За "Газпром", "Булгаргаз", интерконектора с Гърция: Ето отговорите на Росен Христов

Енергийният министър съобщи, че освен държавния заем, за обществения доставчик ще се търси дългосрочно и средносрочно финансиране от частния сектор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честито ви членство в ЕС Големи ценности голема демокрация 30г тотално онищожение на държава управлявана от ченгета мутри и пендели със западно образование Д живее демокрацията

ЗАЯВЛЕНИЕ НА ОПЕРАТОРА НА ИНТЕРКОНЕКТОРА: Интерконекторът е завършен и в него има газ от юни, но служебните министри не го видяха. ЧАМОДАН ВОКЗАЛ СИБИР!

Заради сексуалните изпълнения на КИРО,ЛЕНА,АСЕНЯ и други сме на тоя хал. Плащахме 450 долара на 1000 кубика газ а сега заради сексуалните атлантически ценности ще плащаме 2000 долара за 1000 кубика газ ,и забележете все руска газ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Тези танкери със сгъстена газ я ползват други от съседите но ние я плащаме на каквато цена си искат ,а за нас от благодарност ни отвъртват кранчето и ни пускат същото количество руска газ за която сме платили за танкерите на цена неизвестна щото е търговска тайна .!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И тръбата от Гърция и тя е закачена към руския газопровод който за благозвучие в Турция се нарича турски а в Гърция гръцки . В Гръцкото пристанище където ще си регазифицира течен газ от танкери още не е направен и от където евентуално от гръцкия газопровод бихме могли да получим газ като затова ние притежаваме 20% от регазификационното съоръжение. Но виж медии и толерантни носители на атлантически ценности ни проглушиха ушите как не искали руска газ а то друга няма.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

800 милиона заем за Булгаргаз, които са източени от фирми на Кирили Петков и Асен Василев, а Бойко го обвиняваха за кражби

Направо не е за вярване тези от ПП как може са втора партия по електорални нагласи, българина обича да избира откровенни доказани крадци да го управляват

А, бе Христов, стига с глупостите. Незабавно подновете договора с Газпром, най-изгоден в момента, нима не виждаш, че България пропада без газ. Връзката с Гърция, каквото и да правите да сде съдерете от работа няма да я направите за ден, два, нима не ти е ясно,че не е готова и трябва технологично време. Продължението на Турски поток работи, 13 милиарда газ минават по него и то под носа ни и да оставите България без газ в момента и не се знае за напред до кога, е те това е национално предателство. Стига сте слушали американците, гледайте бълг. интерес и нищо друго. Догодина търсете, ровете газ и от другаде, но сега на момента, плащайте на Газпром и успокоите и бизнеса и българите. Оставите ли българите без газ заслужавате бесилка. Войната ще свърши, рано или късно Европа пак ще купува руски газ, петрол и т.н., но ако оставите България без газ в момента просто не сте за тази работа, нямате поглед на реалността, по добре да не идвахте на власт.

съд и кастрация за тия кавали дето са допуснали да купуваме руски газ от посредници с 30% по скъп.

Всички подържници на ДБ и ПП са се заели да пречат максимално много на служебното правителство,което прави всичко възможно да няма недостиг на газ и то на приемливи цени.

1 Да са изфащат сички руски кавали 2 Да ги тричат в Бродилово

Може да ми тричаш уй

Това момче е гола вода...Сега не разбрах, Крим руски ли е или украйнски? Тебе питам Радев.

Крим винаги е бил и ще бъде Руски

Кой си ти бе,че ще питаш Радев за Крим.Защо не питаш Путин.Разбирасе,че е руски.

едни милиарди евро. Ей тъй .Без нищо.Бам бадева както казва Народа! Ясно е,че ,,Булгаргаз “ и ,,служебното” правителство на БСП(Русия) вече ни заробват за десетилетия напред със заеми за тотална зависимоста Русия които ще плащаме ние българите.Докато Москва ще ги прахосва за война срещу Украина,света и слещу интересите на руския народ и държава

Рано рано се напука

Този Радев да си ги взема експертите и да си ходи заедно с тях и ПП и всички блажещи от западните правителствени фондации. Тук има народ който едвам свързва двата края и се чуди какво ще прави зимата с тези сметки. Не ме интересуват вашите ценности или знамена в световете на дъгата. Марш и да идва някой който върне предишното положение преди ПП и почне оттам да повишава стандарта на живот. Аман от непрокопсаници, които са се научили да приказват в розово и да ми свалят звезди от небето, а всъщност да са изпражнения.

Значи компанията е на печалба, само дето не може да си получи парите от топлофикациите? А ако не ги получи пак ли ще е на печалба? Ами да, защото няма да си разплати задълженията. Нещо се обърках…

И тия поредни фармасонски копилета ще излязат ялови. Народецът вече плаща с 40-50 процента по-скъп газ, а зимата иде. Марш с наколенките при Газпром, и спешно да се пълни Чирен догоре!

Булгаргаз е на печалба. А защо сутринта Гълъб лъжеше,че спасяват Булгаргаз с 800мил. Лъжци.Хайде сега да излита заедно със Свраков и другите пернати, които назначи. Мунчовци .

Народът казва: "Евтиното винаги излиза най -  скъпо!' Та и руския газ ни излезе солено и пресолено, направо бигор! И не мислете, че става дума само за пари и само за момента

От комунизма имаме опит с газените лампи! Бяхме като дискотека. Още ги пазим. Вадим ги и палим!

си в коментара си, чак ми стана смешно, като се сетих, че в тоалетната в апартамента, още виси окачена една красива газена лампа, при това е там още от времето на редовните режими на тока, по времето когато бях дете, а моите родители бяха живи. Нямам обяснение защо, но оня ден минах през една железария за нещо съвсем друго. И някак машинално взех и литър газ за осветление, НИКОГА досега не съм купувал подобен артикул... Та значи ще сваля калъфа от лампата, ще измия хубавичко и нея и шишето и ще я спретна за интересните времена на зима... Мир и спокойствие на всички!

с великия кабинет на промяната ще остане прякора на Кирил Петк0в _Танкера,И.Костов-Мавъра,Росен Плевнелиев-Чехльо ,Бойко Борисов -Тиквата итн-Слави Трифонов -Дългия...

Това трябва да се чете така държавата плати парното на софиянци...пък дал някога булгаргаз ще върне нещо...нака как бездъъна каца да повърне...

на юмручето. Явно докато не излезе гладната тълпа така ще е. Ще си гонят олигархичните интереси. Казахме, няма да купуваме руски газ под формата на втечнен американски с олигархична надценка!

Няма лошо, българите и без това се къпят по веднъж през сезона и след това дори си честитят банята! Зимата вместо да си създават топъл комфорт в домовете ходят навлечени с по няколко фланели и като ловджийски кучета дебнат да не би да е останала включена някоя осветителна лампа. Супер идилия и огромен стимул за живеещите извън България да се върнат обратно там.

ще се върнат, то в Ойропата освен по гей сауните и баните няма да има къде да се изкъпят. Това е целта. Да се подсигурят отреоки като управляващите ЕП и ЕК педераси с нови бройки.

Още ли не си арестувал Киро-лъжеца и Асен-крадеца?

Бopиcoв e "нaбoжeн", крадлив и лижлив, кoмyниcт кoйтo тpябвa дa e в зaтвopa!

Следете го внимателно този, това е най-големия шмекер в настоящото правителство.

Тази отрепка от снимката твърди: Газ в интерконекторът НЯМА!!!! Операторът на интерконекторът ПОКАЗВА: ТРЪБАТА Е ПЪЛНА С ГАЗ!

Твоята може и да е пълна с газ.

Никой няма да се върне към газпром, това е голям риск!

Кой никой бе ахмак? Половин Европа си плаща и нямат проблем, само идиотите Киро, Асен и долната им пасмина не платиха и поставиха Държавата на колене. Сега трябва да се молим да ни пуснат газа, дотам ни докараха тъпаците ПП.

Луканов, Виденов и Орешарски. Най-некадърните правителства.

ВСИЧКИ са се вторачили в Азербайджан. :) През 2021 г. ЕС е внесъл 155 млрд. куб. метра газ ОТ РУСИЯ. ЕС внася общо 90% от газа, който потребява, от които 45% са от Русия. През ПЪРВОТО ПОЛУГОДИЕ на 2022 г. Адербайджан е ИЗНЕСЪЛ 12.9 МЛРД. КУБ. МЕТРА ГАЗ, от които 4.8 млрд. куб. метра за Турция; 1.6 млрд. кеб. метра газ за Грузия и 6.5 млрд. куб. метра газ за Европа. ЛИПСАТА от 6.6 до 155 млрд. куб. метра газ КАК СЕ ЗАПЪЛВА?!

Запълва се с джендъро-олигофренски пръдни. Разбирай ДБ и ПП. Дотам докараха Държавата да е поставена на колене.

Тия сметки да ги правят крадливите ви приятели от ЕНП, които заГРОБиха Германия - Меркел, Вебер. България консумира 3 млрд, което идеално се покрива дори само от Азербайджан. Даже без да включваме танкерите.

Тоя пък Дрислю,какви Простотий ражда Радев не е истина?

Защо пишеш простотиЙ?!

Киро ква лента ряза....Поредната му лъжа...Какво ли се учудвам

Абе да го бяхте питали защо като електричеството е толкова скъпо, защо не пуснат ТЕЦ Варна на хидроексперта, да се смъкнат леко цените, а?

А по Южен поток нямаше забележки и ги пуснаха за един месец? Аре тоя да не ми разтяга локуми!

Икономиката на една страна не трябва да зависи от политиката, .... както правят 90% от ЕС - търгуват си с Русия!

НИКОЯ нормална икономика не зависи 100% от Русия! ПОНЯЛ?

овцете, позаинтересувайте се кой е този, какъв е бил, какво е постигнал... стига сте блеели! Този е абсолютен мошеник!

"В случай на необходимост сме готови да възобновим преговорите с "Газпром",.." Не, не е необходимо, продължавайте да вкарвате от Марс и Юпитер втечнен, за да е още по-евтин.... Не са руски подлоги, просто са корумпирани подлоги всичките до 1!

Приоритет е най-изгодната цена. Газпром или Шел все тая.

Точно! Ние не сме някакви с 4000EUR заплати, че да можем да си позволим енергията за месеца да струва 500, вместо 250EUR на човек! Запада може да си го позволи, ни не! Тия жени дето бяха с американското знаме посред бял работен ден, явно имат други доходи, а не от заплата с ежедневна работа 8-17:00

Разбира от енергетика, колкто баба ми от космически технологии!

Руски подлоги! Оставка!

Я се шибай бе, пендел!

се ти бе русороб! Марш в Сибир!

Много скоро ще се разбере кой накъде ще е марш, бе пенделска отрепко!

При СССР имахме четири ескадрили, краварските говнояди летите с фактури. Ходи в енергото и си пусни заявление да плащаш потребената Ел. енергия на цени на Марица1и3.

имал си на баба ти фърчилото... колкото имаш и сега! Много ме кефи като някой скъсаняк коментира - имали сме еди какво си, нашето черноморие и тн тн. Когато извадиш документ, че и имал самолети, хотели и тн. тогава ще говориш. Иначе си прост скъсаняк. Както и всичките комунистически отрепки!!!