

Тоя пък Дрислю,какви Простотий ражда Радев не е истина?

ВСИЧКИ са се вторачили в Азербайджан. :) През 2021 г. ЕС е внесъл 155 млрд. куб. метра газ ОТ РУСИЯ. ЕС внася общо 90% от газа, който потребява, от които 45% са от Русия. През ПЪРВОТО ПОЛУГОДИЕ на 2022 г. Адербайджан е ИЗНЕСЪЛ 12.9 МЛРД. КУБ. МЕТРА ГАЗ, от които 4.8 млрд. куб. метра за Турция; 1.6 млрд. кеб. метра газ за Грузия и 6.5 млрд. куб. метра газ за Европа. ЛИПСАТА от 6.6 до 155 млрд. куб. метра газ КАК СЕ ЗАПЪЛВА?!

Защо пишеш простотиЙ?!

Луканов, Виденов и Орешарски. Най-некадърните правителства.

Никой няма да се върне към газпром, това е голям риск!

Тази отрепка от снимката твърди: Газ в интерконекторът НЯМА!!!! Операторът на интерконекторът ПОКАЗВА: ТРЪБАТА Е ПЪЛНА С ГАЗ!

Кой никой бе ахмак? Половин Европа си плаща и нямат проблем, само идиотите Киро, Асен и долната им пасмина не платиха и поставиха Държавата на колене. Сега трябва да се молим да ни пуснат газа, дотам ни докараха тъпаците ПП.

Запълва се с джендъро-олигофренски пръдни. Разбирай ДБ и ПП. Дотам докараха Държавата да е поставена на колене.

Следете го внимателно този, това е най-големия шмекер в настоящото правителство.

имал си на баба ти фърчилото... колкото имаш и сега! Много ме кефи като някой скъсаняк коментира - имали сме еди какво си, нашето черноморие и тн тн. Когато извадиш документ, че и имал самолети, хотели и тн. тогава ще говориш. Иначе си прост скъсаняк. Както и всичките комунистически отрепки!!!

Още ли не си арестувал Киро-лъжеца и Асен-крадеца?

Твоята може и да е пълна с газ.

Няма лошо, българите и без това се къпят по веднъж през сезона и след това дори си честитят банята! Зимата вместо да си създават топъл комфорт в домовете ходят навлечени с по няколко фланели и като ловджийски кучета дебнат да не би да е останала включена някоя осветителна лампа. Супер идилия и огромен стимул за живеещите извън България да се върнат обратно там.

Бopиcoв e "нaбoжeн", крадлив и лижлив, кoмyниcт кoйтo тpябвa дa e в зaтвopa!

на юмручето. Явно докато не излезе гладната тълпа така ще е. Ще си гонят олигархичните интереси. Казахме, няма да купуваме руски газ под формата на втечнен американски с олигархична надценка!

ще се върнат, то в Ойропата освен по гей сауните и баните няма да има къде да се изкъпят. Това е целта. Да се подсигурят отреоки като управляващите ЕП и ЕК педераси с нови бройки.

Това трябва да се чете така държавата плати парното на софиянци...пък дал някога булгаргаз ще върне нещо...нака как бездъъна каца да повърне...

с великия кабинет на промяната ще остане прякора на Кирил Петк0в _Танкера,И.Костов-Мавъра,Росен Плевнелиев-Чехльо ,Бойко Борисов -Тиквата итн-Слави Трифонов -Дългия...

От комунизма имаме опит с газените лампи! Бяхме като дискотека. Още ги пазим. Вадим ги и палим!

Народът казва: "Евтиното винаги излиза най -  скъпо!' Та и руския газ ни излезе солено и пресолено, направо бигор! И не мислете, че става дума само за пари и само за момента

Тия сметки да ги правят крадливите ви приятели от ЕНП, които заГРОБиха Германия - Меркел, Вебер. България консумира 3 млрд, което идеално се покрива дори само от Азербайджан. Даже без да включваме танкерите.

Булгаргаз е на печалба. А защо сутринта Гълъб лъжеше,че спасяват Булгаргаз с 800мил. Лъжци.Хайде сега да излита заедно със Свраков и другите пернати, които назначи. Мунчовци .

И тия поредни фармасонски копилета ще излязат ялови. Народецът вече плаща с 40-50 процента по-скъп газ, а зимата иде. Марш с наколенките при Газпром, и спешно да се пълни Чирен догоре!

Значи компанията е на печалба, само дето не може да си получи парите от топлофикациите? А ако не ги получи пак ли ще е на печалба? Ами да, защото няма да си разплати задълженията. Нещо се обърках…

Този Радев да си ги взема експертите и да си ходи заедно с тях и ПП и всички блажещи от западните правителствени фондации. Тук има народ който едвам свързва двата края и се чуди какво ще прави зимата с тези сметки. Не ме интересуват вашите ценности или знамена в световете на дъгата. Марш и да идва някой който върне предишното положение преди ПП и почне оттам да повишава стандарта на живот. Аман от непрокопсаници, които са се научили да приказват в розово и да ми свалят звезди от небето, а всъщност да са изпражнения.

едни милиарди евро. Ей тъй .Без нищо.Бам бадева както казва Народа! Ясно е,че ,,Булгаргаз “ и ,,служебното” правителство на БСП(Русия) вече ни заробват за десетилетия напред със заеми за тотална зависимоста Русия които ще плащаме ние българите.Докато Москва ще ги прахосва за война срещу Украина,света и слещу интересите на руския народ и държава

Това момче е гола вода...Сега не разбрах, Крим руски ли е или украйнски? Тебе питам Радев.

Рано рано се напука

1 Да са изфащат сички руски кавали 2 Да ги тричат в Бродилово

Крим винаги е бил и ще бъде Руски

Може да ми тричаш уй

Всички подържници на ДБ и ПП са се заели да пречат максимално много на служебното правителство,което прави всичко възможно да няма недостиг на газ и то на приемливи цени.

Кой си ти бе,че ще питаш Радев за Крим.Защо не питаш Путин.Разбирасе,че е руски.

съд и кастрация за тия кавали дето са допуснали да купуваме руски газ от посредници с 30% по скъп.

А, бе Христов, стига с глупостите. Незабавно подновете договора с Газпром, най-изгоден в момента, нима не виждаш, че България пропада без газ. Връзката с Гърция, каквото и да правите да сде съдерете от работа няма да я направите за ден, два, нима не ти е ясно,че не е готова и трябва технологично време. Продължението на Турски поток работи, 13 милиарда газ минават по него и то под носа ни и да оставите България без газ в момента и не се знае за напред до кога, е те това е национално предателство. Стига сте слушали американците, гледайте бълг. интерес и нищо друго. Догодина търсете, ровете газ и от другаде, но сега на момента, плащайте на Газпром и успокоите и бизнеса и българите. Оставите ли българите без газ заслужавате бесилка. Войната ще свърши, рано или късно Европа пак ще купува руски газ, петрол и т.н., но ако оставите България без газ в момента просто не сте за тази работа, нямате поглед на реалността, по добре да не идвахте на власт.