Коментари - WorkTalent ви пита: Каква е ролята на семейството за кариерното ни развитие? | Бизнес.dir.bg

Коментари - WorkTalent ви пита: Каква е ролята на семейството за кариерното ни развитие? | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия взеха да напомнят златните години на соца: "Колко много вярвате в ръководната линия на Партията". А колко народ бяга на работа,за да се спаси от мрънкащото женище/смотаното мъжле + да спретне това-онова с гаджето там?

Аз съм на принципа, че човек сам си решава. Когато навремето избирах между физика и право, дефакто единствено баща ми ми уважи решението - добре, право да бъде! Знаеш, че с майка ти повече искахме физика (физиката отпадна и по финансови причини), но ТИ СИ РЕШАВАШ, ТИ ЩЕ ГО РАБОТИШ. Освен това сключихме една сделка - мързи ме сега да я пиша. Отделно някой път, когато имам време може да напиша как майка ми беше развила обсесия да ме прави архитект (има и железни аргументи за което), без да отчита факта, че не искам да ставам архитект, но тя твърдо е решила, че ще ме направи архитект, ако трябва и през трупа ми! У наши дни мои приятелки имат подобни идиотски идеи, само че искат да правят децата ИТ-та, без да знаят какво точно ги чака, и/ли че децата просто на стават за ИТ-та, или не искат да стават ИТ-та. Та и тук както с работа, спорт и още поне 5-6 неща съм адвокат на цялата следваща генерация те сами да си решават, в крайна сметка те ще го работят.

Хахаха! Уърк Талент! Ха ха ха! Най-мързеливите и некадърните ще ни разпитват как си търсим и/или намираме работа... айде, бе! И само като прочетох какви са питанките... Литература съчиняавана от бездарници и предназначена за слабоумници, които да се вържат... Ама такива питания в които слоганите са от типа "ако слонът е зелен а крокодилънт по-зелен, може лки все пак прасетата да не са розови?", вие как мислите - кой идиот ще се навие да отговаря? Или ако отговори - това сериозно допитрване ли е?... .Или е в стил "Вей ми ветре песни - как се имитира работа, с цел отчитане на дейност, за да падат кинти лесни... усвоени от незнам кои си... левичари "десни"..."!

Тези имат най-неадекватните анкети!

Ха, че кой друг да ти каже, че от тебе нищо не става, хахаха, питай жената, до всеки успял мъж стои жена, която му дудне че е пълен смотаняк, хахаха