Коментари - Втори ден бизнесът пита каква е цената на природния газ | Бизнес.dir.bg
назад

Втори ден бизнесът пита каква е цената на природния газ

Работодателските организации очакват Булгаргаз и КЕВР да определят доставнатацена за месец юли

Обратно в новината

Коментари - Втори ден бизнесът пита каква е цената на природния газ | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прост(о) Киро и Кокорчо пишат програми,какво ги интересува тях цената на газа?!

Да пита но няма кой да му каже

Какво пиатте като не разбирате харвардски?

Така и не станя ясно един ли два ли танкера пристигнаха и от тях 20% ли беше за нас? Има ли поръчани нови танкери?!?

Бизнесът се разтревожил? И профсъюзът дори... А същите мошеници когато получаваха държавни активи за стотинки никак не се тревожеха. Тази мошенническа система рано или късно ще се срути...

Едни мошенници, чукат други мошенници.

Вашата мама търтеи,питайте путкин.

Бизнеса защо не пита путя , защо ни спря газа, като имахме дългосрочен договор снего и му опростихме Милиард по предишния договор за пренос?

То и аз се питах каква е цената на този така хвален Азерсски газ, още откакто вместо да иде в парламента, Кирето беше на место там да разправя че си е изпълнил обещанието на 1 юли тръбата да работи. Е тя тогава не работеше де, имало някакви други проблеми, но била завършена. Та тогава му четох самохвалебствията, но никъде не беше посочена цената, на която ние купуваме този газ а доколкото го знам просто Киро, ако беше по-ниска от тази на руския газ (който уви вече не получаваме), съм сигурен че щеше да каже и за това, от което моето заключение е че цената е по-висока, само не знам с колко точно. Също така не се знае и за качеството на този азерски газ...... Та чакам и аз, но цена нямаааа....що така бе Миме, опа извинявам се, Ленче. :)

Вчера ходих в голяма хран верига . По-евтин хляб !? Няма такова нещо . Аз съм на морето . Та газът май ще е същата работа .

Да питат Кирчо и Асенчо !

Това дали не означава, че ПростоКириякСтефчов не е получил всичко полагаемо от своите шефчета отвъд океана?

А правителството пита - какво беше газ и защо ви е?

Тук много се говори как американския газ бил по-евтин от руския. Но "експертите" забравят една "малка" подробност - Байдън не притежава газ и танкери. Американското правителство НЯМА газ!! Газ имат частните компании в САЩ. И нито една компания няма да продаде газ на цена съществено по-ниска от цената на борсата. Това е. Така че цената на втечнения газ се определя на борсата (най-голямата евроепйска май е в Холандия, т.нар. ТТФ хъб). Това е истината. Предполагам същото се отнася за газта от Азербейджан. Да, тея могат да продават по някакви политически съображения и по цени под борсовите. Но... защо? Защото сме хубави?