Временната комисия в НС одобри влизането на ББР в ПИБ

При участието на Българската банка за развитие в Първа инвестиционна банка са спазени всички изисквани процедури, съобщиха от парламентарната комисия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ке се капичнем от смех! ББР-то се разбрало с основните акционери Цеко и Ивайло и всичко било европеизирано! Делкото не било по братски, а по равно! Надзора изпъшка,че всичко било точно... държава- слънце!

Влизането на ББР в банката е рутинна процедура, която бе необходима заради по-бързото ни влизане в чакалнята на Еврозоната. Нищо сензационно и драматично и е нормално Народното събрание да одобри. То няма причина да не одобри, тъй като всичко като правила е спазено. Май в случая се търси под вола теле, щото българинът обича да вижда нещо нередно и незаконно във всяко действие на властта и депутатите.

Нередно е с държавни пари да се подпира частна фалирала банка

Цялото НС трябва да бъде изринато! Опозицията какво прави! Основният въпрос в тази сделка не е спазването на процедури, а цената на акцията при продажбата, която в два пъти по-висока от цената в този момент. Покажете поименно как са гласували депутатите по партии и независими (да видим как са се продали)! ОСТАВКА, СЪД и ЗАТВОР за всички престъпници.

Щом КРУПИЕТО така твърди,значи има някаква далавера,в която участва и той.