Вучич засипа сърбите с обещания: Високи пенсии, заплати, стимули за повече деца

Подложен на критики и обвинения, сръбският президент обяви, че страната му ще е шампион по ръст на икономиката

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно и този ще си отива започна да лъже като Толупа..

Сърбите живеят на кредит, я от Китай, я от Русия! Хич не са цъфнали и вързали! Наскоро почнаха преговори с МВФ за заем , за погасяване на друг китайски заем! По морето е пълно с Сръбски граждани, но не за туризъм а за работа! Голяма пропаганда!

Сърбия е европейска държава, където политиците правят за народа си доста, политиците й са интелигентни с и с професионелен усет за доброто, което могат да допринесат за страната си. Завиждам на комшиите. Дано да продължат да управляват прекрасната си държава по насина по който досега, за да има на какво да се радваме. Това ни остана, да се радваме на чуждите държави.

Ееее много може.. почти колкото кремълския вожд... :) Сега ако успее и да го изпълни цена няма да има..

Цецо Василев ще помага

Обещавам апартаменти! менти, менти, ментии...

Сърбе на върбе! Врагове, тъпи злодеи но от 3 пъти, три пъти са на страната на печелещия, не само печелещия а и на страната на доброто. Ние умни красиви 3 пъти от 3 сме на страната на злото, и все губим. Разбира се видяха какво е запада, сатанизъм, просто не желаят в ЕС, поради петата колона уж кандидатстват за билет на Титаник, но здраво се интегрират с евразийския блок.

Ако Сърбия ни мине по заплати, това ще е поредния позор за България. Сърбия, която е извън евросъюза, извън еврото, наритана след войната да дава по-добри заплати и по-високи пенсии от нас. Срам, срам, срам!

Сърбия отдавна ни е минала по заплати а и не само....

Защо не? Това не са просто обещание, а истина, тъй като Вучич уреди евтин газ от Русия. И нефт. За разлика от нашия Бой, който провали всички изгодни проекти.

Наше момче е. Да внимава я с Миле Китич, я с Мирослав Илич да не го катурнат като нашия тиквеник.

Александър Вучич = Сръбският Бойко Борисов!!! И там го недолюбват като нашата банкянска тиква. Даже имаше протести срещу него, но тук в нашите медии не ги отразиха.

Разликата е огромна! Борисов е демократ, а Вучиш беше министър на пропагандата при диктатора Милошевич! Изпечен мошеник и крадец.

Същият популист като нашия Тиквун, обещава, строи, прибира си кюлчета за тежки дни. Една майка ги е раждала.

Ние обещаваме да обещаваме ! И при нас е така !