Коментари - Втори ден бизнесът пита каква е цената на природния газ | Бизнес.dir.bg
назад

Втори ден бизнесът пита каква е цената на природния газ

Работодателските организации очакват Булгаргаз и КЕВР да определят доставнатацена за месец юли

Обратно в новината

Коментари - Втори ден бизнесът пита каква е цената на природния газ | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук много се говори как американския газ бил по-евтин от руския. Но "експертите" забравят една "малка" подробност - Байдън не притежава газ и танкери. Американското правителство НЯМА газ!! Газ имат частните компании в САЩ. И нито една компания няма да продаде газ на цена съществено по-ниска от цената на борсата. Това е. Така че цената на втечнения газ се определя на борсата (най-голямата евроепйска май е в Холандия, т.нар. ТТФ хъб). Това е истината. Предполагам същото се отнася за газта от Азербейджан. Да, тея могат да продават по някакви политически съображения и по цени под борсовите. Но... защо? Защото сме хубави?

А правителството пита - какво беше газ и защо ви е?

Това дали не означава, че ПростоКириякСтефчов не е получил всичко полагаемо от своите шефчета отвъд океана?

Вчера ходих в голяма хран верига . По-евтин хляб !? Няма такова нещо . Аз съм на морето . Та газът май ще е същата работа .

То и аз се питах каква е цената на този така хвален Азерсски газ, още откакто вместо да иде в парламента, Кирето беше на место там да разправя че си е изпълнил обещанието на 1 юли тръбата да работи. Е тя тогава не работеше де, имало някакви други проблеми, но била завършена. Та тогава му четох самохвалебствията, но никъде не беше посочена цената, на която ние купуваме този газ а доколкото го знам просто Киро, ако беше по-ниска от тази на руския газ (който уви вече не получаваме), съм сигурен че щеше да каже и за това, от което моето заключение е че цената е по-висока, само не знам с колко точно. Също така не се знае и за качеството на този азерски газ...... Та чакам и аз, но цена нямаааа....що така бе Миме, опа извинявам се, Ленче. :)

Бизнеса защо не пита путя , защо ни спря газа, като имахме дългосрочен договор снего и му опростихме Милиард по предишния договор за пренос?

Вашата мама търтеи,питайте путкин.

Да питат Кирчо и Асенчо !

Едни мошенници, чукат други мошенници.

Бизнесът се разтревожил? И профсъюзът дори... А същите мошеници когато получаваха държавни активи за стотинки никак не се тревожеха. Тази мошенническа система рано или късно ще се срути...

Какво пиатте като не разбирате харвардски?

Така и не станя ясно един ли два ли танкера пристигнаха и от тях 20% ли беше за нас? Има ли поръчани нови танкери?!?

Да пита но няма кой да му каже

Прост(о) Киро и Кокорчо пишат програми,какво ги интересува тях цената на газа?!