WEF: Изменението на климата е опасност номер едно

Мрачни перспективи за глобалното възстановяване, сочи проучване на Световния икономически форум

Обратно в новината

Коментари - WEF: Изменението на климата е опасност номер едно | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде някой да ми обясни защо в Дубай става студено? Случайност? Пари, супер компютри. Говоря от личен опит. Където някъде става топло другаде става студено. Балъци такива!

Основната причина за климатичните промени е слънчевата активност. Другите 2 причини са голямо вулканично изригване и сблъсък с голям астероид. Всичко останало е за въздушни пари - търговия с въглеродни емисии, цената на тези емисии е калкулирана в различните енергии. Просто ни скубят с още една такса.

За обикновения бългърин опасност номер 1 е оцеляването , а не климатичните промени

Искам първо да се спася от уродите, които посавят кризите на света на всеки 10 год., за да ни "затъркат" от лицето на земята и нека след това поставяме ПРИРОДАТА , която може да ни изхрани и запази поне още 100 години !!!

Абе мани тея климатични глупсти.Ковид ковид ковид вакса вакса вакса

Не се страхувайте - ние , в канадската провинция България си имаме МИНИСТЪР ЗА КЛИМАТА - ще го правим както си искаме - климат по желание на високоинтелигентните канадци министри на Р България. Имат страхотни идеи , само почакайте , чудесата предстоят !

Глабалистите много бързо смениха терминологията от "глобално затопляне" на "климатични промени"! Но защо не отмениха по същия начин плащането на "въглеродни емисии"? Отговорът е прост, ама е необходимо да се мисли с главата!

Опасност номер едно е да се борят безумно с Китай като използват за претекст климата и налагат климатични мита и такси на китайския износ. Това може за немците и да е ок, но за агро-туристически икономики като нашата е безумие! Проблемът е да казват истината и да спрат с джендеросването навсякъде! Не може и ние барабар Петко… бедни сме да ги обслужваме.

Толкова много сте си промили мозъците че чак вече не е смешно…жалко е

Само на мен ли ми прави впечатление, че смениха нагло реториката?! Вече няма глобално затопляне, а има "климатични изменения "! Мамка ви долна и боклуци. Хубаво че ни предупреждават какво следва, дано овцете прогледат найнакрая.

Учените най-накрая успяха да убедят простите политици, че земята върви към нова ледена епоха (след няколко хиляди години) и термина глобално затопляне беше променен на климатични промени (общо и удобно).

В близките 100 000 г. Климата няма да мръдне дори с градус нито нагоре нито надолу. Просто човешката дейност е нищожна за да повлияе.

Кажи честно че не си толкова тъп..??? Зимата в България преди 15 години по коледа и нова година имаше по 2 метра сняг…2 седмици сняг… като лапета ди правихме тунели в снега и играехме стражари и апаши… Я виж зимата ни през последните 7 8 години??? И после говори пак глупости за климата че не се променял.. МИСЛЕТЕ МАЛКО ПРЕДИ ДА ПЛЯМПАТЕ ГЛУПОСТИ БЕ ХОРА

Дебил си..100%

Милиардерите и техните лакеи са най-голямата опасност за Земята, хората, животните.

...птиците и буболечките. Да не забравим.

Това е така за производителите на високотехнологични и скъпи неща, които се чудят как да се защитят от китайци и други подобни и сега ще им въведат еко мита и данъци! Ако инвестират и у нас такива производства, а не както сега евтинджоси и ползване на евтин труд, то може да им съчувстваме! Но сега е безумно!

Вярно е. Вече 4 милиарда години климатът се променя. Ту студено, ту горещо. Било е време и екваторът да замръзне. И всичко това от човешка дейност и емисии, предполагам?

ЕС-тествено в ЕС-ССР. По заповед "отгоре". А ти "ваксинира" ли се вече, или чакаш лагерите ?

Е сега започвате с тази простотия ли! Мамичката ви мръсна…

Докато темата за климата се оглавява от онези същите "елитари", които притежават милиарди в сметките си (натрупани от доста замърсяващи бизнеси по света - това са същите тези, които пуснаха ковид, а после създадоха и "ваксина" срещу него), нищо няма да се промени в полза на планетата ни!! Всички еко активисти е редно да потърсят първо отговорност от хората с най-тлъстите финансови сметки на земята и когато се установи какво замърсяване са извършили техните бизнеси, да бъдат санкционирани и да им се вземат богатствата в полза на природата!!! Стига сте ни обяснявали колко зле било положението и как на Гретито Соросберг някой й откраднал детството, а започнете да се борите срещу най-големите замърсители и фашисти - "елитарите"!!!

За китайците ли говориш, защото те изтърваха вируса Ковид-19. Но пък да са елитарни и тлъсти милиардери е много пресилено да се каже.

Пробвай се пак :D Лабораторията в Ухан е финансирана директно от ЕcoHealth, която е с основни инвеститори Бил Гейтс и Антъни Фаучи.

Хахаха Ей тва е прост ганьо!!!

Преминаването на Света към глобално възстановяване се дължи на Решенията на Господ българина. Динамиката, дълбочината и всеобхватността на протичащите процеси започват да стават видими и за дебилите. Истаблишмънтът (онези от Давос) си го знаят от много отдавна, но кокалът ще го пуснат след жестоки катаклизми, които е подготвила планетата като ГЛОБАЛНОТО "ЗАТОПЛЯНЕ", примерно.